WinXP عزیز اول از همه User تو عوض کن به WinVista !!!!
دوما این بازی ها رو میتونی امتحان کنی . البته من موضوع Syberia رو نمیدونم ولی این بازی شبیه اون هستد :
Paradis
WinXP عزیز اول از همه User تو عوض کن به WinVista !!!!
دوما این بازی ها رو میتونی امتحان کنی . البته من موضوع Syberia رو نمیدونم ولی این بازی شبیه اون هستد :
Paradis
سلام عزیزم
اول از همه user خودتو عوض میکنم d:
paradis رو تموم کردم عزیزم
یکی دیگه بگو
سایبریا رو هم یک و دو رو تموم کردم
یکی دیکه بگو فدات شم
فعلا
عزیز شرمنده چون من اصلا از این سبک بازی ها خوشم نمیاد ، طرفشون هم نمیرم .سلام عزیزم
اول از همه user خودتو عوض میکنم d:
paradis رو تموم کردم عزیزم
یکی دیگه بگو
سایبریا رو هم یک و دو رو تموم کردم
یکی دیکه بگو فدات شم
فعلا
زیاد هم اسمشونو بلد نیستم .
یکی دیگه هم هست به این اسم :
Martin Mysteri
من اینو بازی نکردم ولی میدونم ماجرایی هست .
درمورد یوزر هم خدا خیرت بده ! من خیلی وقته که میخوام یوزمو عوض کنم ! ولی جدیدا نمیشه .
موفق باشی O R A C L E
بازى تو مايهى King of the Road چى داريم؟
◙
ghost recon 2 رو بهت پيشنهاد مي كنم. تقريبا تو همون مايه هست ولي پليس نيستن و ارتشي هستن
تنها عيبش اينه كه بازي كوتاهه و مراحل كمي داره (فكر كنم حدود 12 مرحله بود)
من خودم زياد با اين قبيل بازي ها حال نمي كنم ولي چند تائي كه بازي كردم و بد نبودن رو بهت مي گم:
The Curse of Monkey Island (اگه بتوني گير بياري)
The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery (اگه بتوني گير بياري)
Broken Sword: The Smoking Mirror (اگه بتوني گير بياري)
puzzle of Flesh (اگه بتوني گير بياري اونم سانسور نشده اش رو)
اينهائي كه بازي نكردم ولي شنيدم كه خيلي قشنگن:
The Longest Journey (اگه بتوني گير بياري)
Sanitarium (اگه بتوني گير بياري)
Full Throttle (اگه بتوني گير بياري)
بالائي ها يكم قديمين
پائيني ها جديدتر
Sherlock Holmes: The Awakened (اينم امتياز نسبتا خوبي از گيم اسپات داره)
Destination: Treasure Island (اينم امتياز نسبتا خوبي از گيم اسپات داره)
Dreamfall: The Longest Journey (اينم امتياز نسبتا خوبي از گيم اسپات داره)
ye bazi shabih be warcraft mikham be hamoon ghashangi va hamoon sabk lotfan rahnamaeem konid
بازی به سبک WarCraft III اگه بخوای من StarCraft رو بهت پیشنهاد میکنم.
StarCraft در سال 1998 توسط شرکت Blizzard ارایه شد و بهترین بازی استراتژی سال شد.
همچنین نسخه تکمیلی این بازی به نام StarCraft: Brood War در همون سال ارایه شد و بهترین نسخه تکمیلی سال شد.
نسخه بعدی این بازی بنام StarCraft II قراره سال 2008 عرضه بشه و پیشاپیش مطمئن هستم که بهترین بازی استرتژی سال خواهد شد.
توجه: بازی اصلی در 1CD و نسخه تکمیلی بازی در 1CD ارایه شده. نسخه هایی از بازی تو بازار موجوده که فاقد موزیک و فیلمهای بازی هست پس دنبال اونا نرو.
پیشنهاد میکنم بازی اصلی رو نصب کن بعد نسخه تکمیلی رو نصب کن و بعد Patch نهایی بازی رو از این آدرس بگیر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by havas_1980; 25-12-2007 at 01:07.
az tozihate kamelet mamnoonam dooste aziz vali man star craft ro bazi kardam va montazere shomareye 2 hastam age baziye digeye too in sabk mishnasi rahnamaeem kon mamnoon bazam az tozihatet
پیشنهاد بعدی من Universe at War: Earth Assault محصول شرکت Petroglyph هست که اعضای اون از شرکت سابق Westwood هستند.
بازی 10 دسامبر 2007 عرضه شده و داستان بازی در مورد حمله سه گروه بیگانه به زمینه که از بابت تنوع میان گروهها حتی به پای StarCraft هم میرسه.
مزیت این بازی حالت تک نفره و چند نفره زیبا به همراه صداگذاری و موزیک دلچسبشه. و ایرادش نزدیک بودن دوربین به زمین و تنظیمات گرافیکی سخت در Directx10 هست.
این بازی امتیاز 7.5 رو از Gamespot دریافت کرده.
![]()
Last edited by havas_1980; 25-12-2007 at 01:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)