/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
فرگوسن: مقابل ---- قادر به زدن گل دوم نبوديم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در نيمه دوم بازي مقابل ---- بهتر بازي كرديم، هر چند قادر به زدن گل دوم نبوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن بعد از كسب پيروزي يك بر صفر در بازي برگشت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بيان كرد: پرواضح است از بابت صعود تيمم خوشحال هستم.در اين بازي بخصوص در نيمه دوم بهتر و روان تر كاركرديم؛ اما به سبب فشاري كه ---- وارد مي كرد، درشرايطي نبوديم تا گل دوم را به اين حريف بزنيم
اين مربي مجرب افزود: دراين بازي تيم من خيلي خوب توانست برتري خود را حفظ كند و از آن دفاع كند.
فرگوسن با تمجيد از هافبك پرتغالي بيان كرد: رونالدو دراين بازي عملكرد خوبي داشت و گل زيبايي به ثمر رساند. شايد اين بهترين بازي او در فصل جاري نبود و احتمال دارد گلش زيباترين گل او در فصل جاري نباشد؛ اما در كسب برتري و صعود به مرحله بعد تاثيرگذار بود.
تيم منچستر يونايتد بعد ازكسب تساوي يك بريك در بازي رفت، در ديدار سه شنبه شب مقابل ---- به برتري يك برصفر رسيد تا در مجموع 2 بر يك برنده شود و به دور يك چهارم نهايي صعود كند

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن بعد از كسب پيروزي يك بر صفر در بازي برگشت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بيان كرد: پرواضح است از بابت صعود تيمم خوشحال هستم.در اين بازي بخصوص در نيمه دوم بهتر و روان تر كاركرديم؛ اما به سبب فشاري كه ---- وارد مي كرد، درشرايطي نبوديم تا گل دوم را به اين حريف بزنيم
جواب بصورت نقل قول
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كريم بنزما عنوان كرد: براي منچستر احترام فوق العادهاي قائلم؛ اما اگر قرار به انتقال به خارج از فرانسه شود، ترجيج مي دهم راهي اسپانيا شوم. 
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال منچستر يونايتد كه اكنون در ليگ برتر بعد از آرسنال قرار دارد و يكي از مدعيان فتح اين جام است، امروز در ورزشگاه خانگي خود اولدترافورد پذيراي پورتسموت مي شود.