"بوف کور"
"صادق هدایت"
از اولین باری که خوندمش خیلی میگزره ولی هنوز هم که میخونمش برام تازگی داره بوف کور شاهکاره.رنه لانو درباره ی بوف کور میگه:"در این کتاب اهمیت هنر به معنی بسیار آبرومند کلمه در نظر من بسیار صریح جلوه می کند.
"بوف کور"
"صادق هدایت"
از اولین باری که خوندمش خیلی میگزره ولی هنوز هم که میخونمش برام تازگی داره بوف کور شاهکاره.رنه لانو درباره ی بوف کور میگه:"در این کتاب اهمیت هنر به معنی بسیار آبرومند کلمه در نظر من بسیار صریح جلوه می کند.
سگ سفید
رومن گاری
سروش حبیبی
داستان بیانگر روابط سیاهان و سفیدپوستان امریکا و در واقع نوعی ریشه یابی اعمال انهاست . کتاب فوق العاده قشنگی بود . خیلی زیبا و دقیق به تجزیه و تحلیل مطالب پرداخته و اینکه معنی کرده هر عملی چه مفهومی پشتش داره
سگ سفید هم نوعی سگ هست که سفیدپوست ها تربیت می کنند تا فقط به سیاهان حمله کنه
شیطان و دوشیزه پریم
نویسنده: پائولو کوئلیو
متذجم: آرش حجازی
متن بالا در توضیح کتاب در سایت انتشارات کاروان نوشته شده که فکر می کنم کامل باشه برای اینکه یه کم با حال و هوای داستان آشنا بشیمغریبه، شانتال پریم را انتخاب میکند تا ثابت کند انسان ذاتاً شر است. پیشنهاد بیگانه میتواند برای همیشه سرنوشت شانتال فقیر و یتیم را عوض کند اما او باید میان فرشته و شیطانی که هر انسان در درون خویش دارد، انتخاب کند... دهکده ای درگیر آز، هول و هراس ... مردی اسیر شبح گذشته ای دردناک دختر جوانی در جست و جوی خوشبختی ... برای تصمیم گیری فقط هفت روز فرصت هست. رزم در کنار فرشتگان، یا شیاطین؟ در این هفته طولانی و تکرار ناشدنی، هرکدام پیمان خویش را پبش می گذارند: نیک یا بد؟ ویسکوس دهکده ای کوچک و از یاد رفته در زمان و مکان، میدان این نبرد هولناک خواهد بود... بیگانه ای اسرارآمیز وارد دهکده می شود، و از آن دم، دهکده درگیر نقشه ای مکارانه می شود که اثر آن هرگز از روح تک تک ساکنان این دهکده نخواهد شد. بیگانه از دوردست آمده است، به جست و جوی پاسخی برای پرسشی نگران کننده : انسان در ذات خویش نیک است یا بد؟ رمان شیطان و دوشیزه پریم درستی و راستی انسان را به گونه هولناکی می آزماید.
در یک جمله کتاب دنبال اینه که انسان فطرتا نیکه یا پلید
رمان دریا
اثر جان بنویل
در سال 2005 جایزه ی بوکر را برای نویسنده اش به ارمغان آورد
"شکست اخیر مکس موردون (مورخ تاریخ هنر) او را به روستایی برمی گرداند که در کودکی تعطیلات خود را در آن سپری کرده است. خانواده ی گریس در آن تابستانسال های دور، گویی از جهان دیگری آمده بودند. فرزندان دوقلوی آن ها که هم سن و سال مکس بودند، توجه اورا به خود جلب می کنند. مایلز پسر لال خانواده و کلوئه دختر آتش پاره..."
رمان دریا آمیزه ای از خاطره و عشق است.
"بنویل نثری روان و در عین حال جسورانه دارد و این ویژگی موهبتی ارزشمند برای کنکاش در روح انسان هاست."
"دون دلیلو"
"بنویل از نویسندگان صاحب سبک زمانه ماست."
"اسپکتیتور"
پر
ماتیسن
میمنت دانا
کتاب در مورد مردی متاهل است که عاشق دختر جوان بیوه ای می گردد . دختر دارای صدای بسیار خوبی است و مرد سعی می کند تا او را خواننده مشهوری بکند .
بی مزه بود خیلی بی مزه
در حقیقت سعی داره عشق و فداکاری های اون را نشون بده اما اولا که به نظر من خیلی یخه و اصلا شخصیت پردازی نداره دوما هیجان نداره سوما مرد زن داری که عاشق دختر دیگه ای بشه نباید قهرمان باشه![]()
پاییز پدرسالار
گابریل گارسیا مارکز
محمد فیروز بخت
کتاب در مورد زندگی یک دیکتاتور است و سعی می کند نهایت سنگ دلی و استبداد فردی قدرتمند در عین تنهایی و بدون عشق بودن او را تصویر کند .
خیلی خوب تونسته تنهایی و سنگدلی فرد را نشون بده اما داستان سردی هست به نظر من . من زیاد باهاش رابطه برقرار نکردم . البته همون جور که گفتم شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت و عمق تنهایی و بی رحمی فرد را خیلی خوب نشون داده بود اما خوب خیلی سرد بود داستان و هیجان و کشش زیادی هم نداشت .من در کل خوشم نیومد از داستان
ساعت شوم
گابریل گارسیا مارکز
احمد گلشیری
داستان زندگی روزمره یک شهر و شهروندانش هست با کشیش و شهرداری که هر کدوم سعی دارن مردم را به شیوه خودشون رهبری کنند . اتفاقات ساده ای که در حین حل کردنشون چه اتفاقات عظیم تری را باعث می شن و .....
کتاب بدی نبود یعنی خوب بود اما به نظرم نه خیلی خوب
قدیس
گاربیل گارسیا مارکز
قهرمان نورانی
کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه مارکز هست که بر خلاف سایر داستان های او محل وقوع اتفاقات در امریکای لاتین نیست بلکه روایاتی از زندگی مردم امریکای لاتین در کوشرهای دوردست و اروپایی است .
داستان لکه های خون بر روی برف به نظرم از همه قشنگ تر و غم انگیز تر بود .
در کل کتاب خوبی بود . البته من زیاد به داستان های کوتاه علاقه مند نیستم مگر اینکه خیلی کوتاه باشند یعنی چند خطی باشند . واسه همین اون قدر ها کتاب را دوست نداشتم اما خوب می گم در کل بد نبود .
الیاس پورتولو
گراتزیا دلدا
بهمن فرزانه
خانواده پورتولو بسیار خوشحال است چون تا چند روز دیگه پسر بزرگ اونها ازدواج می کنه و پسر کوچکشون الیاس هم قراره از زندان برگرده و زندگی درستی را در پیش بگیره اما الیاس پس از بازگشت از زندان عاشق نامزد برادر خود می گردد و ......
وسوسه ها و دغدغه های فکری الیاس را خیلی خوب به تصویر کشیده . فضا هم مثل بقیه داستان های دلدا روستایی و سرد است اما پیان داستان به اندازه بقیه داستانهاش غیر منتظره نیست
ربه کا
دافنه دوموریه
ترجمه : حسن شهباز
از بین رمانهایی که خوندم این یکی رو بیشتر دوست دارم
داستان در مورد مردی است ثروتمند به نام دووینتر و مکانی به نام ماندرلی
به نظرم تو این داستان احساسات زنها نسبت به همسر قبلی مرد حتی اگه مرده هم باشه خیلی خوب به تصویر کشیده شده ( البته این نظر شخصی منه ، خوشحال می شم نظر دیگران رو هم بدونم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)