سلام.
دقیقآ از آنریل استفاده میکنم و کرکی که در پست اول هستش رو استفاده میکنم!!!!
سلام.
دقیقآ از آنریل استفاده میکنم و کرکی که در پست اول هستش رو استفاده میکنم!!!!
سلام. من دیکشنری بابیلون نصب کردم ، ورژن ۷ .لیسنس میخواستم ، و همچنین طریقهٔ وارد کردن اونو. با تشکر
این کرکی بود که من استفاده کردم .. حالا آنریل بوده یا چیزه دیگه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان روشی که صفحه پیش گذاشتم رو امتحان کنید
من امتحان کردم جواب داد
شما یه لطفی به جامعه بشریت بکن و اون متنی که أُ وردیو یکم روبه راهش کن
خط سوم از آخر فقط 11 متر طول داره![]()
بسياري از دوستان از كرك نشدن بابيلون و اينكه بعد چند بار اتصال به اينترنت، از كار مي افتد و ديگر قادر به كار نيست مي نالند.
دليلش هم اين است كه اين ديكشنري بعد از اتصال به اينترنت، قصد آپديت خود را دارد. محل آپديت هم سايت بابيلون مي باشد.
سايت بعد از اتصال بابيلون، قبل از آپديت كردن چك مي كند كه آيا ورژن بابيلون اصلي و با لايسنس كد )Licence Key ) معتبر مي باشد يا نه.
به همين دليل سايت به برنامه دستور مي دهد كه ديگر اجرا نشود تا كاربر آن را بخرد.
حال اگر ما كاري كنيم كه ديكشنري بابيلون در عوض سايت اصلي به آدرسي غير واقعي مراجعه كند، عملا بابيلون رو دور زده ايم و ديگر تهديدي متوجه ما نمي شود.
براي اين كار ابتدا این کرک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را با حجم 82 كيلوبايت دانلود و نصب مي كنيم ( البته قبل از انجام این کار باید بابیلون را به طور کامل بسته باشیم. بهترین روش هم همان استفاده از Task Manager است ).
برای نصبش کافیست پس از Extract کردن و کپی فایل به محل نصب نرمافزار اجرایش کرده و روی دکمه Patch کلیک کنیم.
سپس بابيلون را اجرا، Option را باز كرده و گزینه Configuration… ( یا با کلیک راست روی آیکون بابیلون در System Try و انتخاب گزینه .Configuration ) را انتخاب مي كنيم.
در تب Conection، گزينه Connect through proxy/Firewall server را انتخاب كرده و در كادر Proxy server و Port عددهايي دلخواه وارد مي كنيم.
در انتها برای اطمینان صد درصد تیک گزینه های Remmeber password for … و Enable Online Updates را هم بر میداریم.
حالا با خيال راحت مي توانيد از ديكشنري پرقدرت بابيلون در حين اتصال به اينترنت هم استفاده كنيد.
درضمن اصول کار برای تمام ورژن های بابیلون هم به همین صورت است.
لازم به ذکر است که در صورت استفاده از ورژن های قدیمی تر بابیلون, هرچه سریع تر به نسخه 7 این نرم افزار تغییر ورژن!! دهید. زیرا این ورژن علاوه بر داشتن کلمات بیشتر و ترجمه روانتر قابلیت ترجمه جملات کاربردی و پر استفاده را هم دارد علاوه بر این که قابلیت حدس لغت هم در این موتور جدید به خوبی کار میکند و قابل تقدیر است. به علاوه تعدادی مشکلات ریز دیگر که در نسخه جدید مشاهده نمیشود.
به نظر من این دیکشنری بهترین فرهنگ جمع و جور و در عین حال قوی در دنیاست که با پشتیبانی خوب از جانب همه کشورها به پیشروی غرورانگیز خود ادامه میدهد.
که شاید دلیل قدرتمندی این دیکشنری همین به نوعی باز بودن توسعه اش برای همه علاقه مندان است.
Last edited by saiiddz; 29-01-2009 at 15:36.
doki جون گیر دادی ها!!
یه چیزی نمیدونم خودت کشف کردی یا از جایی برداشتی داری پشت و روموون میکنی ها!!
آقا این روش شما هیچ فرقی با این که از طریق فایر وال دست رسی رو قطع کنیم نداره!!
من میخوام از حالت آنلاین نرم افزار هم استفاده کنم مثل ورژن قبلی که داشتم و با کرک گروه آنریل کرک کرده بودم!!
حالا بیا دوباره بگو از این روش استفاده کنین!!
در مورد شما هم باید عرض کنم که دوست عزیز این فایل Patch برای ورژن 6.0.2.8 Pro هستش!! و کاری از گروه آنریل که خیلی هم قدیمی هستش!!
وقتی اجراش کنی متوجه میشی!!
اما ما الان داریم در مورد کرکی برای ورژن Babylon Pro v7.5.2.5 صحبت مکنیم!!
الان متوجه شدین که چی میگم!!!
سلام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینید که روی سرور پارسا اسپیس من آپلود شده. البته نمیخوام کار دوستمون رو زیر سوال ببرم ولی اولین بار من در وبلاگم این روش رو معرفی کردم.
خوشحال میشدم حداقل یه منبعی رو ذکر میکردی.
در هر صورت هستند خیلی کسانی که حوسله سر و کله زدن با تنظیمات پیچیده فایروال ها رو ندارند و این روش بهترین و راحت ترین روش برای همه حساب میشه.
"راستی این aqoa چند روزیه که به من هم زیاد PM میده." علی جان دستت درد نکنه که درد ما رو هم تازه کردی.
ادامه بدهاما ما الان داریم در مورد کرکی برای ورژن babylon pro v7.5.2.5 صحبت مکنیم!!
آره متوجه م ، چیزه تازه ای برا گفتن ندارید !
خب میدونم فرقی نداره ولی گفتم شاید با این کرک جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)