صبر کن ببینم
من هم همیم مشکلو دارم یعنی گوشی من هم فلش شده و طبق گفته های بالا یعنی این غیر قانونیه پس چرا شماره سریالش همخونی داره و حتی توی اون سایته (آدرسشو یادم نیست ) زدم و دیدم چنج نیست
صبر کن ببینم
من هم همیم مشکلو دارم یعنی گوشی من هم فلش شده و طبق گفته های بالا یعنی این غیر قانونیه پس چرا شماره سریالش همخونی داره و حتی توی اون سایته (آدرسشو یادم نیست ) زدم و دیدم چنج نیست
حتما نباید که به خاطر سریال فلش شده باشه !!!
مثلا شاید مشکل گوشی تو در مورد بلوتوث یا منشی تلفن و ....... باشه که اون مشکلو درست کرن و حالا آفیست خراب شده !
این دلیل نمیشه که اسم فلش به خاطر سریال فقط استنباط بشه !
يكي آدرس اون سايتو بده قبلا رفتم براي گوشي برادرم ولي حالا آدرسشو ندارم
ممنون
تائيد ميشه علي الخصوص سان ديسك به مراتب امتحان بهتري نسبت به ساير رقباش پس داده
ممكنه سريال يه گوشي دي 900 رو تعداد زيادي گوشي وارد كرده باشن
واسه اينكه همشون رو دي 900 نشون ميده
پس من چيكار كنم تو يزد سان ديسك پيدا نكردم
يه جوون مرد پيدا ميشه قبول كنه من پول بريزم به حسابش برام بخره بفرسته((سان ديسك))
كفتين چنده 11 تومن ؟؟؟؟؟
من فردا یه قیمت توپ واست میگیرم اگه شد خودم واست میفرستم
يكي واسه من اين موضوعه ريست رو بگه ...كلا چيه...همون restart خودمونه؟؟؟؟؟يكي روشنم كنه
يعني سان ديسك حتي بهتر از kingstone هستش؟ۀ
آقا قيمت رو به منم بگو ....يه وقت تو بازار سرم كلا نره.....راستي بازم ميپرسم سان ديسك از كينگ استون هم بهتره؟؟؟ كلا مارك ديگه اي هم هست؟؟؟؟
دوستان ريمارك يعني چي؟؟؟؟؟ اين كه ميگن فلان جنسو نخر ريماركه يعني چي؟؟؟
يكي هم بهم بگه فلش كردن يعني چي؟؟؟ خوب اينقدر گفتيم فلش فلش .....معادل fdisk هستش تو كامپيوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا فورمت
دوستان براي فلش كردن و نصب برنامه ميشه ببريم گوشي رو به نمايندگي غير مجاز (همين مغازه ها ديگه)
-----------------------------------------
ميگم خوب شد من اين بحث فلش رو را انداختم ها
Last edited by minizoro; 12-08-2007 at 03:57.
قیمت رم 1 گیگ سان دیسک الان باید حدود 8500 تومان باشه
سان دیسک به مراتب بهتر از کینگ استون هست چون کینگ استون ها باعث میشه بعضی وقتها گوشی هنگ کنه !
فلش یعنی فرمت ... یعنی شما توی کامپیوترت یه درایو داری و بخوای اونو فرمت کنی و دوباره توش ویندوز نصب کنی ( فلش هم یعنی همین که چیزای حافظه فرمت میشه دوباره نصب میکنه )
ببری نمایندگی اصلی بهتره ولی نمیخواد زیاد سخت بگیری گاهی وقتها این نمایندگیها بدتر از مغازه ها هستن !
ریسیت یعنی گوشیتو خاموش روشن کنی ( البته فکر کنم)
ریمارک یعنی به گمونم اسم مشابه مثل نوکیا و نوکیلا که 2تا جنس شبیه هم ولی با مارکهای مختلف
کسی ان73 نمیخواد بچه ها
یکی از دوستای من قراره از آلمان ان73 بیاره ( حدودا 10 تا )
چون اصل گفتم به شما بگم ببینم کسی نمیخواد
Last edited by S A M S U N G; 12-08-2007 at 04:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)