تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 524 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند سوال در مورد اکسل علی الخصوص 2007 با سلام

بنده تعدادی سوال دارم که لطف کیند همین جا پاسخ دهید
    1. در اکسل 2007 بعد از این که برای یکی از ستونها مثلا ( C) فرمول تعریف کردیم ضرب دو عدد از ستونها (a*b) چکار کنیم که در ستون(c) به صورت دستی نتوان عدد وارد کرد یا داخل ستون چیزی نوشت ؟
    2. فرمول برای تعریف کردن اینکه مقدار عددی ستون (c) نباید کوچکتر از ستون (b) باشد همیشه C>b باشد ؟
    فعلا این دوتاست
    ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

چند سوال در مورد اکسل علی الخصوص 2007 با سلام

بنده تعدادی سوال دارم که لطف کیند همین جا پاسخ دهید
    1. در اکسل 2007 بعد از این که برای یکی از ستونها مثلا ( C) فرمول تعریف کردیم ضرب دو عدد از ستونها (a*b) چکار کنیم که در ستون(c) به صورت دستی نتوان عدد وارد کرد یا داخل ستون چیزی نوشت ؟
    2. فرمول برای تعریف کردن اینکه مقدار عددی ستون (c) نباید کوچکتر از ستون (b) باشد همیشه C>b باشد ؟
    فعلا این دوتاست
    ممنون
    سلام

براي قفل كردن يك خانه بايد خصوصيت Locked (كليك راست روي خانه و گزينه Format Cells و در زبانه Protection ) آن خانه فعال باشه و بعد Worksheet رو از منوي Tools و زيرمنوي Protection و گزينه Protect sheet قفل كني

بعد اون خانه هايي كه Locked آن فعال است قفل شده و ديگر در ان چيزي وارد نميشود و بقيه باز هستند

فقط بادت نره كه خاصيت Locked خانه ها بطور پيش فرض فعال است

براي سوال دوم هم بايد اون خانه را انتخاب كني و بري از منوي Data گزينه Validation رو بزني و از قسمت Allow گزينه Whole Number رو انتخاب كني و مثلا بگي بهش از خانه فلان بزرگتر باشه

موفق باشي

3. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از جوابت این نوع قفل کردن را قبلا امتحان کردم خیلی وقت گیر است این روش کل شیت را قفل می کنه شما فرض کنید سی ستون را ردیف کردیم حالا بخاطر دو ستون باید بقیه ستونها را غیر فعال کنیم
    راه دیگه ای نیست ؟
    در مورد سوال دوم هم میشه یکم بیشتر توضیح بدهید ؟
    در ضمن 2007 را در نظر داشته باش

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در ضمن در محیط اکسل 2007 زمانی که از طرحهای Format as Table استفاده می کنیم و بعد از اتمام کار فایل را در محیط اکسل 2003 باز می کنیم جدول مشکل دارد راهی برای برطرف کردنش هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ابتدا بايد يادآوري كنم كه اگه شما قسمتي از سوال خودتون رو يادتون رفته بپرسين بهتر اينه كه همون پست رو ويرايش كني مگر اينكه اون پست رو كسي جواب داده باشه يا بعدش چندي پست ديگه از ديگران اومده باشه كه كسي جواب داده باشه

ممنون از جوابت این نوع قفل کردن را قبلا امتحان کردم خیلی وقت گیر است این روش کل شیت را قفل می کنه شما فرض کنید سی ستون را ردیف کردیم حالا بخاطر دو ستون باید بقیه ستونها را غیر فعال کنیم
    راه دیگه ای نیست ؟
    در مورد سوال دوم هم میشه یکم بیشتر توضیح بدهید ؟
    در ضمن 2007 را در نظر داشته باش
    بهترين راه همين نوع قفل كردن هست

اين نكته رو هم توجه داشته باش كه با قفل كردن يك شيت تمام خانه هايي از اون شيت قفل ميشه كه خاصيت Locked اوتا فعال هست ، نه همه خانه هاي اون شيت پس كافيه شما همه ستونهايي رو كه باهاش كار داري رو انتخاب كني و يكجا خاصيت Locked همه رو غير فعال كني و بعد همونايي كه ميخواي قفل بشه رو فعال كني

در سوال دوم هم فرض كن خانه B1 قراره از C1 هميشه بزرگتر باشه توي خانه B1 كليك كن و همون مسيري رو كه گفتم برو و طبق شكل گزينه‌هاي مربوطه رو انتخاب و وارد كن

در ضمن در محیط اکسل 2007 زمانی که از طرحهای Format as Table استفاده می کنیم و بعد از اتمام کار فایل را در محیط اکسل 2003 باز می کنیم جدول مشکل دارد راهی برای برطرف کردنش هست؟
    اخه مشكل چيه ؟؟؟؟

همين فقط جدول مشكل داره

خب ميشه گفت مشكلش حل خواهد شد

7. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ابتدا بايد يادآوري كنم كه اگه شما قسمتي از سوال خودتون رو يادتون رفته بپرسين بهتر اينه كه همون پست رو ويرايش كني مگر اينكه اون پست رو كسي جواب داده باشه يا بعدش چندي پست ديگه از ديگران اومده باشه كه كسي جواب داده باشه

بهترين راه همين نوع قفل كردن هست

اين نكته رو هم توجه داشته باش كه با قفل كردن يك شيت تمام خانه هايي از اون شيت قفل ميشه كه خاصيت Locked اوتا فعال هست ، نه همه خانه هاي اون شيت پس كافيه شما همه ستونهايي رو كه باهاش كار داري رو انتخاب كني و يكجا خاصيت Locked همه رو غير فعال كني و بعد همونايي كه ميخواي قفل بشه رو فعال كني

این نکته خوبی است و بدرد بخور و مشکلم را حل کرد

در سوال دوم هم فرض كن خانه B1 قراره از C1 هميشه بزرگتر باشه توي خانه B1 كليك كن و همون مسيري رو كه گفتم برو و طبق شكل گزينه‌هاي مربوطه رو انتخاب و وارد كن
    این مشکل هم حل شد

نقل قول:
    نوشته شده توسط Lofty [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخه مشكل چيه ؟؟؟؟

همين فقط جدول مشكل داره

خب ميشه گفت مشكلش حل خواهد شد

آخه مشکل همینه ؟؟؟؟
    فقط همین جدول مشکل داره
    می شود زمان حل شدنش را بفرمایید تادوستان را از نگرانی در بیاریم

بدون شوخی ممنون از جوابهایت اگر سوال بود میام خدمتتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام ببخشيد ولي من كليد واژه مناسب رو براي جستجو پيدا نكردم
    سوالم اينه كه من عناويني در يك سطر دارم و زير اين عناوين داده هاي به صورت ستوني وارد كردم حال كه اين داده ها زياد شده ديگه نميتونم اون عناوين رو ببينم چون خيلي پايين اومدم
    من ميدونم ميشه كاري كرد كه اگه داده ها از فضاي يك صفحه بيشتر شد اون عناوين هم بياد پايين تر تا هميشه تو ديد باشند
    ان شا الله منظورم رو فهميده باشيد با تشكر

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ببخشيد ولي من كليد واژه مناسب رو براي جستجو پيدا نكردم
    سوالم اينه كه من عناويني در يك سطر دارم و زير اين عناوين داده هاي به صورت ستوني وارد كردم حال كه اين داده ها زياد شده ديگه نميتونم اون عناوين رو ببينم چون خيلي پايين اومدم
    من ميدونم ميشه كاري كرد كه اگه داده ها از فضاي يك صفحه بيشتر شد اون عناوين هم بياد پايين تر تا هميشه تو ديد باشند
    ان شا الله منظورم رو فهميده باشيد با تشكر
    ميخواي رديف اول رو فريز كني. كافيه روي خانه A2 كليك كرده، گزينه:
    Window> Freeze Panes
    رو بزني.

داره خودمونی میشه amir130's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14 سلام

خیلی مبحث خوبی هست و اصلا باید گفت

p30world.com سایت خیلی خوبیه :

سلامون علیکم:

1- 2 سند متفاوت رو در نظر بگیرید که در یکی تعداد وجود دارد و در دیگری price حالا میخواهیم به اکسل بفهمونیم که ایتم ها یی رو که در سند 1 داده شده رو در سند 2 جستجو کن و مشکل دیگرمون هم اینه که بعضی اقلام braek دارن یعنی برای 100 تا یه قیمتی داریم و برای 200 تا یه قیمتی داریم یعنی ممکنه تو سند 2 برای یه ایتم 4 تا قیمت وجود داشته باشه.
    حالا شما به من بگو سن پرتقال فروشو رو
    2- یه اشکال کوچیک هم دارم توی ترکیب کردن چند تا سلول مثلا چند تا سلول رو با هم group میکنن و یه سلول بزرگتر میشه.

Ba Tashakor Faravan

Amir
    Last edited by amir130; 25-02-2008 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خیلی مبحث خوبی هست و اصلا باید گفت

p30world.com سایت خیلی خوبیه :

be bakshid baghiyasho fingilisi minivasam chon keyboardam farsi nadare.

arzam be hozooretoon kee man hamishe ye moshkel daram va bayad karhay-e tekrari ro ba exel bokonam mikhastam bebinam mishe in-ha ro ham khodesh bokon-e

1- do sanade motfavet ro dar nazar begirid ke dar yeki tedad ha va dar digari price(gheymat) itemha mojood ast.
    va ma bayad har seri in gheymat ha ra az on list dar biyavarim bogzarim joloye on tedad ha
    bazi item ha chand ta gheymat darand yani masalan baraye 10 adad 60$ ast vali baray-e 30 adad 50$ ast va baraye 100 adad 40$.
    mikhastam bebinam rah-e hali baray man binava mojood mibashad
    ------------------------------------------
    2- man dar bazi jaha didam ke chand-ta cell ra baham tarkib mikonand va yek cell neshan dadeh mishavad.

in ra ham age begooyid che joori hast mamnoon mishavam.

Ba Tashakor Faravan

Amir
    سلام دوست عزيز

فارسي نويسي از قوانين انجمن هست كه شما بعد از دادن بيش از 20 تا پست بايد به اون واقف شده باشي

مشكل كيبوردتون رو حل كنين و بصورت فارسي سوالتون رو بپرسين

13. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •