تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 211 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
    فرگوسن: مقابل ---- قادر به زدن گل دوم نبوديم
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در نيمه دوم بازي مقابل ---- بهتر بازي كرديم، هر چند قادر به زدن گل دوم نبوديم.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن بعد از كسب پيروزي يك بر صفر در بازي برگشت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بيان كرد: پرواضح است از بابت صعود تيمم خوشحال هستم.در اين بازي بخصوص در نيمه دوم بهتر و روان تر كاركرديم؛ اما به سبب فشاري كه ---- وارد مي كرد،‌ درشرايطي نبوديم تا گل دوم را به اين حريف بزنيم
    اين مربي مجرب افزود: دراين بازي تيم من خيلي خوب توانست برتري خود را حفظ كند و از آن دفاع كند.
    فرگوسن با تمجيد از هافبك پرتغالي بيان كرد: رونالدو دراين بازي عملكرد خوبي داشت و گل زيبايي به ثمر رساند. شايد اين بهترين بازي او در فصل جاري نبود و احتمال دارد گلش زيباترين گل او در فصل جاري نباشد؛ ‌اما در كسب برتري و صعود به مرحله بعد تاثيرگذار بود.
    تيم منچستر يونايتد بعد ازكسب تساوي يك بريك در بازي رفت، ‌در ديدار سه شنبه شب مقابل ---- به برتري يك برصفر رسيد تا در مجموع 2 بر يك برنده شود و به دور يك چهارم نهايي صعود كند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

'بنزما: به منچستر يونايتد نخواهم رفت 'واكنش پديده جوان فوتبال فرانسه
    بنزما: به منچستر يونايتد نخواهم رفت
    خبرگزاري فارس: پديده جوان فوتبال فرانسه گفت: به منچستر نخواهم رفت چرا كه بازي در اسپانيا را ترجيح مي‌دهم.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كريم بنزما عنوان كرد: براي منچستر احترام فوق العاده‌اي قائلم؛ اما اگر قرار به انتقال به خارج از فرانسه شود، ‌ترجيج مي دهم راهي اسپانيا شوم.
    اين بازيكن كه در المپيك ---- بازي مي‌كند و برخي كارشناسان از او به عنوان يك زين الدين زيدان ديگر نام مي‌برند،‌ افزود: شنيدم يونايتد در مورد من با ---- تماس گرفته و پيشنهاد داده؛‌ اما هنوز باشگاهم اين موضوع را به من اطلاع نداده است.
    وي اظهار داشت: فكر مي كنم هنوز به ادامه حضور در ---- نياز دارم چون بايد تجربه اندوزي كنم. در آينده اولويت نخستم ‌بازي در يك تيم درجه اول اسپانيا است.
    بنزما از جمله بازيكنان پرورش يافته تيم نوجوانان و جوانان ---- است كه از سال 2004 وارد تيم حرفه اي شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام
    راستی تیم من یو نایتد که بارئال خیلی خوبه (از ترانسفر ها که شده)شما من یونایتد ها هم که باید با رئالی ها خوب باشید ؟
    مثلآ من هم رئال رو دوست دارم هم من یونایتد رو و تو ایتالیا قدیما اینتر رو ولی یونایتد و رئال رو بیشتر دوست دارم راستی از این هم میشه فهمید زیرا ارسنال با بارسلونا بدجور خوب اند ورئال با من یونایتد حالا با حذف رئال تمام امیدم به یونایتد است و اینتر که فکر نکنم از پس این وحشی های انفیلد بر بیان پس همه چی تو کریس رونالدو و یونایتد تموم میشه پس به امید قهرمانی یونایتد.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

احمد از تو بعيد بود
    درسته اين حرفات ولي كمي تعصبتو نشون بده عزيز

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

باشه ولف عزیز اگه یکبار دیگه کسی بخواد به رئال فحش بده و اونو تیم بد خطاب کنه میداینم که اون یک منچستری نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با سلام
    راستی تیم من یو نایتد که بارئال خیلی خوبه (از ترانسفر ها که شده)شما من یونایتد ها هم که باید با رئالی ها خوب باشید ؟
    مثلآ من هم رئال رو دوست دارم هم من یونایتد رو و تو ایتالیا قدیما اینتر رو ولی یونایتد و رئال رو بیشتر دوست دارم راستی از این هم میشه فهمید زیرا ارسنال با بارسلونا بدجور خوب اند ورئال با من یونایتد حالا با حذف رئال تمام امیدم به یونایتد است و اینتر که فکر نکنم از پس این وحشی های انفیلد بر بیان پس همه چی تو کریس رونالدو و یونایتد تموم میشه پس به امید قهرمانی یونایتد.
    ولی آنچنان درست هم نیست و بیشتر شبیه احتماله که کی و بنا به چه معیاری از چه تیمی خوشش بیاد

حداقل بنده با وجود اینکه شما میگین هم بارسا و هم من یونایتد رو دوست دارم نه بنا به دلایل شما

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باشه ولف عزیز اگه یکبار دیگه کسی بخواد به رئال فحش بده و اونو تیم بد خطاب کنه میداینم که اون یک منچستری نیست.

در این تاپیک هم کسی به رئال دشنام نداده .چرا همچین برداشتی کردین.

به قول elmo

یا حق

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

/جام حذفي انگليس/
    منچستريونايتد در اولدترافورد منتظر پورتسموت
    خبرگزاري فارس: دو مسابقه مرحله يك چهار نهايي جام حذفي انگليس امروز (شنبه) انجام مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال منچستر يونايتد كه اكنون در ليگ برتر بعد از آرسنال قرار دارد و يكي از مدعيان فتح اين جام است‌، امروز در ورزشگاه خانگي خود اولدترافورد پذيراي پورتسموت مي شود.
    بارنزلي مجبور است تا با چلسي پرستاره ديدار كند و به عنوان تيمي كوچك و ناشناخته، ‌راهي براي رقابت با اين حريف پيدا كند.
    دو بازي ديگر اين مرحله يعني مصاف ميدلزبرو و كارديف سيتي و نيز بريستول روورز با وست برموويچ آلبيون فردا (يكشنبه) انجام مي شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

وين روني، مهاجم منچستريونايتد بر اين باور است كه ليگ برتر انگليس بهترين ليگ فوتبال در دنياست.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرسنال، چلسي و منچستريونايتد راهي مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شده‌اند. ليورپول هم مي‌تواند به سه تيم قبلي اضافه شود تا مربع انگليسي‌ها در مرحله يك چهارم نهايي را تشكيل دهند.
    بسياري معتقد هستند اين نشان دهنده‌ي قدرت فوتبال انگليس است، يكي از اين افراد وين روني است. مهاجم 22 ساله‌ي شياطين سرخ در اين باره گفت: «ما ثابت كرديم كه در بهترين ليگ دنيا هستيم و براي همين هم هست كه بهترين بازيكنان دنيا به نزد ما مي‌آيند. بازيكنان ديگر هم مي‌توانند تصميم بگيرند راهي خارج بشوند اما به نظر من ليگ برتر، بهترين ليگ دنياست. من شيفته بازي در اينجا هستم و مطمئن هم هستم هيچ گاه عقيده‌ام تغيير نخواهد كرد.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

راستي قوانين قرعه كشي ليگ قهرمانان چطوريه؟
    بازي بعد امكان داره با آرسنال بيفتيم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •