با سلام خدمت شما دوست عزیزم
من خودم یک سیستم بلا تر از سیستم شما دارم واز همین پاور استفاده می کنم gp530 ورژن 2 استفاده می کنم و پاور هم کم نیاورده![]()
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
من خودم یک سیستم بلا تر از سیستم شما دارم واز همین پاور استفاده می کنم gp530 ورژن 2 استفاده می کنم و پاور هم کم نیاورده![]()
عزیزم اگر پاورت گرین و یا الگانس است مشکلی ندارد واگر از این پاور های معمولی مانند ویراو... است چرا اگر عوضش کنی بهتر با تشکر![]()
سلام بچه ها
آقا من یادمه 2سال پیش قیمت کیس گرین سایلنت استروم 50 تومن بود چند روز پیش هم که قیمتش رو دیدم زده بود 70
دنیا برعکس شده بعد از دو سال قینت این مدل بالاتر رفته ؟؟؟؟
Last edited by farhad61; 06-03-2009 at 17:47.
پاورهای گرین انصافا عالی کار میکنند .ولی اگه امکانش باشه زحمت بکشید برندهای دیگری رو هم معرفی کنید ممنون میشم.مثل ردمکس و.....
سی پی یو : Core 2 Quad 6600 8MB cache
مادربورد : Asus P5QC
رم : 2GB DDR3 OCZ
گرافیک : Nvidia Geforce 9800GTX
این سیستمیه که میخوام بخرم...با فرض اینکه بقیه ی وسایل داخل کیس ( مثل هارد و ... ) در حد عادی باشند ، چه نوع پاور و با چه واتی رو پیشنهاد می کنید؟؟ (اگه Green باشه خیلی بهتره )
مادربورد سیستم من sata پشتیبانی می کنه اما هاردم sata نیست.
یه dvd rwiter ار نوع sata خریدم. دی وی دی رو تونستم به مادربورد متصل کنم اما فیش منبع تغذیه ام بهش نمی خوره. چی کار باید بکنم
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی ، دوستان گرامی با توجه به ورود پاورهای Enermax به داخل کشور و قصد بنده برای خرید
پاور 1200 وات ، به نظر شما هزینه کردن 355 تومان برای 1200 وات شرکت Enermax ، در مقابل 240 تومان 1200 وات گرین آیا عقلانی است ؟ عزیزان اگه امکان داره علت این تفاوت قیمت را بفرمایند؟ با تشکر
باید یه کابل تبدیل بخری(مایش هم حدود 500 تومنه)
سلام دوستان
من میخوام برق فن های کیس کامپیوتر رو از یه پاور دیگه بگیرم
چون 4 تا فن دارم
اگر یه پاور اضافه تهیه کنم چجوری هر سری روشنش کنم از یکی شنیده بودم پین 14 و 15 رو یه اتصال بدم پاور شروع به کار میکنه
نظر شما چیه ؟
سلام
من اگه جای شما باشم پاور گرین رو می خرم چون بعد از چند سال سابقه کار شرکت آینده سیما می توان به خدمات پس از فروش آن اعتماد کامل داشت ، فکر می کنم این مساله خیلی مهمه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)