من میدونم چرا نمی خونه . چون وقتی 6 تا فیلم را روی یک dvd میریزن پسوند ان دیگر dvd نیست بلکه vcd هست و کنسول ps2 پسوند vcd را نمی خونه به همین دلیل یک ارور به این صورت میده : wrong format disk .
دو بار ریست کنی بسه .
من میدونم چرا نمی خونه . چون وقتی 6 تا فیلم را روی یک dvd میریزن پسوند ان دیگر dvd نیست بلکه vcd هست و کنسول ps2 پسوند vcd را نمی خونه به همین دلیل یک ارور به این صورت میده : wrong format disk .
دو بار ریست کنی بسه .
بچه ها تا بحال بازی ای رو که آرم T20 روش بود که این ایرانی ها توش دستکاری کردن رو توی کامپیوتر گذاشتید 1 وقت نذارید ها!!!
از ما گفتن از شما شنیدن؟؟؟
حالا میشه یکی بطور کامل در مورد چگونگی پخش فرمتهای avi توسط ps2 یه توضیحی بده؟
برنامه SMS Version 2.8 (Rev.3).elf که بصورت یک فایل 760 مگی هست رو گرفتم.همچنین PS2 Reality (PS2 را هم گرفتم.حالا باید روی سی دی رایت کنم و بذارم توسط دستگاه.بعد چکار کنم تا این نوع فرمت را نشون بده؟
میشه کاملاً راهنمائی کنید عزیز جان.
چون من حدود 400 فیلم جدید با فرمت avi که روی سی دی بصورت data رایت شده دارم.ممنونم
با سلام اگه درست رايت كني همون PS2 Reality رو اجرا كني مثل كامپيوتر ميمونه فقط وقتي برنامه لد كامل شد سيدي رو در بيار سيدي فيلم رو بزار بعد از محيط برنامه اجرا كنننننننننننن هميننننننننننننننننن
یعنی همین یک فایل کوچک را روی سی دی به صورت دیتا رایت کنم و بذارم تو دستگاه و نصب میشه و تموم.رایت با چه سرعتی و چگونه باشه؟ شما خودتان امتحان کردید یا نه؟ خواهشماً درست راهمائی کنید که انجام بشه؟
آقا خواهشاً یکی جواب مارو هم بده دیگه؟
در مورد پخشaviوdivx باید بگم دستگاه همینجوری پخش نمیکنه باید یه سری نرم افزار که نام بردیدیعنیPS2realityو... اون ها
رو اجرا کنی .اگه مال تو اسلیم هست (dvd نر م افزار ها تو بازار ریخته)باید دیویدی رو بزاری توش بعد اجرا کنی و بعد فیلم و بزاری توش اگه اسلیم نیست میتونی یه هارد به کنسولت نصب کنی و برنامه رو از رو اون اجرا کنی همین...
چرا بعضي بازي ها سياه و سفيد ميشن؟.
چطور مگه؟
من چند تا دارم که دستکاري نشدن ولي کلا سرعت رايتشون بالاست
البته خودم به شدت از محصولات اين شرکت بي نام نشون که متاسفانه تو بازار هم پره بدم مياد
آها
يادم اومد يه بار و فقط براي يه دي وي دي از اين شرکت اينطوري شد که :
تا تو کامپيوتر گذاشتم يه داس Auto Run اومد و کامپيوتر ريست شد و ديگه ويندوز بالا نميومد
اينه؟!!!!!!!![]()
Last edited by hellbrain666; 30-06-2008 at 18:39.
مي خواستم بدونم قيمت جديد ps2 چنده
چون ميخام واسه خودمو بفروشم و ps3 يا 360 بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)