خواهشا آیه ی یأس نخونید .
ما همگی امید واریم که بدون هیچ مشکلی این بازی رو تا قبل از جام جهانی 2010 بازی کنیم .
خواهشا آیه ی یأس نخونید .
ما همگی امید واریم که بدون هیچ مشکلی این بازی رو تا قبل از جام جهانی 2010 بازی کنیم .
بهتره سونی بخریم[/quote]
من به شما قول میدم این بازی واسه پی سی میاد
2 تا خبر (یکی خوب و یکی بد)
که یکیش قدیمی تره و شاید شنیده باشین...
خبر اول (خبر خوبه)
Capcom shoots down RE5 release date rumours
Capcom has dismissed Internet speculation suggesting that its upcoming sequel Resident Evil 5 would be released in October 2008.
یعنی تا 6 ، 7 ماه دیگه میاد...
خبر دوم (خبر بد)
طي مصاحبه و تماسي که وبسايت UK videogame با سازندگان بازي Resident Evil 5 داشته اند ، از کمپاني کپکام پرسيده اند :
آيا بازي Resident Evil 5 براي PC خواهد آمد ؟ ( با توجه به پشتيباني شما از PC در بازي هاي اخيرتان )
مسئولان Capcom : ابدا ، ما قبلا هم اعلام کرده ايم که بازي RE5 فقط براي PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد و هيچ قصدي مبني بر انتشار آن بر روي PC نداريم.
با توجه به انتشار DMC 4 ، Lost Planet و ... اينبار کپکام قاطعانه شايعات را تکذيب کرد !
نمیدونم چی پدر کشتگی داره با کامپیوتر و PC .2 تا خبر (یکی خوب و یکی بد)
که یکیش قدیمی تره و شاید شنیده باشین...
خبر اول (خبر خوبه)
Capcom shoots down RE5 release date rumours
Capcom has dismissed Internet speculation suggesting that its upcoming sequel Resident Evil 5 would be released in October 2008.
یعنی تا 6 ، 7 ماه دیگه میاد...
خبر دوم (خبر بد)
طي مصاحبه و تماسي که وبسايت UK videogame با سازندگان بازي Resident Evil 5 داشته اند ، از کمپاني کپکام پرسيده اند :
آيا بازي Resident Evil 5 براي PC خواهد آمد ؟ ( با توجه به پشتيباني شما از PC در بازي هاي اخيرتان )
مسئولان Capcom : ابدا ، ما قبلا هم اعلام کرده ايم که بازي RE5 فقط براي PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد و هيچ قصدي مبني بر انتشار آن بر روي PC نداريم.
با توجه به انتشار DMC 4 ، Lost Planet و ... اينبار کپکام قاطعانه شايعات را تکذيب کرد !
بازم به نظر من بد قولي ميكنن اون از اون ترينرشون اينم از اين
اينا دوسال ديگه زير حرفشون ميزنن براي PC هم مياد![]()
به نظر من واسه پی سی نخواهد اومد ولی مثل همیشه یه شرکت دیگه تبدیلش میکنه
اي بابا مثل اينكه كاپكم با پي سي سر جنگ داره . بازم خدارو شكر كه اين يوبي سافت رو داريم تا بعدنا براي پي سي منتشرش كنه.
بله
منظور من هم همین بود
بازم اين طوري خيلي طول ميكشه
آخر سر شما منبع اون عكسه رو نگفتي (همون دختره كه زير آبه)
آخه من هر چي ميگردم پيداش نميكنم![]()
منظورت تریلر بود دیگه ...
امیدوارم که اینطور باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)