دوستان این نظر سنجی هم بد نیست دوست داشتین سری بزنین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر...!![]()
دوستان این نظر سنجی هم بد نیست دوست داشتین سری بزنین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر...!![]()
صحبت با قلعه نوعی جدی تر شده وای که اگه بیاد چی میشه
ناصر حجازي: كسب ۹امتياز از ۸بازي توسط تيم استقلال خيلي بد است
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : كسب ۹امتياز از ۸بازي توسط تيم استقلال خوب نبوده و خيلي بد است و اين تيم بايد يكي از سه تيم برتر جدول باشد.
ناصر حجازي روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود : تيم استقلال تاكنون خيلي زيبابازي كردهاست اما زيبا بازي كردن امتيازي ندارد و مابايد دركنار ان ، نتايج خوبي هم كسب كنيم.
وي گفت: من همين جا قول ميدهم كه استقلال در پايان فصل يكي از رتبههاي اول تا سوم را به خود اختصاص دهد.
حجازي افزود: ما احتياج به زمان داريم ، همانطور كه هميشه گفتم در هر بازي نسبت به بازي قبل بهتر ميشويم و تيم ما روند رو به رشد خوبي دارد.
حجازي در خصوص ديدار با تيم پرسپوليس گفت: ما در اين ديدار چند مصدوم داريم ،اما تمام تلاش خود را ميكنيم تا بازي خوبي ارائه دهيم.
وي افزود: حساب ويژهاي روي اين بازي باز كردهايم و اميدوارم با شكست اين تيم وضعيت بهتري در جدول پيدا كنيم.
حجازي راجع به صحبتهايي كه درمورد تغيير كادر فني شده است ، گفت :
ميخواستم اول فصل نامجو مطلق را بياورم اما اعضاي هيات مديره دلايلي مطرح كردند كه براي من قابل قبول بود و از آوردن او منصرف شدم.
وي با حمايت از صمد مرفاوي گفت : او به خاطر دانش فني زيادي كه دارد قابل حمايت است، در فصل پيش هم صمد بايد استقلال را قهرمان ميكرد ولي همه ميدانند كه چه كسي مانع قهرماني استقلال شد.
حجازي افزود:آن كسي كه جلوي قهرماني تيم را گرفت، صمد مرفاوي را خراب كرد، ولي من از صمد تنها به خاطر دانش فنياش حمايت ميكنم.
وي در خصوص نتايج ضعيف تيم استقلال در هفتههاي اخير گفت: با ۸هفته به كسي جام نميدهند. در حال حاضر طوري از استقلال انتقاد ميشود كه انگار ليگ تمام شده ومانهم جدول هستيم،بايد كمي صبر وحوصله داشته باشيممن به استقلال ايمان دارم و مطمئن هستم كه تيم ما در آينده بازيهاي خيلي بهتري از خود نشان ميدهد.
حجازي گفت : من ۱۸سال در استقلال بازيكن بودم ، كاپيتان تيم بودم بعد مربي شدم و مقامهاي زيادي را هم به دست آوردم . براي استقلال كيسه ندوخته ام . هيچ منافعي هم در اين تيم ندارم اگر امروز به من بگويند برو بلافاصله ميروم و صدايم هم درنميآيد. مثل بعضيها نيستم كه براي استقلال كيسه دوخته باشم.
وي با اشاره به حقوقي كه به عنوان مربي از تيم استقلال دريافت ميكرده است، گفت: سالي كه مربي ذوب آهن بودم ، ده برابر پولي كه از استقلال گرفتم را به من ميدادند، اگر بخواهم پول در بياورم ميروم يك تيم ديگري ، نه استقلال ، استقلال جاي پول درآوردن نيست بلكه محل خدمت است.
وي افزود: مثل بعضيها منافع كلان در اين تيم ندارم و هدفم كمك كردن به استقلال است.
سرمربي تيماستقلال درمورد تغييرات زياد درتركيب تيم گفت:من هم نميخواهم درهربازي تركيب تيم عوض شود، ۱۱نفر ثابت تيم را ميشناسم اما وقتي بازيكني مصدوم ميشود مجبور هستم تركيب را عوض كنم.
وي افزود: جباري ، بياتي نيا و شفيعي كه سه بازيكن اصلي هستند، مصدوم شدند ، صادقي تا آمد در تركيب تيم جا بيافتد، ۴جلسه از همراهي تيم محروم شد همه اينها باعث شد كه تا حالا ۱۱بازيكن اصلي را كنار هم نداشته باشيم و مرتبا مجبور به تغيير تركيب شويم.
وي از كميته پزشكي باشگاه استقلال به عنوان شبه بيمارستان نام برد كه همه بازيكنان مصدوم استقلال در آن هستند.
حجازي افزود : اول فصل خيلي انتقاد ميكردند كه چرا اينقدر هافبك و مهاجم خريدهايم ولي الان خيلي از انان مصدوم هستند و ما در اين دو تا پست مشكل كمبود بازيكن هم داريم.
وي ادامه داد : اگر كوشكي شرايط بدنياش مناسب باشد و به بازيهاي تيم برسد ازاو درپست دفاع استفاده كرده و منتظري را با خيال راحت به خط هافبك ميبريم تا مشكلي نداشته باشيم.
حجازي گفت: از سان جان مقدونيهاي و پژمان منتظري راضي هستم اين دو تا اگر كنار هم باشند در خط هافبك زوج خوبي را تشكيل ميدهند.
سرمربي استقلال راجع به ديدار با پرسپوليس گفت : اين بازي هميشه حساس بوده و تيمي برنده ميشود كه از نظرمسائل روحي و رواني اماده تر باشد.
وي افزود: برنامهكاملي براي اين بازي داريم از دو روزپيش همه بازيكنان با مديرعامل صحبت كردند و از نظر روحي به امادگي كامل رسيدهاند،خوشبختانه امسال بر خلاف سالهاي گذشته ما اصلا در تيم درگيري و تنش نداريم تنها مشكل مااسترسي است كه به خاطر عدم نتيجهگيري تيم در هفتههاي گذشتهوجود دارد.
وي ادامه داد: با صحبتهايي كه با بازيكنان داشتيم اين مشكل را برطرف كرديم و با روحيه خيلي خوب مقابل پرسپوليس قرار ميگيريم.
وي درخصوصاينكهصحبتهاي قبلياش در زمان قلعهنويي كه گفته بود، "استقلال را چشم بسته قهرمان ميكند" گفت: تيم آن زمان استقلال را گفتم نه تيم كنوني را.
حجازي افزود : تيم امروز با تيم آن زمان فرق ميكند هرچند شايد با همين تيم هم قهرمان شديم.
وي افزود: پرسپوليس سال گذشته ۱۲امتياز ازاستقلال عقب بود ولي درنهايت بالاتر از آن قرار گرفت و در چند هفته پاياني ليگ ، پرسپوليسيها چندين رده خود را در جدول بالا كشيدند. ما هم مطمئنا ميتوانيم اين كار را انجام دهيم بااين تفاوت كه ما هنوز اول فصل هستيم.
حجازي گفت: پرسپوليس تيم خوبي است و شناخت خوبي از ان داريم واميد به پيروزي در مقابل انها داريم تا جايگاه مان در جدول بهتر شود.
وي اظهار اميدواري كرد كه از بازي با پرسيوليس روند نتيجهگيري خوب تيم استقلال اغاز شود و بتواند بازيهاي بعدي را با پيروزي پشت سربگذارد.
مدافع استقلال دیدار با پرسپولیس را از دست داد
بیژن کوشکی مدافع تیم فوتبال استقلال نتوانست مجوز همراهی این تیم را برای بازی مقابل پرسپولیس کسب کند.
به گزارش خبرنگار مهر، بیژن کوشکی که اوایل فصل جاری به تیم فوتبال استقلال پیوسته بود به دلیل عدم تحویل به موقع مدارکش به سازمان لیگ برتر نتوانست مجوز بازی مقابل پرسپولیس دریافت کند.
ظاهرا هنوز بیست و یک روز از مهلت مورد نظر سازمان لیگ برتر برای ثبت قرارداد کوشکی نگذشته است و او نمی تواند زودتر از این تاریخ برای تیمش بازی کند.
بدین ترتیب کارت بازی بیژن کوشکی برای بازی هفته دهم صادر خواهد شد و این مدافع جوان می تواند استقلال را در بازی مقابل پگاه گیلان همراهی کند.
با توجه به غیبت کوشکی در بازی با پرسپولیس به احتمال زیاد در این بازی حجازی بازهم از ترکیب صادقی و قربانی در قلب خط دفاعی تیمش استفاده خواهد کرد.
البته دیگه این عادی شده از اول لیگ تا حالا نشده که حتی فقط برای یک بازی تمام بازیکنامون رو داشته باشیم
برای بازی فردا 3 تا بازیکنمون رو نداریم یه بازیکن از خط دفاعی و 2 تا از مهاجم ها مون رو
بیژن کوشکی - حمید شفیعی - محسن بیاتی نیا
یوسفی و جباری به داربی میرسند
سخنگوی باشگاه استقلال:
میخواهیم راه شكست پرسپولیس را به سایرتیمها بیاموزیم
برای بر هم نخوردن نظم اردو به ضیافت نرفتیم
سخنگوی باشگاه استقلال تهران گفت: در بازی روز یكشنبه میخواهیم به تمام تیمهای لیگ برتری، چگونگی شكست پرسپولیس را نشان دهیم.
هاشم ساعدی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهاركرد: استقلال از هر نظر آمادهی بازی با پرسپولیس است. بازیكنان در آمادگی كامل قرار دارند و تمرینات نیز به خوبی در حال انجام است. تیم استقلال برای انجام یك یازی جوانمردانه و با امتیاز آماده است.
وی گفت: تاكنون تیمهای راه آهن و مقاومت سپاسی نحوهی تساوی پرسپولیس را به سایر تیمها آموختهاند. در بازی روز یكشنبه میخواهیم به تمام تیمهای لیگ برتری یاد بدهیم كه چگونه میتوانند پرسپولیس 20 امتیازی را شكست دهند.
ساعدی از همهی مربیان لیگ برتر خواست تا با دقت بازی استقلال برابر پرسپولیس را تماشا كنند، چرا كه نكات فنی این دیدار برای شكست پرسپولیس در بازیهای آینده به كمك آنها خواهد كرد.
سخنگوی باشگاه استقلال تهران با بیان این كه تنها حمید شفیعی و بیاتینیا در داربی 63 حضور نخواهند داشت، گفت: تمام بازیكنان استقلال به جز این دو بازیكن در آمادگی كامل هستند. حتی جباری و یوسفی نیز برای این بازی مشكلی ندارند و با نظر كادر فنی میتوانند در تركیب استقلال حضور داشته باشند.
وی خاطرنشان كرد: هواداران استقلال میتوانند سهم بزرگی در موفقیت این تیم داشته باشند. آنها با حمایت مستمر و پایدار خود از بازیكنان تیم زمینهی روحی مساعدی را برای كسب پیروزی فراهم خواهند كرد. استقلالیها میتوانند با پوشیدن لباسهای یكرنگ آبی روز خاطره انگیزی را در حمایت از استقلال رقم بزنند. باشگاه و بازیكنان نیازمند حمایت مستمر هوادارانند و تنها با تكیه بر این حمایت میتوان به دنبال موفقیتهای آینده بود.
ساعدی از بازیكنان استقلال نیز خواست تحت هر شرایطی به تصمیمات گونزالس اسپانیایی احترام بگذارند و به فكر ارایه یك بازی زیبا و تماشاگرپسند باشند.
وی همچنین از اختصاص یك پاداش ویژه برای بازیكنان استقلال در صورت كسب پیروزی برابر پرسپولیس خبر داد
ساعدی در مورد عدم حضور تیم استقلال در ضیافت شام قبل از دربی 63 به خبرنگار ایسنا گفت: بازیكنان تیم بر اساس برنامهای كه از قبل چیده شده بود، در اردوی آمادگی قبل از این مسابقه به سر میبردند و به دلیل این كه برنامه اردو دچار اختلال نشود در ضیافت داربی شركت نكردیم.
وی در پاسخ به این سوال كه برخی، عدم حضور استقلال در این ضیافت را خواست سازمان تربیت بدنی دانستهاند؟ گفت: عدم حضور استقلالیها در ضیافت جمعه شب، هیچ ربطی به این مسایل ندارد. اگر سازمان میخواست كه استقلال در این ضیافت حضور نداشه باشد، قطعا چنین خواستهای را برای پرسپولیس نیز قائل میشد
اكبرپور: تیم بحران زده استقلال شهرآورد پایتخت را میبرد
تهران IranSport.Net - "سیاوش اكبرپور" بازیكن ایرانی تیم فوتبال الظفره امارات عربی متحده معتقد است، تیم بحران زده استقلال بازی شهرآورد پایتخت را میبرد.
وی گفت: در مسابقات داربی معمولا تیمی نتیجه دلخواه و امتیاز لازم را میگیرد كه وضعیت مناسبی در جدول ندارد.
وی افزود:در حال حاضر استقلال شرایط خوبی ندارد و احتمال زیادی دارد كه نتیجه مناسب را از این بازی بگیرد.
وی با اشاره به نتایج استقلال در مسابقات قبلی گفت: اگر استقلال بازنده این مسابقه باشد شانس قهرمانی را از دست میدهد و در شرایط بدی قرار خواهد گرفت، به همین خاطر فكر میكنم كه استقلال برنده این بازی باشد.
اكبرپور افزود: نتایج استقلال برای من باور نكردنی است این تیم طی هشت هفته گذشته نتایج خوبی كسب نكرده و در رده نهم قرار دارد و شكست در داربی این تیم را تا انتهای جدول پایین خواهد كشید.
وی گفت:تاكنون سابقه نداشته كه استقلال درشروع فصل اینگونه نتیجه بگیرد هر چند كه بد شانسی هم با این تیم همراه بوده است.
اكبرپور درخصوص وضعیت تیم پرسپولیس گفت: تیم پرسپولیس خوب بازی میكند و تاكنون نتایج خوبی هم گرفته و اگر در بازی با استقلال پیروز میدان باشد قدم بلندی به سمت قهرمانی بر خواهد داشت.
دربی بزرگ پایتخت الان تموم شد...
ما میتونستیم برنده باشیم ...
اما حیف شد ... بعد از گل نباید تو دفاع می رفتیم باید مثل حرکت جباری( که کاش به جای شوت پاس میداد که با یه نیش پا گل بشه) همش به حمله هامون ادامه میدادیم ...
گل تساوی رو فقط رو شلوغیه دفاع به نظر من خوردیم...
حيف شد . ولي اين برهاني ديگه خيلي تكراري شده . .....
با اینکه هنوز هم معتقدم حجازی در سطح استقلال نیست ولی استقلال بازی قابل قبولی رو ارایه داد البته حقش برد بود ولی خب متاسفانه مساوی شد.
خوشبختانه استقلال ترکیب ثابتشو پیدا کرده و میتونه هفته های آینده امتیاز های بیشتری بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)