تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 37 از 1174 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 رئال بیخیال کاکا شد!

تیم رئال مادرید از انتقال هافبک میانی تیم میلان به مادرید صرف نظر کرد.

تیم میلان بارها ذکر کرده بود که کاکای 25 سال برای فروش نمی باشد و میلان قصد فروش وی را ندارد.

به نقل از سخنگوی تیم رئال، پردراگ میخاتوویک: "تیم رئال نمی تونه به خودش این اجازه رو بده که زمان زیادی رو صرف کاری کنه که میل به آن بسیار دشوار و غیر ممکن به نظر می رسد!"

وی همچنین این را اضافه نمود که:" ما طی یک سال و نیم گذشته تلاش و رایزنی های بسیاری را برای انتقال کاکا انجام دادیم."

"همه اونو دوس دارن، ولی ما از شرایط و موقعیت اون و همچنین فضایی که در آن بازی می کنه آگاهیم، ما برای اهداف دیگری جلو خواهیم رفت.

================================================== =

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترجمه: خودم!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 رئال بر، بارسلونا به رتبه دوم رفت!

تیم دپور با گل زود هنگام دقیقه ی 2 Xisco توانست از رئال در ورزشگاه Bernabeu پیشی گرفت اما با زربه ی پنالتی مهاجم شماره ی یک این تیم، Ruud van Nistelrooy بازی به تساوی کشیده شد.
    رئال بعد از یک نیمه بازی ضعیف ، در نیمه ی دوم بهتر شروع کرد و در نهایت در دقیقه ی 79 بازه، بازی کن تعویضی رئال، Raul، پیشی گرفت از حریف خود و در نهایت هم با گل Robinho نتیجه را 3 -1 به نفع خود به پایان برد.

"ما به اون خوبی که باید باشیم نیستیم! اما به هر حال یک تیم تازه هستیم و تیم اول لالیگا! تصور کنید چی میشه اگه به همان هوبی که حقمان هست بازی کنیم!" اشنایدر، هئافبک رئال

رئال 22 امتیاز از نه بازی خود کسب کرده و در سدر جدول با اختلاف 2 امتیاز از رقیب دیرین خود، بارسلون،ا که در یک بازی راحت 2 - 0 آلمریا رو در زمین خود شکست داد و با توجه به باخت والنسیا به یک قدمی مادریدی ها رسید، قرار دارد.
    ================================
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مترجم: خودم!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب بازی بارسلونا رو با اینکه تو زمین خودش بود نشون داد! یعنی این مشکلای اسپانسور و از این حرفا حل شده؟ بازی رئال رو هم نشون میدن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اینم جدول...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض Real Madrid 5 - 1 Valenci

تیم رئال مادرید اسپانیا توانست با نتیجه پرگل 5 - 1 تیم والنسیا، میزبان خود را در هم شکند!
    >
    تیم والنسیا که به تازگی مربی خود را از دست داده بود و مربی تیم دوم خود از دسته چهارم را بطور موقت برای هدایت خویش منصوب کرده بود، در مقابل فرزندان برن شوستر حرفی برای گفتن نداشتند!
    >
    ابتدا در دقیقه ی دو بازی بود که روبینیو پاسی در پشت محوطه جریمه به کاپتان تیمش داد، و رائول نیز از محوطه D با یک ضربه فنی توپ را در کنج دروازه والنسیا جای داد!
    >
    پس از آن خود روبینیو ، ون نیسروی و راموس نیز گل زنی کردند!
    >
    زمانی که نتیجه 4 - 0 بود تیم والنسیا کمی به خود آمد و روی پاس خواکین توانست یکی از گل های خورده را جبران کند، اما روبینیو با زدن یک گل با حرکات انفجاری خود، آنها را متوجه این کرد که بهتر است این کار را تکرار نکنند و منتظر پایان بازی باشند!
    >
    این باخت احتمالا جز یکی از باخت های بد دربی والنسیا - رئال مادرید، برا تیم والسنیا خواهد بود!
    ==============================
    بازی خارج از برنامه های اعلام شده صدا و سیما پخش شد، آن هم با تاخیر در ساعت یک بامداد!
    از نکات جالب پخش این بازی ضبط شده میتوان به قظع شدن چند ثانیه ای آن در اواسط بازی و همچنین قطع برنامه های شبکه 3 بطور ناگهانی و انتقال آن به شبکه دو نام برد!
    >
    اما خوب، لنگه کفش در بیابان... همینکه نشون دادن خودش کلی هست!
    >
    طبق اعلام برنامه شبکه 3 سیما، قرار هست که بازی رئال و سویا نیز به همین صورت، پخش شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در ضمن تولد گوتی مبارک!

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1_ رئال مادرید قصد دارد برای خرید دو بازیکن لاتزیو به نامهای دی سیلوستری و پاندف اقدام کند.
    مسئولان رئال قصد دارند سیلوستری بازیکن تیم زیر ۲۱ سال ایتالیا را در نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرند.
    همچنین برای خرید پاندف بازیکن اهل مقدونیه نیز باید ۱۰ میلیون پوند به تیم لاتزیو بدهند.

2_
    بعد از بازی مدیر ورزشی رئال میاتوویچ و سرمربی رئال مادرید شوستر این طور گفتند:
    میاتوویچ
    ما در مقابل تیمی که اوضاع چندان خوبی ندارد بسیار خوب بازی کردیم و همه چیز را عالی انجام دادیم اما از حالا باید روی بازی با سویا تمرکز کنیم.
    رائول نمایشی عالی داشت و از این جهت برای او خیلی خوشحال هستیم. او کاپیتانی بزرگ است که هم گل می زند و هم گل می سازد و نباید بیشتر از این از او انتظار داشته باشیم.
    تیم باید فروتن باشد چون تا پایان فصل بازیهای زیادی باقی مانده و بازی روز یکشنبه نیز خیلی سخت خواهد بود.
    شوستر
    ما مستحق این پیروزی بودیم چون بازی با کیفیتی را انجام دادیم. تمام بازیکنان سخت کار کردند تا توانستند این برد را به دست بیاورند. سه گل در نیم ساعت اول رمز موفقیت ما بود.
    گاگو - دیارا و گوتی خیلی خوب کار کردند و تیم را تقویت کردند و با وجود انها تیم بازتر بازی کرد و با این کار والنسیا را از نظر تاکتیکی سورپرایز کردیم.
    ما خوب بازی کردیم اما نباید خیلی هیجان زده شویم چون این فقط یک بازی بود. در این بازی سیلوا مهمترین بازیکن والنسیا بود و توانستیم با دیارا - گاگو و گوتی او را کنترل کنیم.
    تیم والنسیا به زودی به همان تیم قدرتمند سابق تبدیل خواهد شد چون یک مربی عالی را انتخاب کردند.

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صحبتهای بعضی از بازیکنان را بعد از بازی دیشب با هم می خوانیم
    ون نیستلروی
    ما خیلی خوب بازی کردیم توپ را کنترل کرده و عالی در هنگام حمله فشار می اوردیم ما پارسال انها را در همین مستایا شکست داده بودیم اما در ان بازی خیلی شانس اوردیم و به سختی بردیم اما در این بازی مستحق برد بودیم.
    ما هم در لالیگا و هم در لیگ قهرمانان صدر نشین هستیم اما در چند روز اینده دو بازی سخت دیگر را نیز داریم.
    این بهترین بازی ما در لالیگای امسال بود و سعی می کنیم در مقابل سویا نیز همین طور بازی کنیم.
    گوتی
    ما بازی را خیلی خوب شروع کردیم و این شروع خوب به ما دلگرمی داد و باعث شد بازی خودمان را انجام دهیم. ما برای گلهایمان از قبل تمرین کرده بودیم.
    ما در این بازی سیلوا بهترین بازیکن والنسیا را تحت کنترل خود قرار دادیم. برد امشب ما به ما روحیه داد که در مقابل سویا نیز پیروز شویم.
    مردم می گویند که ما خوب بازی نمی کنیم اما ما همیشه خوب بازی می کنیم به خصوص در خارج از خانه.
    گاگو
    من هم برای خودم و هم برای تیم خیلی خوشحالم ما خیلی سخت کار کردیم و اوضاع را کنترل کردیم. زدن ۵ گل خیلی اسان نیست و این یکی از بهترین بازیهای ما بود مخصوصا در نیمه اول.
    وقتی که گوتی و دیارا در زمین هستند من همان طوری بازی می کنم که در بوکاجونیورز بازی می کردم البته من نباید هیچ وقت از خود راضی شوم و باید به پیشرفت فکر کنم.
    امیدوارم که با این بازی روزهای خوبی در پیش رو داشته باشم من ادمی انتقاد پذیر هستم و همیشه بازیهای خودم را دوباره نگاه می کنم.
    من عاشق این فشاری هستم که با بودن در رئال مادرید بر من وارد می شود.
    رائول
    فکر می کنم که ما توانستیم از ان گلی که در دقایق اول زدیم استفاده کنیم. ما احتیاج داشتیم که بر بازی حکمفرما شویم و موقعیت گل ایجاد کنیم و در نیمه اول یک بازی رویایی انجام دادیم.
    امشب توانستیم یک پیروزی بزرگ را به دست بیاوریم اما چند روز دیگر باید در زمین سویا به میدان برویم و ان بازی نیز بسیار سخت خواهد بود.
    تیم ما توانست بازی را با ۵ گل به پایان برساند و از حالا باید بیشتر و سختتر کار کنیم.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب یه خبر خوش تر و اون این که بازی بارسلونا با تیم ته جدولی وایادولید 1-1 مساوی شد

بنابر این اختلاف رئال و بارسا به 4 امتیاز رسید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام
    خبر های خوب این هفته زیاد بود...
    روبینیو افتاده رو دور زرت و زرت گل می زنه امید وارم همین جوری ادامه بده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •