تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 75 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 748

نام تاپيک: [آموزش] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

نمی دونم چرا دیگه زیرنویس هام نمایش داده نمی شه
    قبلا وقتی با Wmp فیلم رو اجرا می کردم آیکون زیرنویس بغل ساعت ویندوز می یومد ولی الان دیگه نمی یاد
    کسی می دونه مشکل از چی می تونه باشه ؟!

پروفشنال senatore20042003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببخشید آیا برنامه klite codec رو از روسیستم پاک نکردید.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ببخشید آیا برنامه klite codec رو از روسیستم پاک نکردید.
    سلام
    اصلا همچین برنامه ای رو نصب نکرده بودم که بخوام پاک کنم !!!
    Vobsub و Vobsub Shift رو هم دارم نمی دونم چرا اینجوری شده دانی دارکو رو دان کردم دیدم زیرنویسش رو نمی خونه بعدش فیلمایه قبلیمم که با زیرنویس دیده بودم رو هم امتحان کردم اونا هم دیگه اجرا نمی شدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز اصلا کار نرم افزار subtitle work shop فقط برای فایل های srt هست و نمی تونه فایل های sub/idx رو ویرایش کنه .اگر مشکل زمان بندی دارید را های زیادی هست .شما مشکلت روبگو

دوست عزيز
    مشكل يكي دو تا كه نيست. خيلي از زيرنويسهاي فارسي موجود با فيلم هماهنگ نيستن. البته اگه فقط يه اختلاف زماني ساده بين زيرنويس و فيلم وجود داشته باشه زياد مشكلي نيست، ولي خودتون ميدونيد كه اگه سرعت زيرنويس و فيلم با هم برابر نباشن بايد كلي وقت صرف كرد تا بالاخره باتوني اونا رو با هم هماهنگ كني، تازه اعمال اين تغييرات هم دائمي نيست و اگه بخواي بعد از چند ماه يه بار ديگه فيلم رو نگاه كني كه روز از نو و روزي از نو.
    به خاطر همين دنبال نرم افزار يا هر راه چاره ديگه اي ميگردم كه بتونم باهاشون زيرنويسهاي با فرمت sub,idx رو بطور دائمي اصلاح كنم.
    اگه بتونين كمكم كنين واقعاً ممنون ميشم
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ا Real Player رو نصب کن بعد با هر پلیری که خواستی نیگا کن.
    من که قبلش گفتم با Real Player فیلم اجرا میشه ولی زیرنویس رو اجرا نمی کنه و Player های دیگه که زیرنویس رو اجرا می کنن صدا ندارن حتی KMPlayer
    یعنی اینکه من Real Player رو نصب کرده بودم ولی باز هم درست نشد ؟؟؟

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

من که قبلش گفتم با Real Player فیلم اجرا میشه ولی زیرنویس رو اجرا نمی کنه و Player های دیگه که زیرنویس رو اجرا می کنن صدا ندارن حتی KMPlayer
    یعنی اینکه من Real Player رو نصب کرده بودم ولی باز هم درست نشد ؟؟؟
    نکنه تو km player ، show hide subtitle غیر فعاله که زیرنویس ها رو نشون نمیده بایستی فعالش کنی...
    از این جا .. برو قسمت subtitle-show / hide subtitle رو بزن ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزيز
    مشكل يكي دو تا كه نيست. خيلي از زيرنويسهاي فارسي موجود با فيلم هماهنگ نيستن. البته اگه فقط يه اختلاف زماني ساده بين زيرنويس و فيلم وجود داشته باشه زياد مشكلي نيست، ولي خودتون ميدونيد كه اگه سرعت زيرنويس و فيلم با هم برابر نباشن بايد كلي وقت صرف كرد تا بالاخره باتوني اونا رو با هم هماهنگ كني، تازه اعمال اين تغييرات هم دائمي نيست و اگه بخواي بعد از چند ماه يه بار ديگه فيلم رو نگاه كني كه روز از نو و روزي از نو.
    به خاطر همين دنبال نرم افزار يا هر راه چاره ديگه اي ميگردم كه بتونم باهاشون زيرنويسهاي با فرمت sub,idx رو بطور دائمي اصلاح كنم.
    اگه بتونين كمكم كنين واقعاً ممنون ميشم
    .
    دوست عزیز در پست اول همین تاپیک آموزش چگونه زیر نویس رو بافیلم هماهنگ کنیم اومده شما با برنامه subresync به راحتی می تونی زیرنویس های sun/idx رو از نظر زمان بندی تنظیم کنی .همچنین نرم افزار sub 2sup هم دقیقا همین کار رو انجام می ده.

8. این کاربر از senatore20042003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نکنه تو km player ، show hide subtitle غیر فعاله که زیرنویس ها رو نشون نمیده بایستی فعالش کنی...
    از این جا .. برو قسمت subtitle-show / hide subtitle رو بزن ...
    زیرنویس نشون میده ولی صدا نداره

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام
    من یه فیلمی رو همراه با فایل زیر نویس دانلود کردم و زیر نویس با فیلم توسط این برنامه Subtitle Work shop هماهنگ هست مشکل من در ذخیره کردن فیلم هست یعنی برای ذخیره کردن نهایی چه کار کنم ؟ آیا باید ذخیره کردن رو بزنم یا ذخیره کردن با عنوان رو بزنم اگه ذخیره کردن با عنوان رو باید بزنم کدوم قالب رو بزنم ؟
    در ضمن فیلمهای من همین فیلهمای 700 مگی Divx هست
    مرثییی

11. این کاربر از tina salehe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من یه فیلمی رو همراه با فایل زیر نویس دانلود کردم و زیر نویس با فیلم توسط این برنامه Subtitle Work shop هماهنگ هست مشکل من در ذخیره کردن فیلم هست یعنی برای ذخیره کردن نهایی چه کار کنم ؟ آیا باید ذخیره کردن رو بزنم یا ذخیره کردن با عنوان رو بزنم اگه ذخیره کردن با عنوان رو باید بزنم کدوم قالب رو بزنم ؟
    در ضمن فیلمهای من همین فیلهمای 700 مگی Divx هست
    مرثییی
    دوست عزیز اگر شما با برنامه subtitle workshop زیر نویس تون رو با فیلم هماهنگ کردید در آخر ذخیره کردن با عنوان رو انتخاب کنید و بعد از گزینه ها sub rip روانتخاب و تایید کنید .اگر هم خواستیدکه فیلم وزیر نویس روبه همراه هم بر روی dvd رایت کنید من یک نرم افزار به همراه آموزش اون توهمین بخش گذاشتم با عنوان (آموزش تبدیل فیلم های شما بهdvd با منو حرفه ای با برنامه convert x to dvd ) به راحتی می تونید فیلم تون رو بر روی dvd رایت کنید .موفق باشید

13. این کاربر از senatore20042003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •