430 کافیه ...
بهتر نیست فقط یک جا پست داده و منتظر جواب اون بمونید ؟
چون توی این ادرس هم جوابتون رو دادن دوستان :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
430 کافیه ...
بهتر نیست فقط یک جا پست داده و منتظر جواب اون بمونید ؟
چون توی این ادرس هم جوابتون رو دادن دوستان :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست میگید آخه عجله دارم
و اینکه به نظر شما 430 زیاد نیست
درست میگید آخه عجله دارم
و اینکه به نظر شما 430 زیاد نیست؟
نه زياد نيست كافيه ولي اگه 480 برداري خيلي بهتره چون بعدا به كارت مي ياد . ( Green - GP480A )
و چون كارت گرافيكت 8600 هست بهتره 480 برداري .
سلام دوستان عزیز
بنده دیدم اینجا تعداد زیادی از بزرگواران سخت افزار حضور دارند گفتم شاید بتونند کمک کنند.
من بدنبال یک شاسی Chassis سرور Rackmount هستم, مهم اینه که اون شاسی حداکثر 2U بیشتر نباشه.
در مورد پاورش GREEN یک مدل واسه شاسی های 1U داره یعنی مشکلی واسه تهیه پاورش نیست فقط خود کیس رو میخوام, راستش من تا این لحظه با بیش از 40 شرکت فعال در این زمینه تماس گرفتم اما هیچ کدوم حاضر نیستن شاسی خالی رو ارایه بدن.
از اساتید خواهش دارم اگر میتونن کمک کنند و جایی برای خرید این شاسی ها معرفی کنند ممنون میشم.
(ضمنا اگر دوستان مینونن از چین واسه من وارد کنند با شرکت چینی هماهنگی های لازم انجام شده و فقط مشکل دریافت اونها به دلیل بالا بودن هزینه پست هست.)
سلام دووستان
لطفا چند مدل کیس شیک و با کلاس معرفی کنین با قیمت
تا حد امکان در نداشته باشه
ممنون از توجهتوون
green silnet strom قیمت 60 تومن
green tuniq 3 قیمت 78 تومن
tuniq 3 که از نزدیک دیدمش خیلی سادس ( البته اوونطور که میگن کوولینگش عالیه ولی فکر نکنم تفاوت چندانیی داشته باشه )
از کیس های گرین بیشتر tuniq2 و captain و noblesse نظرم و جلب کرده که البته دو تای اولی چوون در دارن و مجبوورم هر در آوردن سی دی در این کیس رو هم باز کنم زیاد برام جالب نیست و این آخری هم نمیدونم چه امکاناتی داره اگه کنترل داشته باشه که عالیه ( شما چیزی دربارش میدونین ؟ )
یه کیس هم از ایسوس نظرمو جلب کرده رایان صبا قیمتش رو 190 تومن زده دو رنگ مشکی و آبی داره :
به نظر شما این ایسوس ارزش خریدن داره ؟ کولینگش چطوره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( تا اونجایی که فهمیدم توو از پیچ استفاده نشده و همه چی بصورت ضامنه و در جلوی odd ها میره به طرف بالا )
اگه میخوای 200 تومن بدی کیس برو سراغ thermaltake
این مدل ایسوس باید خوب باشه
من چیزی در بارش نشنیدم
ولی به نظر من همون یه مدل از گرین بگیر میشه نهایتا 100 تومن
کارشم عالیه
مدل های جدید thermaltake کدوومه ؟
یعنی همین تونیک2 رو بگیرم ؟
این مدل از ایسوس با thermaltake قابل مقایسس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)