تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 59 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 581

نام تاپيک: چگونه یه برنامه رو ساین کنیم.

داره خودمونی میشه peyman18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

357651012088620

برای من بساز.

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من هم اخر با هزار بدبختي تونستم توي اين سايت symbiansign ثبت نام كنم.هركي فايل cer ميخواد بگه تا براش درست كنم........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

iiiiuiuiuiuiuiui
    Last edited by skoroj2@yahoo.com; 20-11-2007 at 01:49.

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12

من فقط ميتونم براتون فايل cer رو براتون بفرستم.ديگه زحمت ساين كردنش رو خودتون بگشيد(البه اگه زحمت نميشه) اگه خواستين بگين.
    از زحمتی که کشیدی برای من بازم تشکر میکنم ... اما من یه مشکل بزرگ دارم و...
    مشکل من روی همین کرک ریمت کنترل هستش
    من تمامه کارایی که درون فایل pdf گفته شده بودکه اقای بیلچه زحمتش رو کشیده بودن (بجز قسمت فایلcer که شما محبت کردی)رو مو به مو انجام دادم .....تا اینکه رسیدم به مرحله ی اخرش (قسمت 12) گه گفته بود 5 عدد فایلی که باقی مونده بود
    1.sisx
    sign.sis.2
    a.cer.3
    a.key.4
    و5 که فایل مورده نظر بود
    رو درونه پوشه گذاشتم و وقتی که رو فایل sisx.bat دوبار کلیک کردم ......ههههههیییچ تغغییری ایجاد نشد و اصلا فاییلی درست نشد
    و من در اینجا از شما و بقیه دوستان عاجزانه طلب مشورت دارم
    Last edited by reza20067; 19-11-2007 at 01:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط hmr007
    اينم براي شما دوست گرامي:
    کد:
    http://www.ufile.info/upload/1195473895.zip

خیلی لطف کردید ولی نمیدونم چرا نشد باهاش ساین کنم چه با cmd و چه نرم افزار تحت ویندوز میگه که فایل خرابه. گفتم شاید نرم افزاری که میخوام ساین کنم مشکل داره با چند تا دیگه تست کردم بازم نشد.به هرحال همین که زحمت کشیدی واسه من انگار جواب داده حالا اگه شما یا یکی دیگه لطف کنه دوباره بسازه که واقعا ممنون میشم. imei= 356438013273349

راستی یه چیز دیگه تا حالا کسی دیده که فایلهای جاوا ساین بخواد. معلومه که نه اصلا این برنامه های ساین اگه دقت کرده باشید فقط ماله sis و sisx هست که مخصوص سیستم عامل سیمبینه و زبان برنامه نویسیش هم c++ هست فهمیدید چی میخوام بگم.
    اگه اونجور که تو پست های قبلی خوندم سیمبین این بساط رو علم کرده که خیر سرش جلوی ویروس نویسا رو بگیره حالا اگه ویروس جاوا شد چی. ببخشد دارم روده دارازی میکنم ولی فقط جهت یاد آوری میگم جاوا رو یه تیم بزرگ برنامه نویسی ایجاد کردند که علاوه برشتیبانی از شی گرایی و قدرت فوق العاده ای که در اختیار یرنامه نویس میذاره یه قابلیت خیلی هیجان انگیز برا برنامه نویسی داره و اونه که جاوا رو اینقدر سریع سر زبونها انداخت. اون قابلیت مستقل از ماشین بودنشه یعنی برنامه ای که با جاوا نوشته میشه روی هر سخت افزاری که جاوا پشتیبانی میکنه اجرا میشه شاید این اجرا بعضی وقتا ناقص باشه ولی اجرا شدنش معمولا تضمین شدس.نمیخوام خیلی بحث فنی کنم ولی مثلا اگه یه برنامه جاوا واسه سخت افزاری باشه که مثلا 64mb رم داره روسیستمی که 32mb رم داره قطعا با مشکل اجرا میشه. خب اینا را گفتم که نگید ای بابا مگه با جاوا میشه ویروس نوشت. میشه خوبم میشه مگه ویروس چیه یه برنامه که کار اصلی سیستم را بیخودی مختل کنه مثلا فتوشاپ را در نظر بگیرید دید تا دارید باهاش کار میکنید چقدر سرعت سیستم پایینه ولی خوب داره یه کار مفید انجام میده حالا فرض کنید همین فتوشاپ مخفی بشه و هیچ کاری نکنه ولی همچنان سی پی یو حروم کنه میشه یه ویروس ساده.
    و اماااااااا اگه گفتید سیسمبین چرا کاری کرده که هرکسی نتونه یه برنامه sis رو تولید کنه و اگه خواست برنامش بدون مشکل نصب شه بره التماس اونا رو بکنه و کلی پول بده تا اونا تاییدش کنن. من که یه نظر بیشتر ندارم
    انحصار طلبی

اونا میخوان همه چی تحت کنترل باشه حالا کنترل برنامه هایی که قرار رو هر گوشی نصب بشه هیچی من نمیدونم وقتی کسی خودش میخواد که یه برنامه رو گوشی خودش نصب کنه دیگه واسه چی باید از اونا اجازه بگیره تازه بعد از کلی دنگ و فنگ ببینی فایلی که داده بهت خرابه خداوکیلی تو همین تاپیک از اول تا آخرش رو نگاه کنید کمتر از ده درصد فایلها کارکردند بماند که فقط تعداد کم تونستن عضو بشن و زحمت بقیه (از جمله خو من) افتاده رو دوش اونا.

ای کاش یکی پیدا میشد میفهمید چجوری میشه از csr فایل cer ساخت منظورم الگوریتمشه حال این سیمبین رو میگرفت اساسی.

شرمنده زیادی حرف زدم
    Last edited by sajadmg; 19-11-2007 at 03:32. دليل: درست اجرا نشدن تگ نقل قول

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

آقا خواهش می کنم برنامه ریموت کنترل را برای n73 من هم ساین کنید
    البته فایل کرکش رو (irRemote)
    IMEI:
    357651014233208
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

فایل key , cer با پسورد 12345:
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

برای من هم بساز ممنون
    imi:357651010947900
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

خیلی لطف کردید ولی نمیدونم چرا نشد باهاش ساین کنم چه با cmd و چه نرم افزار تحت ویندوز میگه که فایل خرابه. گفتم شاید نرم افزاری که میخوام ساین کنم مشکل داره با چند تا دیگه تست کردم بازم نشد.به هرحال همین که زحمت کشیدی واسه من انگار جواب داده حالا اگه شما یا یکی دیگه لطف کنه دوباره بسازه که واقعا ممنون میشم. imei= 356438013273349

راستی یه چیز دیگه تا حالا کسی دیده که فایلهای جاوا ساین بخواد. معلومه که نه اصلا این برنامه های ساین اگه دقت کرده باشید فقط ماله sis و sisx هست که مخصوص سیستم عامل سیمبینه و زبان برنامه نویسیش هم c++ هست فهمیدید چی میخوام بگم.
    اگه اونجور که تو پست های قبلی خوندم سیمبین این بساط رو علم کرده که خیر سرش جلوی ویروس نویسا رو بگیره حالا اگه ویروس جاوا شد چی. ببخشد دارم روده دارازی میکنم ولی فقط جهت یاد آوری میگم جاوا رو یه تیم بزرگ برنامه نویسی ایجاد کردند که علاوه برشتیبانی از شی گرایی و قدرت فوق العاده ای که در اختیار یرنامه نویس میذاره یه قابلیت خیلی هیجان انگیز برا برنامه نویسی داره و اونه که جاوا رو اینقدر سریع سر زبونها انداخت. اون قابلیت مستقل از ماشین بودنشه یعنی برنامه ای که با جاوا نوشته میشه روی هر سخت افزاری که جاوا پشتیبانی میکنه اجرا میشه شاید این اجرا بعضی وقتا ناقص باشه ولی اجرا شدنش معمولا تضمین شدس.نمیخوام خیلی بحث فنی کنم ولی مثلا اگه یه برنامه جاوا واسه سخت افزاری باشه که مثلا 64mb رم داره روسیستمی که 32mb رم داره قطعا با مشکل اجرا میشه. خب اینا را گفتم که نگید ای بابا مگه با جاوا میشه ویروس نوشت. میشه خوبم میشه مگه ویروس چیه یه برنامه که کار اصلی سیستم را بیخودی مختل کنه مثلا فتوشاپ را در نظر بگیرید دید تا دارید باهاش کار میکنید چقدر سرعت سیستم پایینه ولی خوب داره یه کار مفید انجام میده حالا فرض کنید همین فتوشاپ مخفی بشه و هیچ کاری نکنه ولی همچنان سی پی یو حروم کنه میشه یه ویروس ساده.
    و اماااااااا اگه گفتید سیسمبین چرا کاری کرده که هرکسی نتونه یه برنامه sis رو تولید کنه و اگه خواست برنامش بدون مشکل نصب شه بره التماس اونا رو بکنه و کلی پول بده تا اونا تاییدش کنن. من که یه نظر بیشتر ندارم
    انحصار طلبی

اونا میخوان همه چی تحت کنترل باشه حالا کنترل برنامه هایی که قرار رو هر گوشی نصب بشه هیچی من نمیدونم وقتی کسی خودش میخواد که یه برنامه رو گوشی خودش نصب کنه دیگه واسه چی باید از اونا اجازه بگیره تازه بعد از کلی دنگ و فنگ ببینی فایلی که داده بهت خرابه خداوکیلی تو همین تاپیک از اول تا آخرش رو نگاه کنید کمتر از ده درصد فایلها کارکردند بماند که فقط تعداد کم تونستن عضو بشن و زحمت بقیه (از جمله خو من) افتاده رو دوش اونا.

ای کاش یکی پیدا میشد میفهمید چجوری میشه از csr فایل cer ساخت منظورم الگوریتمشه حال این سیمبین رو میگرفت اساسی.

شرمنده زیادی حرف زدم
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کد:
    دمت گرم داداش گلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •