تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 76 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.

اولا بزارید برای همه شما ارزوی موفقیت بکنم.

یه چند روزیه وقت نکردم بیام برای همین وارد بحث سوالا نمی شم.مثل اینکه دیگه المپیادی هم که انتظارش رو می کشیدیم داره میاد.

.......................

محمد جان برای شما ارزوی موفقیت دارم.... اینجور که شما نجوم می خونید باید بگم اگه تو المپیاد قبول نشین باید بریم در المپیاد رو تخته کنیم!!.... همین جا هم از طرف دوستان دیگه ( دوستان که اجازه میدن؟) از راهنمایی ها و جوابهاتون تشکر می کنم.

.........................

Mr shaibow جان ما منتظر خبر هایی خوب از شما هستیم.فقط یه موقع قبول شدی نری دیگه پشت سرت رو هم نگاه نکنی.!!(شوخی).هر جا هستی موفق باشی.

................
    اصلان جان از شما هم ممنون.امید وارم شما هم موفق باشید.... راستی از جوابهای شما هم باید تشکر کرد.

ممنون
    .................
    پرنیان جان از شما انتظار بیشتری می ره.... این تاپیک به خاطر سوالای شما و پشت کارتون واقعا به ما هم کمک کرد..... تازه الان دوستای زیادی هم پیدا کردیم.....

برای شما ارزوی موفقیت بیش از پیش رو دارم.... من هم با حرف محمد جان موافقم و می گم که امید بهترین چیزه...

با تشکر فراوان از همه شما

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من توماس در سطح من و شما نیست حداقال باید2 ماه بکوب حسابان بخونی بعد تازه بری سراغ مقدمه ی توماس
    بعدش الان دیگه وقت هالیدی گذشته شما فیزیک 1 و دو و 3 رو بخون تا حدودی حله

تلسکوپ یادت نره که عشق کمیته اس که سوال تلسکوپ بده

کروی هم یادت نره
    صفحه 250 توماس هستم... هالیدی رو هم از هفته بعد شروع میکنم(همزمان با اتمام توماس!)
    سوالای تلسکوپ هم که نگو! میشه همه فرومول های تلسکوپو بذارین؟ خیلی در هم برهم، تو بعضی از منابع هست...

ما هیچ فرمی ندیدیم ....
    عجب...

من تو المپیاد نجوم بسیج هم ثبت نام کردم(نخندین!) صدرا گفت سوالاش خوبن و حال و هوای المپیاد رو بهت میدن...

آرزوی موفقیت برای تمام المپیادی ها ... مخصوصا نجومی هاش ...
    فقط زیاد به خودت فشار نیار ... می خوایم تو تیم ملی بینیمت .
    برای من هم از این آرزو ها بکنین...!

اینایی که رتبه ی اول رو میارن شب المپیاد می خونن.
    یعنی چی؟ یعنی وقتی می خونن که خوابن یا خوابشون میاد؟ رصد که باید اون موقع باشه... ولی درس خوندن متفاوته ها؟!

بله بله یه سری هم به نجوم و اختر شناسی 1 و 2 بزن اگه وقت کردی هم برو 1 تا 6 اختر فیزیک ستاره ای بخون البته جلد 3 جلد یک و دو شو خونیدی تا حالا دیگه !!!!!
    روی کتب چرت و پرت نموندم... این اختر فیزیک ستاره ای رو مطالبش سطح پایین به نظرم اومد...

راستی تو علامه حلی تهران، چطوری کار می کنن؟ کسی می دونه؟(از اونایی که اونجا ساکن هستند، بیشتر جواب می طلبیم!)
    همچنان جواب می طلبیم...!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

باور که می کنم .... ما به شما اعتماد داریم

بابا مخه ما خودش هنگه حالا شما هی مارو بپیچون

این نموداره کجاست ؟؟؟ اگه می شه بگین منم برم ببینم
    منظور نموداریه که میزان امواج الکترومغناطیس در دماهای مختلف رو نشون می ده ...
    اگه ما بیایم برای هر موج الکترومغناطیسی (مثل فروسرخ و ایکس و ... ) نموداری در نظر بگیریم ، و بعد منحنی های حاصل رو تو یه نمودار تصور کنیم می بینیم تقریبا همه با یه نسبت افزایش دارن و مثل امکان نداره در دمای خیلی بالا ما دیگه فروسرخ نبینیم ، بلکه از زمانی که فروسرخ شروع به گسیل شدن می کنه تا هر زمانی که شما دما رو افزایش بدی این موج افزایش گسیلش رو داره .

ما هیچ فرمی ندیدیم ....
    نکنه مدیر مدرسه ی شما از اونهاست ؟ این از اونها داستان تخلیه برای ما ... خدا نسیب هیچ کس نکنه !

ببین مثل اینکه تا 30 وقت هست ( من سه جا ه روز مختلف رو برای مهلت دیدم ... یکی بود چهارشنبه ، یکی بود امروز (پنجشنبه ) یکی هم سی ام ) . به هر حال ... می ری دفتر مدرستون بعد می گی می خوام تو المپیاد شرکت کنم . اسمت رو تو رشته ی مورد نظرت یاداشت می کنه ... بعد بابت هر رشته 1000 تومن فکر کنم بگیره ... بعد چند روز دیگه کارت رو می گیری ... زمان و مکان امتحان رو هم بهتون می دن ... البته من زمان همه ی امتحانا رو می دونم ... چیز زیادی بهش نمونده ... سعی کن تو این مدت مطالب مهم رو بخونی تا چند روز آخر بشینی و دوره کنی ... کروی رو حتما بخون و فرمولهاش رو حداقل حفظ کن ... استرس رو هم بزار کنار ...

محمد جان برای شما ارزوی موفقیت دارم.... اینجور که شما نجوم می خونید باید بگم اگه تو المپیاد قبول نشین باید بریم در المپیاد رو تخته کنیم!!.... همین جا هم از طرف دوستان دیگه ( دوستان که اجازه میدن؟) از راهنمایی ها و جوابهاتون تشکر می کنم.
    خیلی ممنون مرتضی جان از لطفت ... و اینکه من کار خاصی نکردم ...

من تو المپیاد نجوم بسیج هم ثبت نام کردم(نخندین!) صدرا گفت سوالاش خوبن و حال و هوای المپیاد رو بهت میدن...
    چرا بخندیم ؟ ... آهااا فهمیدم ....
    المپیاد بسج بهتر از دانش پژوهان نیست ... خیلی هم گرون تره ... اما خوب برای تست کردن خوبه ...

برای من هم از این آرزو ها بکنین...!
    چشم ... آرزو می کنیم شما رو هم تو تیم ملی ببینیم .

یعنی چی؟ یعنی وقتی می خونن که خوابن یا خوابشون میاد؟ رصد که باید اون موقع باشه... ولی درس خوندن متفاوته ها؟!
    نه ... منظور اینه که ، 6 ماه قبل شروع نمی کنن به خوندن ... روز قبل از المپیاد می شینن و یه دوره می کنن . همین .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

المپیاد بسج بهتر از دانش پژوهان نیست ... خیلی هم گرون تره ... اما خوب برای تست کردن خوبه ...
    کی گفت بهتره؟!

چشم ... آرزو می کنیم شما رو هم تو تیم ملی ببینیم .
    ممنون!

نه ... منظور اینه که ، 6 ماه قبل شروع نمی کنن به خوندن ... روز قبل از المپیاد می شینن و یه دوره می کنن . همین .
    اهه!

همچون خر می خوانیم... و سعی در استخراج داریم...!

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

منظور نموداریه که میزان امواج الکترومغناطیس در دماهای مختلف رو نشون می ده ...
    اگه ما بیایم برای هر موج الکترومغناطیسی (مثل فروسرخ و ایکس و ... ) نموداری در نظر بگیریم ، و بعد منحنی های حاصل رو تو یه نمودار تصور کنیم می بینیم تقریبا همه با یه نسبت افزایش دارن و مثل امکان نداره در دمای خیلی بالا ما دیگه فروسرخ نبینیم ، بلکه از زمانی که فروسرخ شروع به گسیل شدن می کنه تا هر زمانی که شما دما رو افزایش بدی این موج افزایش گسیلش رو داره . .
    سلااااااااااام

ممنون که توضیح دادین

نکنه مدیر مدرسه ی شما از اونهاست ؟ این از اونها داستان تخلیه برای ما ... خدا نسیب هیچ کس نکنه ! .

بله با اجازتون مدیره ماهم از اون بی .... آست

خدا مدیرمونو نصیبه گرگه بیابون نکنه چه برسه به دانش آموزا

ببین مثل اینکه تا 30 وقت هست ( من سه جا ه روز مختلف رو برای مهلت دیدم ... یکی بود چهارشنبه ، یکی بود امروز (پنجشنبه ) یکی هم سی ام ) . به هر حال ... می ری دفتر مدرستون بعد می گی می خوام تو المپیاد شرکت کنم . اسمت رو تو رشته ی مورد نظرت یاداشت می کنه ... بعد بابت هر رشته 1000 تومن فکر کنم بگیره ... بعد چند روز دیگه کارت رو می گیری ... زمان و مکان امتحان رو هم بهتون می دن ... البته من زمان همه ی امتحانا رو می دونم ... چیز زیادی بهش نمونده ... سعی کن تو این مدت مطالب مهم رو بخونی تا چند روز آخر بشینی و دوره کنی ... کروی رو حتما بخون و فرمولهاش رو حداقل حفظ کن ... استرس رو هم بزار کنار ... .
    فک کنم به ما گفتن تا 25 نمی دونم من زیاد سره صف به حرفاشون گوش نمی دم .... می گماااااا ! چرا این طوری می گین ! دیگه چیز نیستم که آجیم رفته بود ثبته نام کنه ...منم ...

جرات دارن نگن بهمون

بیخیال ........حالا می شه چند تا سوال بپرسم ؟؟

1. سحابی بازتابی و سحابی نشری چیه ؟؟؟ چه طورین ؟

2.پراکندگی ریلی رو هم نمی دونم ؟؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. سحابی بازتابی و سحابی نشری چیه ؟؟؟ چه طورین ؟
    بازتابی: نور اطراف(ستارگان و غیره رو بازتاب می کنن و نورانی دیده میشن(مفت خوری!)
    نشری: به دلیل گرم بودنشون(وجود ستاره هایی توشون یا تازه منفجر شده بودنشون) از خودشون نور می دن!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کی گفت بهتره؟!
    من کی گفتم بهتره ؟ من گفتم بهتر نیست !!!

ممنون!
    خواهش !!

سلااااااااااام

ممنون که توضیح دادین
    وظیفه بود .

نقل قول:
    نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نکنه مدیر مدرسه ی شما از اونهاست ؟ این از اونها داستان تخلیه برای ما ... خدا نسیب هیچ کس نکنه ! .

بله با اجازتون مدیره ماهم از اون بی .... آست

خدا مدیرمونو نصیبه گرگه بیابون نکنه چه برسه به دانش آموزا
    منظورم از قسمت قرمز این بود که داستان تلخی بود برام !!!( اشتباه تایپی یو

به هر حال بهتره همین شنبه اسمت رو بنویسی ... کارو بار این مدیرا معلوم نیست که ... هر موقع عشقشون بکشه هر کاری بخوان می کنن .

من زیاد سره صف به حرفاشون گوش نمی دم ....
    مثل من !

در مورد سحابی ها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو انجمن نجوم هم یه جستجو بکن حتما پیدا می کنی ....
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

ممنون که توضیح دادین

اصلان جان از شما هم ممنونم

خب حالا یه سوال

1. چگونه می توان مولکولهای یافت شده در فضای میان ستاره ای رو از یکدیگر تمیز داد ؟

2. نخندیناااااااا .. ولی این یکیم نمی دونم >>> از چه لحاظ واژه ی پرتو کیهانی معنی درستی نداره ؟؟؟ ( یه حدسایی می شه زد ولی خب اگه می شه بگین تا مطمئن شم )

از همگی ممنون
    Last edited by Parnyan; 14-12-2007 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

شرمنده باز تکراری شد
    Last edited by Parnyan; 14-12-2007 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. چگونه می توان مولکولهای یافت شده در فضای میان ستاره ای رو از یکدیگر تمیز داد ؟
    از روی طیفشون!

شرمنده باز تکراری شد
    خیلی ضایع هست این مشکل...!

از چه لحاظ واژه ی پرتو کیهانی معنی درستی نداره ؟؟؟
    درسته... چرا باید غلط باشه؟!

اصلان جان از شما هم ممنونم
    قابلی نداشت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •