تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 413 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض کاکا: از بازی مسی لذت می برم

ریکاردو كاكا، فوق ستاره برزيلى ميلان اظهار داشت، که: «از مشاهده بازى ليونل مسى لذت مى برم»

كاكا كه اخيراً شايعاتى درمورد انتقال او به يكى از باشگاه هاى رئال مادرید با بارسلونا به گوش مى رسد، درخصوص ليونل آرژانتينى اينچنين گفت: مسى استعداد محض است. با اينكه خيلى جوان است اما هر روز بهتر از روز قبل مى شود. از ديدن بازى هاى او به وجد مى آيم و واقعاً لذت مى برم»

هافبک برزیلی در ادامه صحبت هایش، در مورد وضعیت آینده اش می گوید: «وضعیت مشخصی دارم. من در میلان راحت هستم، اما در صورتی که هرگونه مشکلی را در مسیر پیشرفت فوتبالی ام ببینم، قطعا بارسلونا یا رئال مادرید، اهداف بعدی من خواهند بود»

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض رايكارد: چلسي، نه هرگز!

سرمربي بارسلونا همه‌ي شايعات را رد كرد

فرانك رايكارد، هرگونه انتقالش از بارسلونا به چلسي، براي پيوستن به «هنك تن كاته» دستيار سابقش را رد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از اين كه «تن كاته» هم وطن هلندي رايكارد به جمع نيمكت آبي‌پوشان لندني پيوست، اعلام شد كه رايكارد به استمفوردبريج خواهد رفت اما، رايكارد تمام شايعات را رد كرد.

سبك بازي كه رايكارد در بارسلونا پيدا كرده است، همان چيزي است كه رومان آبراموويچ براي چلسي مي‌خواهد و با آوردن تن كاته به چلسي قصد رمزگشايي از فوتبال تهاجمي بارسلونا را دارد.

رايكارد با صراحت گفت: من كاري با امضاي قرارداد تن كاته با چلسي ندارم و به اخبار نيز اهميتي نمي‌دهم. من مربي بارسلونا هستم و به چيزديگري فكر نمي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

9

«فابرگاس: بارسلونا تیم رویایی من است»

سسک، قصد پنهان کردن علاقه اش به بازی در نوکمپ را هرگز نداشت. در حالی که خبرنگاران رادیو کاتالونیا، از بازیکن آرسنال بدون جدیت سوال می کردند، اما او با نخستین جمله اش همه را غافلگیر کرد: «در فوتبال، هر اتفاقی می تواند رخ دهد»
    رویایی فابرگاس، بازی در بارسلونا است. او در سن '16' سالگی از اسپانیا (بارسلونا) به لیگ انگلیس (آرسنال) منتقل شد. او دلیل این اتفاق را 'عدم وجود پیشرفت' در نظر گرفته بود. تکنیک و خلاقیت بالای سسک، باعث شده است، که مسئولین باشگاه کاتالونیایی (بارسا)، به فکر به خدمت گرفتن این بازیکن فرو بروند. سسک با در مصاحبه اش، علاقه خویش را به بازگشت به نوکمپ آشکار ساخت !
    او در ادامه صحبت هایش، گفت که: «اکنون هیچ چیز از بارسا نمی دانم و فقط از طریق مجلات و مطالعه مصاحبه های بازیکنان بزرگ این تیم، اطلاعاتی را کسب کردم. تنها چیزی که باید در باره باشگاه رایکارد گفت، این است، که قطعا بهترین باشگاه اروپا است. آن ها بازیکنانی دارند که هر فوتبالیستی را تحریک می کند»
    او در پایان حرف هایش، در مورد آینده اش در انگلیس حرف زد: «من در آرسنال راحت هستم، اما همان طور که گفتم، در فوتبال هر اتفاقی می تواند رخ بدهد. نمی توانم پیوستنم به بارسا را به طور کامل تکذیب کنم، اما می دانم، که پشت سر آنری چه حرف هایی زده شده است. قطعا برای یک بازیکن بزرگ، شنیدن این صحبت ها آسان نیست»

"بارسا به دنبال ماسکرانو"
    به نوشته وب سایت خبری گل و روزنامه دیلی میل، ماسکرانو، در آستانه ی پیوستن به بارسا قرار گرفته است! بدلیل ماندگاری طولانی ماسکرانو در لیورپول، روزنامه های انگلیسی چاپ کردند، که احتمال قرار گرفتن وی در لباس آبی و اناری بسیار زیاد است.
    به نوشته مارکا: مدیر برنامه های ماسکرانوی آرژانتینی، در روز های آتی، با هیرارچی از بارسا، صحبت های خواهد داشت.
    این طور که اسپورت نوشت، سران بارسا، حاضرند، تا برای این بازیکن ملی پوش، 28 میلیون یورو بپردازند !

مهاجم برزيلي در تست ورزشي بارسا

سران بارسلونا قصد دارند از خورخه بايدك ويليام، مهاجم جوان برزيلي تست ورزشي به عمل بياورند و در صورت رضايت از كار اين فوتباليست، با او عقد قرارداد كنند.
    اين فوتباليست 20 ساله به مدت 3 هفته در نيوكمپ حضور دارد و قصد دارد هر طور كه شده نظر غول‌هاي بارسا را جلب كند.
    ويليام پيش از اين در باشگاه‌هاي استرلا آمادورا و ويتوريا ستوبال توپ زده است.

رئال به دنبال دوس سانتوس

سران رئال مادريد موقعيت جوواني دوس سانتوس را بررسي كرده و قصد دارند با مدير برنامه‌هاي او وارد مذاكره شوند.هنوز آينده دوس سانتوس در باشگاه بارسا معلوم نيست و همين مسأله مي‌تواند به باشگاه رئال در امر به دام انداختن جوواني كمك كند.
    جالب اينجاست كه به رغم نامشخص بودن وضعيت اين مكزيكي در بارسلونا، سران باشگاهش چراغ سبزي به رئال نشان نمي‌دهند و منتظرند مقامات برنابئو پا پيش بگذارند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض تیکسیکی بيگيريستان: اين دو آينده بارسا هستند

تیکسیکی بگریستیان، مسئول نقل و انتقالات و مدیر فنی بارسا، در صحبت هایش با اسپورت کاتالونیا، به تمجید از لیونل مسی و آندرس اینیستا پرداخت و این دو بازیکن با استعداد را 'آینده بارسا' دانست.

در همین زمینه، بگریستیان، ترک بارسا توسط اینیستا و لیونل مسی را، امری کاملا 'امکان ناپذیر' دانست و گفت: «آن دو همیشه تعصبشان را روی تیم ما نشان داده اند؛ طوری که اینیستا، در فصل نقل و انتقالاتی که گذشت، به راحتی پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد. مسی نیز، به تعداد دفعات بسیاری، با صحبت هایش، قصد دارد، هدفش که ماندن در بارسا است را به همگان نشان دهد»

در ادامه صحبت های مدیر فنی، وی به طور جداگانه به صحبت درباره لئو مسی پرداخت: «او مهار نشدنی است. مسی فورواردی است، که هر روز در حال پیشرفت است و اگر همینطور ادامه بدهد، من شک ندارم که توپ طلا به این فوق ستاره آرژانتینی تعلق خواهد گرفت»

مسئول نقل و انتقالات بارسا، درباره مسی افزود: «یکی از مهمترین و واضح ترین چیز هایی که در سبک بازی وی دیده می شود، هدف بزرگش، یعنی تاریخسازی در بارسلونا و آرژانتین است. همین باعث می شود، که او بسیار محبوب باشد»

سپس بگریستیان، درباره قرارداد لئو مسی با بارسا صحبت کرد: «قرار داد این بازیکن ارزشمند کاملا امن است. او از همه نظر در بارسا احساس راحتی می کند. قرارداد مسی با بارسا، تا 2014 ادامه دارد و من فکر نمی کنم، این آخرین قرارداد این فوق ستاره باشد. قطعا سعی خواهیم کرد، که با او ادامه دهیم»

در پایان، تیکسیکی، حدود 10 دقیقه از زمان مصاحبه اش را به صحبت درباره ی اینیستا اختصاص داد: «فکر می کنم، او در کار های دفاعی نیز موفق می شود، اما نکته ی مهم، بازی و درخشش اینیستا در تمام میادین است. او به خط دفاع و حمله، همچنین خط میانی، اتحاد خاصی می بخشد. اینیستا وضعیتی مشابه با مسی دارد، من فکر می کنم، او فقط بارسا را می خواهد»

«او فصل فوق العاده ای را پشت سر می گذارد و در نهایت اوج قرار دارد. هرگز درخشش وی در فینال لیگ قهرمانان را فراموش نمی کنم. من معتقدم، که هیچ باشگاهی، برای خرید وی مبلغی نخواهد پرداخت، زیرا همه می دانند، که فقط بارسا این بازیکن را می خواهد!»

«دقیقا مانند لئو مسی، او نیز، بازیکنی است، که ما برای موفقیت در میادین، به سبک و شیوه بازی وی نیازمندیم و امیدواریم، که در 6 الی 8 سال آینده، با این سوپراستار آرژانتینی فوتبال گرم و هوادار پسندمان را ادامه دهیم»

در آخر بگریستیان، با یک جمله مصاحبه اش را به اتمام رساند: «این دو آینده بارسا هستند»

داره خودمونی میشه (FOROUGH)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    از سرپرست هاي خوابگاه اجازه گرفتم كه بازي بارسا و رئال رو نگاه كنم (10 به بعد خاموشيه)
    حالا تاريخ و ساعت دقيقشو مي خواستم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2005

13

17 دسامبر ، دوماه ديگه، ورزشگاه نيوكمپ، ساعتش هم هنوز مشخص نيست

داره خودمونی میشه barca_ms_lovexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    از سرپرست هاي خوابگاه اجازه گرفتم كه بازي بارسا و رئال رو نگاه كنم (10 به بعد خاموشيه)
    ممنون
    اصلا ببین پخش می کنن کثافتا!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اصلا ببین پخش می کنن
    بازي به اون مهمي رو نمي تونند پخش نكنند.

"بوخان عجله نمی کند"

«گلزنی برایم مهم نیست، من می خواهم در تیم بازی کنم»
    بوخان کرکیچ، با این که برای تیم ملی جوانان اسپانیا، به تعداد زیادی گل به ثمر رسانده است، اما این بازیکن 16 ساله، به هیچ عنوان برای آغاز گلزنی هایش در بارسا، عجله ای ندارد و نمی خواهد برای بارسا فقط گل بزند. او می خواهد، برای بارسا دقایق کم، اما ارزشمند بازی کند.

وی در صحبت هایش با الموندو دیپورتیوو گفت: «از این که تا کنون نتوانستم برای بارسا گلی بزنم، به هیچ وجه افسرده نیستم. من کاملا راحت هستم و از این که مربی، دقایقی را برای بازی در میادین در اختیار من قرار می دهد، کاملا راضی هستم»

کرکیچ که برای بازی با ویارئال در المادریگا کاملا آماده است، می گوید: «من اکنون در حال یادگیری هستم. باید چیز های زیادی را یاد بگیرم. ما بازیکنان خسته زیادی داریم. اتوئو مصدوم است، همچنین آنری، مسی و رونالدینیو، سه فوروارد ما، از بازی های ملی برمی گردند و قطعا خسته خواهند بود. این می تواند، به من فرصت مناسبی برای بازی بیشتر در زمین بدهد، اما این مربی است که تصمیم می گیرد»

وضعیت فوق العاده

کرکیچ در ادامه صحبت هایش، به خبرنگاران گفت که: «در فوق اولعاده ترین وضعیت ممکن قرار دارم. از آنری، اتوئو و سایرین تشکر می کنم. از آن ها چیز های زیادی یاد گرفتم. قدر داشتن این بازیکنان بزرگ را به خوبی می دانم»

بوخان درباره بهترین پست بازی اش می گوید: «به نظر خودم، من به عنوان مهاجم نوک فوق اولعاده ام. در بارسلونای دوم، این بهترین پست من بود، اما در آن جا، زمانی که توپ را در اختیار داشتم، قطعا بسیار بیشتر از این جا بود، پس باید سخت کار کنم»
    «صحبت خاصی برای گفتن ندارم. من این جا کاملا راحت هستم و احساس آرامش می کنم»

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض نوجوان آرژانتيني در آستانه پيوستن به بارسا

داريو مائورو ايكاردي يكي ديگر از بازيكنان مد نظر بارسلوناست. اين نوجوان 14 ساله زير ذره‌بين باشگاه‌هاي رئال مادريد، والنسيا، سويا، اسپانيول و دپورتيوولاكرونيا نيز هست.
    ايكاردي آرژانتيني پاسپورت ايتاليايي دارد و طي 5 سال حضور در تيم نوجوانان 400 گل به ثمر رسانده است. ايكاردي اخيراً از باشگاه بارسا و امكانات آن ديدن كرده و به نقل از روزنامه آس، خوان كارلوس، پدر او درخصوص شرايط انتقال فرزندش به نوكمپ با سران كاتالان‌ها مذاكره كرده است. امكان دارد اين ستاره نوجوان ژوئن آينده به اسپانيا بيايد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض بگريستين: فابرگاس انتظار نداشته باشد

از آنجايي كه سسك فابرگاس 5 سال پيش‌ترجيح داد بارسلونا را به مقصد آرسنال‌ترك كند، چيكي بگريستين تأكيد كرد مقامات بارسا به هيچ وجه براي به خدمت‌گيري مجدد اين بازيساز اسپانيايي پيش‌دستي يا هزينه كلان نخواهند كرد.

مدير ورزشي بارسلونا در مصاحبه‌اي با خبرنگاران نسبت به اين شايعه كه فابرگاس دوست دارد به نوكمپ بازگردد، شديداً واكنش نشان داد.پس از اين‌كه فابرگاس در سن 15 سالگي تصميم گرفت شانس خود را در جمع توپچي ها بيازمايد ديگر كاتالان‌ها به اين هافبك ارزنده به عنوان يكي از اهداف خود نگاه نكردند تا نشان دهند از رفتن بي‌دليل وي از نوكمپ شديداً ناراحت هستند.

بگريستين درباره سسك گفت: او بازيكن فوق‌العاده‌اي است اما با‌ترك بارسا بيشتر پل‌هاي پشت سرش را خراب كرد.براي اين‌كه او بتواند بار ديگر براي بارسا به ميدان برود، بايد نشان دهد علاقه‌مند بازگشت به نوكمپ است، بنابراين منتظر دريافت پيشنهاد از جانب ما نباشد و انتظار نداشته باشد كه با او قراردادي سنگين به امضا برسانيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •