تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 1667 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

داداش امید من این کار رو کردم( دانلود ) فقط اگه اونجا من ک÷ی کنم که میگه یه فایل دیگه به این اسم که هست که ! روی همون ک÷ی کنم ؟ اگه اینکاررو بکنم چجوری قبلی رو ÷اک کنم ؟

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    داداش امید من این کار رو کردم( دانلود ) فقط اگه اونجا من ک÷ی کنم که میگه یه فایل دیگه به این اسم که هست که ! روی همون ک÷ی کنم ؟ اگه اینکاررو بکنم چجوری قبلی رو ÷اک کنم ؟
    با سلام
    امين جان شما ابتدا ايميج بازي رو از درايو مجازي unmount كن بعد فايل رو كپي كن بله بهت پيغام ميده كه ميخواد بشينه روي فايل قبلي با همين نام شما yes را بزن تا بر روي فايل قبلي بشينه بعد دوباره توسط درايو مجازيت فايل ايميج بازي رو mount كن و بعد بازي رو اجرا كن

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    من وقتي بازي Return to Castle Wolfenstein رو تو XP اجرا ميكنم با خطاي كنسولي زير مواجه ميشم.كه ظاهرا از Open-GL خطا ميگيره.
    آيا ترفند و راه حلي داره كه بشه اين بازي رو اجرا كرد؟.البته تو ويندوز 98 يا ME به خوبي اجرا ميشه.

به عكس خطا حتما نگاه كنيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من بازي انيموشاي 3 را گرفتم موقع اجراي بازي ارور مي دهد البته كارت گرافيكم اي تي اي هست با رم 128 .من كرك بازي را ميخواستم

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeid4865
    من بازي انيموشاي 3 را گرفتم موقع اجراي بازي ارور مي دهد البته كارت گرافيكم اي تي اي هست با رم 128 .من كرك بازي را ميخواستم
    با سلام
    مدل دقیق کارت گرافیکتون چیه ؟
    متن اروری هم که بهتون میده را اینجا بنویسید

در ضمن بازی کرک نداره بدون کرک اجرا میشه

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام
    من بازي specforce رو خريدم ولي نمي دونم چطور نصب مي شه .اين بازي به همراه يك نرم افزار نصب مي شه به اسم DAEMON كه ظاهرا كارش ايميج گرفتنه . ولي وقتي نصب بازي تموم مي شه يك صفحه مياد كه سي دي رو پيدا كنه و پيغام مي ده سيدي 2 رو بزارين و لي وقتي ميزارم پيغام retray مي ده .لطفا منو راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط emp-ehsan
    --------------------------------------------------------------------------------

با سلام
    من بازي specforce رو خريدم ولي نمي دونم چطور نصب مي شه .اين بازي به همراه يك نرم افزار نصب مي شه به اسم DAEMON كه ظاهرا كارش ايميج گرفتنه . ولي وقتي نصب بازي تموم مي شه يك صفحه مياد كه سي دي رو پيدا كنه و پيغام مي ده سيدي 2 رو بزارين و لي وقتي ميزارم پيغام retray مي ده .لطفا منو راهنمايي كنيد.
    با سلام
    دوست عزیز اسم درست و کامل بازی همینه ؟
    من یه همچین چیزی نشنیدم اگر که میدونی اسم دقیقشو بگو تا ببینیم قفلش چیه آیا کرکی چیزی براش اومده
    بعد اگر که عکس اروری که بهت میده رو اینجا بزاری خیلی خوبه
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

داش امید سلام . باز اومدم مزاحمت شم . اگه نبودی چیکار می کردم من ! :*
    1) در مورد همون ُاسپلینتر . ببین من اون فایل رو اونجا کپی کردم روی فایل قبلی هم نشست اما چندتا چیز بوجود اومد اولیش اینکه قبلا که بازی رو مونت میکردم درایو دی وی دی مجازیم شکل بازی روش میو مد اما الان نیومد . دوم اینکه بازی این دفعه هم اجرا نشد .
    و یه چیز دیگه اونم اینکه این فایلی که بهم دادی در مقایسه با فایل قبلی حجمش به مراتب کمتر بود !! چرا ؟!! و اینکه نمیشه یا جایی معرفی کنی اصلا من این ایمیج بازی رو دانلود کنم ؟ شاید من اصلا بد نصب میکنم آره ؟
    من اینجوری نصب میکنم که : اول همه سی دی ها رو می ذارم ایمیج می گیرم بعد از ایمیج نصب میکنم و بعدش ری استارت و اومد بالا خاموش می کنم کابلا رو میکشم دوباره اومد بالا مونت میکنم اما مشکل همینه که سریال رو نمی پذیره !
    این که از این .

مشکل دیکه مربوط به سایلنت هیل 4 اونم اینکه من 4 تا سی دی اینو از یکی گرفتم نصب کردم اما موقع اجرا میگه که به درستی نصب نشده ! لازم به ذکر که سی دی ها رایتی و یه چیزه دیگه اونم اینه که داخل سی دی یک یک فایل متنی که توش نوشته محتویات پوشه کرک رو محل نصب کپی کنیم و تو اون پوشه یه فایل رجیستری که کپی میکنم اونجا اجرا میکنم اما بصورت یه فایل متنی باز میشه و اینا توشه :
    REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\konami\silent hill 4\1.00.000]
    "install language"="english"
    "install"=C:\program files\konami\silent hill 4
    "movie install"=C:\program files\konami\silent hill 4
    "Uninstall Path"=F:\Program Files\InstallShield Installation Information\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}

همینم کمکم کن که آقایی .

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    و یه چیز دیگه اونم اینکه این فایلی که بهم دادی در مقایسه با فایل قبلی حجمش به مراتب کمتر بود !! چرا ؟!! و اینکه نمیشه یا جایی معرفی کنی اصلا من این ایمیج بازی رو دانلود کنم ؟

امین جان سلام شما این فایل رو به جای فایل با پسوند mdf گذاشتی توجه کن یه فایل داری با پسوند mds شما این فایل رو جایگزین اون فایل کنی ؟
    ایمیج فکر نکنم مشکلی داشته باشه با همین هم میتونه بازی رو اجرا کنی
    ======================
    مشکل دیکه مربوط به سایلنت هیل 4 اونم اینکه من 4 تا سی دی اینو از یکی گرفتم نصب کردم اما موقع اجرا میگه که به درستی نصب نشده ! لازم به ذکر که سی دی ها رایتی و یه چیزه دیگه اونم اینه که داخل سی دی یک یک فایل متنی که توش نوشته محتویات پوشه کرک رو محل نصب کپی کنیم و تو اون پوشه یه فایل رجیستری که کپی میکنم اونجا اجرا میکنم اما بصورت یه فایل متنی باز میشه و اینا توشه :
    REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\konami\silent hill 4\1.00.000]
    "install language"="english"
    "install"=C:\program files\konami\silent hill 4
    "movie install"=C:\program files\konami\silent hill 4
    "Uninstall Path"=F:\Program Files\InstallShield Installation Information\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}

همینم کمکم کن که آقایی .
    امین جان برای اجرای این فایل شما بر روی فایل کلیک راست کن و گزینه open with را انتخاب کن و در این قسمت با زدن کلید browse به آدرس C:\WINDOWS\regedit.exe بروید و با این کار درست میشه منظور از c درایوی که ویندوزتون نصبه هست

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

[QUOTE=OMID_ONLINE]
    امین جان سلام شما این فایل رو به جای فایل با پسوند mdf گذاشتی توجه کن یه فایل داری با پسوند mds شما این فایل رو جایگزین اون فایل کنی ؟
    ایمیج فکر نکنم مشکلی داشته باشه با همین هم میتونه بازی رو اجرا کنی
    ======================

آخه عزیز مگه نباید روی فایلی با پسوند خودش بشینه ؟! من الان تو شاخه ی ایمیج اینارو دارم . البته بعد از کپی این فایل که شما زحمت کشیدی :
    SCCT.md0 & SCCT.md1&SCCt.mdf&SCCt.mds
    در مورد سایلنت هیا هم بعدا تست می کنم الان درروقت و من پس فردا امتحان دارم
    ترم تموم شه بیشتز مزاحمت میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •