نمی دونم چرا دیگه زیرنویس هام نمایش داده نمی شه
قبلا وقتی با Wmp فیلم رو اجرا می کردم آیکون زیرنویس بغل ساعت ویندوز می یومد ولی الان دیگه نمی یاد
کسی می دونه مشکل از چی می تونه باشه ؟!
نمی دونم چرا دیگه زیرنویس هام نمایش داده نمی شه
قبلا وقتی با Wmp فیلم رو اجرا می کردم آیکون زیرنویس بغل ساعت ویندوز می یومد ولی الان دیگه نمی یاد
کسی می دونه مشکل از چی می تونه باشه ؟!
سلام
اصلا همچین برنامه ای رو نصب نکرده بودم که بخوام پاک کنم !!!
Vobsub و Vobsub Shift رو هم دارم نمی دونم چرا اینجوری شده دانی دارکو رو دان کردم دیدم زیرنویسش رو نمی خونه بعدش فیلمایه قبلیمم که با زیرنویس دیده بودم رو هم امتحان کردم اونا هم دیگه اجرا نمی شدن
دوست عزيز
مشكل يكي دو تا كه نيست. خيلي از زيرنويسهاي فارسي موجود با فيلم هماهنگ نيستن. البته اگه فقط يه اختلاف زماني ساده بين زيرنويس و فيلم وجود داشته باشه زياد مشكلي نيست، ولي خودتون ميدونيد كه اگه سرعت زيرنويس و فيلم با هم برابر نباشن بايد كلي وقت صرف كرد تا بالاخره باتوني اونا رو با هم هماهنگ كني، تازه اعمال اين تغييرات هم دائمي نيست و اگه بخواي بعد از چند ماه يه بار ديگه فيلم رو نگاه كني كه روز از نو و روزي از نو.
به خاطر همين دنبال نرم افزار يا هر راه چاره ديگه اي ميگردم كه بتونم باهاشون زيرنويسهاي با فرمت sub,idx رو بطور دائمي اصلاح كنم.
اگه بتونين كمكم كنين واقعاً ممنون ميشم.
من که قبلش گفتم با Real Player فیلم اجرا میشه ولی زیرنویس رو اجرا نمی کنه و Player های دیگه که زیرنویس رو اجرا می کنن صدا ندارن حتی KMPlayerا Real Player رو نصب کن بعد با هر پلیری که خواستی نیگا کن.
یعنی اینکه من Real Player رو نصب کرده بودم ولی باز هم درست نشد ؟؟؟
نکنه تو km player ، show hide subtitle غیر فعاله که زیرنویس ها رو نشون نمیده بایستی فعالش کنی...
از این جا .. برو قسمت subtitle-show / hide subtitle رو بزن ...
دوست عزیز در پست اول همین تاپیک آموزش چگونه زیر نویس رو بافیلم هماهنگ کنیم اومده شما با برنامه subresync به راحتی می تونی زیرنویس های sun/idx رو از نظر زمان بندی تنظیم کنی .همچنین نرم افزار sub 2sup هم دقیقا همین کار رو انجام می ده.
زیرنویس نشون میده ولی صدا نداره
سلام
من یه فیلمی رو همراه با فایل زیر نویس دانلود کردم و زیر نویس با فیلم توسط این برنامه Subtitle Work shop هماهنگ هست مشکل من در ذخیره کردن فیلم هست یعنی برای ذخیره کردن نهایی چه کار کنم ؟ آیا باید ذخیره کردن رو بزنم یا ذخیره کردن با عنوان رو بزنم اگه ذخیره کردن با عنوان رو باید بزنم کدوم قالب رو بزنم ؟
در ضمن فیلمهای من همین فیلهمای 700 مگی Divx هست
مرثییی
دوست عزیز اگر شما با برنامه subtitle workshop زیر نویس تون رو با فیلم هماهنگ کردید در آخر ذخیره کردن با عنوان رو انتخاب کنید و بعد از گزینه ها sub rip روانتخاب و تایید کنید .اگر هم خواستیدکه فیلم وزیر نویس روبه همراه هم بر روی dvd رایت کنید من یک نرم افزار به همراه آموزش اون توهمین بخش گذاشتم با عنوان (آموزش تبدیل فیلم های شما بهdvd با منو حرفه ای با برنامه convert x to dvd ) به راحتی می تونید فیلم تون رو بر روی dvd رایت کنید .موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)