نمیدونم این سری جدید چه مرگشه این مشکل رو تنها تو نداری ما هم داریم
نمیدونم این سری جدید چه مرگشه این مشکل رو تنها تو نداری ما هم داریم
حرفه ای های n73 فرمت این نرم افزار هایی که میشه رو این گوشی نصب کرد چیه من برنامه هایی که sis هستش رو نمی تونم نصب کنم
دوستانی که N73 موزیکال دارن از گوشیشون راضی هستند ؟؟؟ می خواستم یا موزیکال یا معمولیش رو بگیرم اما دو دلم. نسبت به نوع معمولیش چیزی کم نداره؟؟؟
من يك مشكلي با گوشيم دارم. حدود 2 هفتهاي ميشه كه خريدمش و مشكلش اينه كه كليد Music اون از كار ميفته. بعد بايد گوشي رو خاموش و روشن كنم تا خوب بشه ولي چند دقيقه بعد دوباره از كار ميفته. فكر ميكنيد ايراد از برنامه خاصي باشه كه روي اون نصب كردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من چیزی که کم نداره هیچی 2 3 فرق هم با معموبی داره ...
اول ظاهر یکدست مشکی گوشی ..
دوم رو 2 گیگ فابریک نوکیا
سوم کلید Player مجزا ...
چهارم 2 تا تم فابریک اضافه تر نسبت به معمولی
پنجم صدای بلندتر نسبت به معمولی
.
.
.
.
من بعضي وقتا نمي تونم وارد قسمت مسيج هام بشم حتما بايد خاموش و بعد روشنش كنم تا وارد بشه
(الله اكبر عجب مشكلاتي)
سلام
من تا حالا هرچی تم روی گوشی ریختم جواب نداده.
کسی می دونه مشکل از کجاس؟
دوست عزیز بارها گفته شده در این باره.
ولی در کل تم هایی که ساخته شده برای 9.1 هستند رو استفاده کنید + گوشیتون رو update نگه دارید +از تم هایی که تاریخشون با تاریخ گوشی مشکل داره هم استفاده نکنید(که البته اکثر تم ها هم همینطوری هستند)
ولی تمی که کار کنه بدون مشکل هم زیاد هست.![]()
دوستان عزیز سلام.
حدود یک ماه پیش گوشی N73 me (بدون گارانتی) گرفتم و تا چند روز پیش هیچ مشکلی با اون نداشتم.
اما متاسفانه از چند روز قبل گوشی من موقع شماره گرفتن و مکالمه نویز داره ( صدای سوت مداوم با تن پایین)
البته اینقدر نیست که نشه صحبت کرد ، اما وجود داره و اساساً روحیه آدمو میگیره...
من با سیم کارت دیگه ای هم امتحان کردم ، به خط ربطی نداره. میزان صدای گوشی رو هم کم و زیاد که می کنم تاثیری رو این صدای مزاحم نداره.(نا گفته نمونه بدومن هیچ دلیلی این اتفاق افتاده...)
ممنون میشم اگه منو برای حل این مشکل راهنمایی کنید
Ghoshito Felash Kon Shoma Mitoni Az Tarigh Serch Googel Barnameyeh Felasho Beghiri Ba Kabl Khodet In Karo Kon Natars Zarari Nadareh Agheh Nashod Begho Rahnamaiyeh Bishtar Konam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)