تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 131 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

داره خودمونی میشه my_lost_dying_brid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سیاه چاله های اندوه

پيش فرض

"بوف کور"
    "صادق هدایت"
    از اولین باری که خوندمش خیلی میگزره ولی هنوز هم که میخونمش برام تازگی داره بوف کور شاهکاره.رنه لانو درباره ی بوف کور میگه:"در این کتاب اهمیت هنر به معنی بسیار آبرومند کلمه در نظر من بسیار صریح جلوه می کند.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سگ سفید

رومن گاری
    سروش حبیبی

داستان بیانگر روابط سیاهان و سفیدپوستان امریکا و در واقع نوعی ریشه یابی اعمال انهاست . کتاب فوق العاده قشنگی بود . خیلی زیبا و دقیق به تجزیه و تحلیل مطالب پرداخته و اینکه معنی کرده هر عملی چه مفهومی پشتش داره
    سگ سفید هم نوعی سگ هست که سفیدپوست ها تربیت می کنند تا فقط به سیاهان حمله کنه

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

شیطان و دوشیزه پریم

نویسنده: پائولو کوئلیو
    متذجم: آرش حجازی

غریبه، شانتال‌ پریم‌ را انتخاب‌ می‌کند تا ثابت‌ کند انسان‌ ذاتاً شر است. پیشنهاد بیگانه‌ می‌تواند برای‌ همیشه‌ سرنوشت‌ شانتال‌ فقیر و یتیم‌ را عوض‌ کند اما او باید میان‌ فرشته‌ و شیطانی‌ که‌ هر انسان‌ در درون‌ خویش‌ دارد، انتخاب‌ کند... دهکده ای درگیر آز، هول و هراس ... مردی اسیر شبح گذشته ای دردناک دختر جوانی در جست و جوی خوشبختی ... برای تصمیم گیری فقط هفت روز فرصت هست. رزم در کنار فرشتگان، یا شیاطین؟ در این هفته طولانی و تکرار ناشدنی، هرکدام پیمان خویش را پبش می گذارند: نیک یا بد؟ ویسکوس دهکده ای کوچک و از یاد رفته در زمان و مکان، میدان این نبرد هولناک خواهد بود... بیگانه ای اسرارآمیز وارد دهکده می شود، و از آن دم، دهکده درگیر نقشه ای مکارانه می شود که اثر آن هرگز از روح تک تک ساکنان این دهکده نخواهد شد. بیگانه از دوردست آمده است، به جست و جوی پاسخی برای پرسشی نگران کننده : انسان در ذات خویش نیک است یا بد؟ رمان شیطان و دوشیزه پریم درستی و راستی انسان را به گونه هولناکی می آزماید.
    متن بالا در توضیح کتاب در سایت انتشارات کاروان نوشته شده که فکر می کنم کامل باشه برای اینکه یه کم با حال و هوای داستان آشنا بشیم

در یک جمله کتاب دنبال اینه که انسان فطرتا نیکه یا پلید

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رمان دریا
    اثر جان بنویل
    در سال 2005 جایزه ی بوکر را برای نویسنده اش به ارمغان آورد

"شکست اخیر مکس موردون (مورخ تاریخ هنر) او را به روستایی برمی گرداند که در کودکی تعطیلات خود را در آن سپری کرده است. خانواده ی گریس در آن تابستانسال های دور، گویی از جهان دیگری آمده بودند. فرزندان دوقلوی آن ها که هم سن و سال مکس بودند، توجه اورا به خود جلب می کنند. مایلز پسر لال خانواده و کلوئه دختر آتش پاره..."
    رمان دریا آمیزه ای از خاطره و عشق است.

"بنویل نثری روان و در عین حال جسورانه دارد و این ویژگی موهبتی ارزشمند برای کنکاش در روح انسان هاست."
    "دون دلیلو"

"بنویل از نویسندگان صاحب سبک زمانه ماست."
    "اسپکتیتور"

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

رمان پر اثر ماتيسن

داستان عشق يك مرد ...
    به طور خلاصه در مورد یه مامور بیمه است که زندگی سرد و یکنواختی داره تا اینکه با بیوه ای که شوهرمرحومش مشتری آنها بوده آشنا میشه و این آشنایی منجر به عشقی آتشین میشه که نتیجه ای جز بدبختی مرد نداره
    راستش من اینو وقتی 16 سالم بود خوندم و عاشق رمانش بودم ولی الان اصلان باهاش حال نمیکنم نمیدونم شاید چون دیگه تو اون حس وحال نیستم به نظرم در مورد مسایل بی ارزشی بحث میکنه

پر

ماتیسن
    میمنت دانا

کتاب در مورد مردی متاهل است که عاشق دختر جوان بیوه ای می گردد . دختر دارای صدای بسیار خوبی است و مرد سعی می کند تا او را خواننده مشهوری بکند .
    بی مزه بود خیلی بی مزه
    در حقیقت سعی داره عشق و فداکاری های اون را نشون بده اما اولا که به نظر من خیلی یخه و اصلا شخصیت پردازی نداره دوما هیجان نداره سوما مرد زن داری که عاشق دختر دیگه ای بشه نباید قهرمان باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پاییز پدرسالار

گابریل گارسیا مارکز
    محمد فیروز بخت

کتاب در مورد زندگی یک دیکتاتور است و سعی می کند نهایت سنگ دلی و استبداد فردی قدرتمند در عین تنهایی و بدون عشق بودن او را تصویر کند .
    خیلی خوب تونسته تنهایی و سنگدلی فرد را نشون بده اما داستان سردی هست به نظر من . من زیاد باهاش رابطه برقرار نکردم . البته همون جور که گفتم شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت و عمق تنهایی و بی رحمی فرد را خیلی خوب نشون داده بود اما خوب خیلی سرد بود داستان و هیجان و کشش زیادی هم نداشت .من در کل خوشم نیومد از داستان

7. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ساعت شوم

گابریل گارسیا مارکز
    احمد گلشیری

داستان زندگی روزمره یک شهر و شهروندانش هست با کشیش و شهرداری که هر کدوم سعی دارن مردم را به شیوه خودشون رهبری کنند . اتفاقات ساده ای که در حین حل کردنشون چه اتفاقات عظیم تری را باعث می شن و .....
    کتاب بدی نبود یعنی خوب بود اما به نظرم نه خیلی خوب

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

قدیس
    گاربیل گارسیا مارکز
    قهرمان نورانی

کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه مارکز هست که بر خلاف سایر داستان های او محل وقوع اتفاقات در امریکای لاتین نیست بلکه روایاتی از زندگی مردم امریکای لاتین در کوشرهای دوردست و اروپایی است .
    داستان لکه های خون بر روی برف به نظرم از همه قشنگ تر و غم انگیز تر بود .
    در کل کتاب خوبی بود . البته من زیاد به داستان های کوتاه علاقه مند نیستم مگر اینکه خیلی کوتاه باشند یعنی چند خطی باشند . واسه همین اون قدر ها کتاب را دوست نداشتم اما خوب می گم در کل بد نبود .

10. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

الیاس پورتولو
    گراتزیا دلدا
    بهمن فرزانه

خانواده پورتولو بسیار خوشحال است چون تا چند روز دیگه پسر بزرگ اونها ازدواج می کنه و پسر کوچکشون الیاس هم قراره از زندان برگرده و زندگی درستی را در پیش بگیره اما الیاس پس از بازگشت از زندان عاشق نامزد برادر خود می گردد و ......
    وسوسه ها و دغدغه های فکری الیاس را خیلی خوب به تصویر کشیده . فضا هم مثل بقیه داستان های دلدا روستایی و سرد است اما پیان داستان به اندازه بقیه داستانهاش غیر منتظره نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ربه کا
    دافنه دوموریه
    ترجمه : حسن شهباز

از بین رمانهایی که خوندم این یکی رو بیشتر دوست دارم
    داستان در مورد مردی است ثروتمند به نام دووینتر و مکانی به نام ماندرلی
    به نظرم تو این داستان احساسات زنها نسبت به همسر قبلی مرد حتی اگه مرده هم باشه خیلی خوب به تصویر کشیده شده ( البته این نظر شخصی منه ، خوشحال می شم نظر دیگران رو هم بدونم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •