ميگم شما همتون گير سهيل هستين.خوب اگه يه وقت گزاشت رفت همه این کارا ميره سطل آشغال ؟ خوب خودتون يه کاری بکنين
ميگم شما همتون گير سهيل هستين.خوب اگه يه وقت گزاشت رفت همه این کارا ميره سطل آشغال ؟ خوب خودتون يه کاری بکنين
نخیر ایشون 1 شنبه میادميگم شما همتون گير سهيل هستين.خوب اگه يه وقت گزاشت رفت همه این کارا ميره سطل آشغال ؟ خوب خودتون يه کاری بکنين
چون امتحان دارن(ما هم منتظرش میمونیم)
بچه ها چرا تاپیک خوابید؟؟
کسی دیگه سر نمیزنه؟
Last edited by gogole magole; 07-06-2007 at 14:28.
سلام دوستان من اومدم ببخشيد دير كردم شايد جمعه هم نيام. ولي كارمو ول نمي كنم تا شنبه يه هفت تير و خمپاره و چند تا سلاح ديگه ميسازم.فعلاً.
اين هم آر پي جي:
دوستان خواهشاً اگه مشكلي داره بهم بگين اگه رنگش مشكلي داره من تورنگ آميزي زياد عجله كردم.
سلام بچه ها!![]()
سورپرایز شدین!![]()
چیکار کنم دیگه!قرار بود یکشنبه بیام اما دلم برایتون تنگ شد!(بیکار شده بودم!)
ممنون از پیشنهادتون!ميگم شما همتون گير سهيل هستين.خوب اگه يه وقت گزاشت رفت همه این کارا ميره سطل آشغال ؟ خوب خودتون يه کاری بکنين
من حتی اگه بمیرمم وصیت میکنم یه لب تاب تو قبرم بذارن تا بازم با بچه ها در ارتباط باشم!
من هیچ وقت نمیذارم برم!(محض اطلاع!)![]()
تاپیک نخوابیده!(انقدر حجت پست میداد که یه روز نیست انگار تاپیک خوابیده!)بچه ها چرا تاپیک خوابید؟؟![]()
حالا بگذریم در ضمن همیشه بهار هم عضو شد!(ممنون از نمونه کار!)
منم یه تانک ساختم!
زیاد باحال نشده!(بخصوص قسمت چرخش!)
حالا نظر بدید!:
----------------------------------
![]()
راستی بچه ها!(عضو های گروه!)از این به بعد برای ادامه کار بیاید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم یه فروم زدم!
سلام آقا سهیل من تو پست های قبلی یه تانک ساختم نظرت در مورد اون چیه؟
عالیه آفرین!هلی کوپتر هم خوب بود اما اون ماله زمان جنگ نیست!(یه کم قدیمی تر باشه!)
او آر پی جی هم خوب شده آفرین تو الان یه عضو معمولی هستی!(برو به اون آدرسی که دادم ثبت نام کن!سایته خودمه!برای ادامه ی کار!)
حجت کجایی؟!
دلم برات تنگ شده نیستی تاپیک خوابیده!(دلگیر شده!)
مگه نمی گفتی دوست داری مدیر یه انجمن بشی!(به آرزوت رسیدی!)
من یه فروم ساختم بیا تا تو رم مدیر کنم!
فکر کنم اون تانک زیاد بچه گونه باشه یه مقدار بهش جلا بده ماله آدم بزرگاش کن درضمن ادرش فروم و می زارم تو وبلاگ که از اونجا بریم نظرت چیه
در ضمن آقای همیشه بهار مشخصات خودتون رو برام میل کنید همراه ایمیلتون می خوام بزارم تو وبلاگ آقا سهیل به همه بگو این کارو بکنن
دراگون جان ممنون!
آره آدرسه فرومو بذار تو منوی وبلاگ!(بهتره!)
در ضمن همه ی عضو ها:
نام کامل+مشخصات(سن+محل سکونت)+ایمیل خودشونو به دراگون جان بدن!
باشه من که رفتم تو اون سایتی که سهیل داد ثبت نام کردم
فقط یکی شخصیت بازی رو درست کنهههه
به قول حجت--->حسین امیدی پور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)