تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 130 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

پيش فرض

طبق مطالبی که خوندم توی یه تاپیک دیگه گوشی من سری اول هستش ولی صداش ضعیفه، این تاپیکو که دیدم حال کردم ولی مطالبش مربوط به خود شما حرفه ای ها، در مورد انجام اینجور کارها با گوشی، بوق هستم، یعنی هیچی حالیم نیست، چند تا سوال داشتم:
    عزیز من چطوری میتونم بفهمم که گوشیم سریالش عوض شده؟
    سریال اصلی اگه عوض شده از کجا میتونم درستش کنم؟
    اصلا این سریال اصلی به چه دردی میخوره؟
    یه توضیحی، لینکی، یه مطلبی که بتونم توش این مطالب رو یاد بگیرم بدین خیلی خیلی ممنون میشم.

موفق و سربلند باشید

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طبق مطالبی که خوندم توی یه تاپیک دیگه گوشی من سری اول هستش ولی صداش ضعیفه، این تاپیکو که دیدم حال کردم ولی مطالبش مربوط به خود شما حرفه ای ها، در مورد انجام اینجور کارها با گوشی، بوق هستم، یعنی هیچی حالیم نیست، چند تا سوال داشتم:
    عزیز من چطوری میتونم بفهمم که گوشیم سریالش عوض شده؟
    سریال اصلی اگه عوض شده از کجا میتونم درستش کنم؟
    اصلا این سریال اصلی به چه دردی میخوره؟
    یه توضیحی، لینکی، یه مطلبی که بتونم توش این مطالب رو یاد بگیرم بدین خیلی خیلی ممنون میشم.

موفق و سربلند باشید
    عزيز جان همه چيز در تاپيك زير هست از تو فهرستش هم ميتوني بيابي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زحمت بچه ها و مصطفي خانه خيلي خوفه

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فریمور جدید اینها هستند....

FS : W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAIN : W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پک customize هم که باید دانلود کنی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاید اینو دانلود کنی: model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR.zip

بعد گوشیو وصل میکنی به ++XS ...فلش main و fs رو تیک میزنی و آدرسشو میدی(از حالت زیپ خارجشون کن)......با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کن....customize نکن.......پس customize رو تیک نزن!!... بعد که فلش کرد گوشیو روشن نکن! اون فایل ssw رو روش فلش کن بعد وصل کن به فار و پک customize رو کپی کن تو tpa\preset\custom چند تا فایله...اخر سر هم louder رو خاموش کن (تو فار ) بیا بیرون بعد دوباره main رو رو گوشی فلش کن تا گوشی روشن بشه.....

قبل از هک باید این کارو بکنی چون اگه بعد از هک گوشیو فلش کنی همه چی پاک میشه و برمیگرده به حالت اولش.............
    حمید جان منظورت از فایل ssw همون فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw هست که تو پوشه پلاگینه؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ایول دمت گرم.دوستم یه چند روزی رفته مسافرت فکر کنم.هر موقع اومد ردیفش میکنم به شما هم اطلاع میدم!!!
    دارم بال در میارم
    خیلی لطف کردی
    فقط یه سوال.در مورد my phone explorer خودم کاملا طرز کار باهاشو بلدم ولی در مورد note ها چیزی ندیدم.میشه بگی کجای برنامه میشه noteها رو ویرایش کرد یا ازش بک آپ گرفت؟مطمئنی میشه؟
    راست میگی note ها رو نمیشه.... همینجوری قزنقورتکی اومد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

^^ HAMID ^^ جان یه سوال ازت داشتم. . راستش رو بخوای من خودم گوشی خودم رو با برنامه xs ++

درایور صداش رو عوض کردم خیلی هم ازش راضیم دستت هم درد نکنه به خاطر آموزش توپت.

یکی از دوستام یه z530 داره میخوام ببینم که روی گوشی اونم جواب میده این روش یا نه . قربان yuo .
    باید از روش ++xs و brutforcing استفاده کنی ...همین درایور صدا هم جواب میده ...رو z520 که جواب داده رو z530 هم حتما جواب میده

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حمیدجان شرمنده بازم مزاحم شدم!
    فایل W810_r4ea031_main_generic_hn_red49 تو هر دو تا لینکت هست.من از تو لینک آموزش فار اونو دانلود کردم.تو لینک دیگه که لازم نیست بگیرمش مگه نه؟محتوای هردوشون یکیه دیگه؟اسمشون که یکیه!!!

و یه سوال در مورد گوشی n70
    من دوستم n70 داره و چون هنگش زیاده میخواد فلش کنه!!!اگه فلش کنه اس ام اس هاش میپره مگه نه؟
    راهی هست که مثله گوشی من یه بک آپ بگیره؟اعم از text,picture message ؟
    اینقدر اس ام اس هاش براش مهم هستن که میگه اگه بدونم گوشی داره آتیش میگیره بازم فلش نمیکنم!!!
    راهی هست؟اگه بلدی که چه بهتر ولی اگه بلد نیستی میتونی منو با یکی دو تا از دوستات آشنا کننی که همونطور که شما تو w810 استادی اونا هم تو n70 وارد به کار باشن؟
    آره main همونه! یکیه!.....n70 رو من سررشته ندارم....قطعا اس ام اس هاش میپره...تو کلوپ نوکیا اگه بپرسی بهتر راهنماییت میکنن....

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حمید جان منظورت از فایل ssw همون فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw هست که تو پوشه پلاگینه؟
    بله ....پس میخواستی چی باشه!؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

3 sony& nokia .......together

سونی اریکسون با طعم نوکیا

این یه منوی فلشه که منوی نوکیا رو شبه سازی کرده....خیلی باحاله

1. نشان آنتندهی هم مثله نوکیا طراحی شده...گوشه سمت چپ بالا...که مقدار آنتن گوشی رو نشون میده و الکی نیست

2. مقدار شارژ باطری هم مثل نوکیا هست که بازم شارژ گوشیرو نشوم میده و الکی نیست.....

3. یه ساعت آنالوگ هم هست که ساعت رو طبق ساعت تنظیم شده گوشی نشوم میده

این پک شامل منوی فلش و تم مربوط به اون هست(آموزش اول صفحه) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طراح : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت marziah0001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام گوشی من w810i کسی میدونه وقتی که دارم باهاش اهنگ گوش میدم چطوری میشه برد جلو ؟؟؟

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام گوشی من w810i کسی میدونه وقتی که دارم باهاش اهنگ گوش میدم چطوری میشه برد جلو ؟؟؟
    منظورت اینه که کلا بر آهنگ بعدی یا همون آهنگ چند ثانیه ای بره جلو؟
    اگه منظورت اینه که کلا بره آهنگ بعدی (وقتی توی واکمن هستی) کلید سمت راست (اون 4 تا کلید نقره ایه وسط) رو یه بار فشار میدی یا اگه تو واکمن نیستی کلید ( - ) کنار گوشیو فشار میدی و نگه میداری ( + ) رو نگه داری میره آهنگ قبلی

ولی اگه منظورت اینه که همون آهنگی که گوش میدی چند ثانیه بره جلو میری تو واکمن دکمه ی سمت راست رو نگه میداری برای چند ثانیه تا بره جلو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •