شما کدوم مجسمه رو میگید؟اون مجسمه که تندیس کتاب دستشه؟اگه منظورتون اونه که پشتش نیست.کمی بیشتر راهنمایی کنید.کله بازی رو زیر و رو کردم اما نیست
این جای باطری رو بگید خواهشا![]()
شما کدوم مجسمه رو میگید؟اون مجسمه که تندیس کتاب دستشه؟اگه منظورتون اونه که پشتش نیست.کمی بیشتر راهنمایی کنید.کله بازی رو زیر و رو کردم اما نیست
این جای باطری رو بگید خواهشا![]()
یه قسمتی از بازی هست که به صورت همزمان داره اب میپاشه بیرون و اب هم برق دار هستش نزدیکش بشی برق میگیره
دقت کنی وسط اون اب های فواره ای یک لوه هستش برای برداشتن اون لوح باید بری یک مجسمه پیدا کنی اون مجسمه درست پشت دری هستش که با الماس ها باز میکنیم و چند قدم که چلو میری توی یک کوچه مانند یهو یه در میشکنه و چند تا زامبی میاد بیرون بری توی اون در یه کوچه خیلی کوچیک هستش که تهش یه مجسمه هستش دستشم برده بالا توی پشت مجسمه یه لوح دیگه هستش اونو برمیداری برمیگردی به قسمت همون ابها نگاه کنی یه جای خالی داره همون لوح رو میزاری اونجا فشار اب ها قطع میشه میتونی اون یکی لوح رو برداری همون رو رو میبری میزاری تو جای خالیه لوحی که از داخل مجسمه برداشتی بعد مجسمه میچرخه و میبینی یه باطری نشونت داد برشدار و ببر واسه اسانسور
دستتون درد نکنه اما کمی دیر گفتید خودم دیشب اینقدر گشتم تا پیدا کردم اما بعدش یه جایی هست که یه موسیقی برات پخش میکنه.من اون کلید رو از اونجا برداشتم اما دیگه جایی نیست که برم!!اونو چیکار کنم دیگه؟![]()
شما به بالاترین نقطه اون نقطه رفتی ..؟
بالای برج ساعت رو میگم...همون موسیقی که شنیدید اونجا باید با توجه به دکمه ها ردیف کنید تا همون شنیده بشه.
تا اونجایی که یادمه...
اولی ، سومی،چهارمی، ششمی رو بزن بعد بزن بنوازه اگه این نبود برعکسشو بزن.
ببینید میگم که اونو رفتم و موسیقی هم پخش شده و بعد بهم کلید داد.کلید رو برداشتم اما بعدش چه کنم؟
پس تونستی لذت حل کردن رو ببری!
محتوای مخفی: یه کم راهنمایی برای ادامه
به این عکس توجه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخیر جناب لیکن به این آسونی که میگی نیست!
باید شش تیکه آهنگ رو تکه تکه تست بکنه ببینه روی آپ درست هست یا داون بعدش که همشون درست بودن پلی میزنه و درش باز میشه و یه کلید کوچیک برمیداره و با یه کلید دیگه که از طبقه پایین به دست آورده ترکیبش میکنه.
آقا Squall Leonhart دستت درد نکنه که گفتی.ممنون![]()
جناب فرید جان...
تست کردن نمی خواد دیگه انقدر اونجارو رفتم دیگه حفظی میزنم اونجارو..
بعد این که اون قسمت در درجه سختی هم فرق نداری تغیر نمی کنه که بگیم باید اول تست بزنه...
(الان یه تیکرو که پیدا کرده حتمی که توی تابلوها هستش تیکه دوم هم اونجاست تو ملودی میزاره تو ساعت بعدش فیلیم.
در ضمن لایکن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)