اها بعد این سرور چیه یعنی خودمون باید یه سرور بسازیم بعد قرار بذاریم من اصلا نمیدونم یکی بییاد یه توضیح کامل بده من ردیف شه کارم 24 ساعت پایه هستم عزیزان !!!
اها بعد این سرور چیه یعنی خودمون باید یه سرور بسازیم بعد قرار بذاریم من اصلا نمیدونم یکی بییاد یه توضیح کامل بده من ردیف شه کارم 24 ساعت پایه هستم عزیزان !!!
دوسیت من جاش اینجا نیست ولی اره میشه ولی بازیت باید اورجینال باشه و سوشیال کلوب هم داشته باشی که سریال رو اونجا بزنی یا از کسی کخ سریال داره و بازیش اورجینال هست اون کد رو بگیر تو سوشیال کلوب بزن تازه باید اکانت انلاین هم در سوشیال کلوب بسازی...
خواهشا اینجا بحثشو نکن چون اینجا برای سان اندریس فن ها هست با تشکر تو کلوپ جی تی ای ایوی مطرح کن !!
سلام
آقا gta iv هم میشه آنلاین بازی کرد؟
یکم توضیح میدید؟
تشکر//اینجا مطرح کنیدبا سلام !
نمی دونم که اینجا جای سوال کردن من هست یا نه ! به هر حال ببخشید و جواب بدید !
من می خوام بازی GTA IV رو بازی کنم و با کی بورد بازی می کنم ! ولی وقتی می خوام با دسته ی شوکدار بازی کنم نمی شه !
میشه بگین تنظیماتش چطوریه ؟ یا کسی این بازی رو با دسته بازی کرده ؟؟؟؟
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین بازی از این قراره ! :
شما برنامه ی مولتی پلیر رو دان میکنی بعد نصب میکنی
بعد که برنامه رو اجرا کردی تو تب های مختلف سرور هست میتونی از اونا انتخاب کنی و وارد بشی ! ( شاید بیش از 5000 تا سرور در کل )
ولی اکثر سرور ها مربوط به کلوپ یا سایت خاصی میشه و وقتی وارد میشی پسورد میخواد :|
برای همین باید یا کسی سرور بسازه ، که این کار راحت نیست و یا اینکه سروره مجانی پیدا کنه ! مثل همین که من صفحه پیش معرفی کردم !
بعد سروری که ساختی یا پیدا کردی رو تو قسمت favorietsاد میکنی ! بعد هم کانکت میشی
وقتی وارد شدی میتونی هر شخصیتی رو انتخاب کنی ! همون شخصیت های تو بازی ( مردم تو بازی )
تو بازی همه آدم واقعی هستن و همه معمولا میجنگن ! ولی سرور های کمی هم هست که واسه بازی کردن - مسابقه دادن - و ... طراحی شده و اصلا اسلحه نداره !
تو بازی هر آدمی رو که بکشی مقداری پول بهت میده و اگه بمیری پولت کم میشه !
میتونی تو بازی همراه چند نفر باشی یعنی مثلا 4 نفر سوار ماشین بشینکه خیلی حال میده ! با زدن G سوار میشه ! با زدن H هم میتونه از تو ماشین تیر اندازی کنه !
سوال دیگه هست ؟
اره بازم هست میدونم تو خوده بازی اگه با تفنگ راست کلیک کنی جی رو بزنی افراد بادیگاردت میشن ولی مثلا اینجا من از کجا بفهمم مثلا شما کجایی که مثلا نکشمت ؟؟؟؟
یه جایی هم داره واسه تایپ کردن متن اونجا وقتی مثلا متن رو تایپ میکنیم از کجا میتونم به کی بفرستم ؟؟
و اینکه تفنگ اونایی رو که کشنیمم میتونیم برداریم؟
و همچنین خیلی ممنون![]()
1-روی سر هر بازیکن اسمش رو نوشته شما با توجه به اسمش میتونی به بفهمی دوستت هست یا نهیا مثلا قبل بازی قرار میزارین که همتون پلیس شین
2-اونجا مقله چت باکس
هر کی باید حواسش باشه دوستش چی نوشته با توجه به اسم دوستت متنی رو که نوشته میخونی دیگه همه هم میخوننش ولی چون خارجین فینگلیش بلد نیستن دیگه
3- بله میتونی برداری
جی اینجا فقط برای سوار شدن به موتور و ماشین به عنوانه مسافره
منم اومدم (خوش اومدم ) منم میرم تو اون سرور[ FRAG] Los Santos Territory
بهترین سرور همینه
چرا سرور هاي ايران هميشه خاليه؟
چرا نمياد تو سرور خودمون بازي كنيد
91.184.76.104:1224
91.184.76.104:1225
91.184.76.104:1223
91.184.76.104:1226
اينا سروراي ايران
پينگ خيلي خوبيم ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)