خوب تو توضیحات که معلومه اول باید توی فولدر Other یک پوشه بنام DRV بسازی بعد پچ رو نصب کنی
تمام درایور ها میاد توی پویشه /tpa/user/other/drv و دیگه نمیخواد گوشیرو هک کنی تا درایور هارو عوض کنی
عالي
متوسط
ضعيف
خوب تو توضیحات که معلومه اول باید توی فولدر Other یک پوشه بنام DRV بسازی بعد پچ رو نصب کنی
تمام درایور ها میاد توی پویشه /tpa/user/other/drv و دیگه نمیخواد گوشیرو هک کنی تا درایور هارو عوض کنی
Last edited by BioHazard; 10-08-2007 at 13:40.
نیما جان چرا گمراه میکنی
Topsony پولی شده
مهدی جان زحمت کشیده یک آرشیو خیلی خوب رو همینجا درست کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توحيد جان برنامه setools خوبه ولي نميشه بهش اعتماد كرد البته با گوشي 750 مجبور شدم گوشي رو باكس بزنم !!!!
خيلي خودش موقعي که با پي مشکل داره مينويسه some data values diffres countinue? خوب حالا اگه yes بزنيد مجبوريد يه فلش بکنيد
با سلام خدمت همه دوستان...من با همین برنامه setool2lite یه پچ رو گوشی نصب کردم که محتویات tpa رو میندازه تو webpage گوشی...حالا سوالم اینه که چطوری یه فایل swf مربوط به منو ها رو توش کپی کنم...مسیرش رو بلدم اما هنگام کپی اونا رو عکس فرض میکنه و میبره تو pictures
این منوها(مربوط به tpa) فقط از طریق گوشی قابل دیدن هستند...تازه زدم 3 تا swf خود گوشی رو حواسم نبود پاک کردم.اگه کمکم کنید لطف میکنید...
برای کپی کردن فایلهای منو (اعم از عکس و فلش) از برنامه MobyExplorer استفاده کن تا هرجا که خودت میخوای کپی کنی.
با moby explorer قسمت webpage رو تو phone memory نشون نمیده...
در اینجا بریز بین درست میشه یا نه.
E:\MSSEMC\Media files\Webpage
اگر نشد از طریق فایل منیجر گوشی به webpage برو و جابجایی به تلفن رو بزن.
اينا جديدن:(R4EA031)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من پچ روشن شدن فلاش با دکمه عکس رو ریختم ولی کار نمیکنه گوشیم هم w800
بقیه مثلا رادیو بدون هندز فری و ... کار کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)