دوستان عزیز کسی می تواند راهنمائی کند در outpost چگونه می توان کاری کرد که هر نرم افزار موقع متصل شدن به اینترنت اجازه بگیرد؟ (شبیه zonealarm)
با سپاس
دوستان عزیز کسی می تواند راهنمائی کند در outpost چگونه می توان کاری کرد که هر نرم افزار موقع متصل شدن به اینترنت اجازه بگیرد؟ (شبیه zonealarm)
با سپاس
نوشته شده توسط sAsAn.K
ساسان جان نسخه اصلی و فینال Outpost Pro اینه >>> 3.0.543
اگر محتوای این کرکی رو که معرفی کردی که یک فایل DLL میباشد در پوشه ای که فایروال نصبه کپی کنیم
نسخه آن به قدیم بر میگرده یعنی میشه این >>> 3.0.538 همون نسخه آزمایشی قبلی که بیرون داده بود.
تو قسمت About برو و نگاه کن.
در ضمن پاسورد باز کردن فایل یادت رفته بود >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nimaoy جان شما هم برای پیدا کردن جواب سوالتون بهتره که صفحات این تایپک رو یک مروری بکنید
چون بحث های خیلی زیادی صورت گرفته و اگر قرار باشه هر دفعه تکرار کنیم که نمیشه.
اما من یکی از مطالب رو برات پیدا کردم که فعلا جواب این سوالتون رو میده...
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cracki; 26-09-2005 at 17:35.
کرکی جون من دانلود کردم همون ورژن 2.7 ورژن 3 نیست گفتم 7.1 مگه نه 4.52 مگ
cracki جان عزیزم....منظور من این نبود.....
می خواستم سوال کنم که چگونه می شود یک برنامه را مانند babylon جوری تنظیم کنم که هر زمان موقع اتصال به اینترنت از من سوال کند.....
چون من دیدم که outpost سه قسمت دارد....یا باید یک نرم افزار را بلاک کرد.......یا trust و یا حالت بین این دو.....ولی من می خواستم شبیه zonealarm هر برنامه موقع اتصال سوال کند؟
لطفا راهنمائی فرمائید....با سپاس
كركي جان سلام
دقيقا همينطور هست كه شما اشاره كردي. من الان اين ورژن رو نصب كردم و با سريال رجيستر كردم اما بعد از اينكه يك بار فايروال را شات دان و دوباره اجرا كردم از حالت رجيستر در اومد.
نوشته شده توسط nimaoy
دوست عزیز جواب شما در همان تایپکی است که براتون لینکش رو در بالا گذاشتم
اما برای موقتی اتصال کردن یک برنامه میتونی از گزینه های Allow once و یا Block once استفاده کنی.
این دو انتخاب یکی یعنی اینکه موقتی بلوکش کن و در آینده بازم ازت میپرسه و اون یکی هم یعنی فعلا بهش
اجازه وصل شدن را بده . .
*******************************'''
مهدی جان البته فکر کنم در چند روز آینده یک خبرایی برای سریالش بشه
اما فعلا میشه تا 30 روز ازش استفاده کرد.
Last edited by Cracki; 26-09-2005 at 18:30.
سلام
كركي جان يافتم.
يك سريال كه تا يكسال هم رجيستر مي كنه و با ريست و ... هم از بين نمي ره:
0MIk1i6EB2Z+G/uexm+Q7n5zFQEbDY8iDU6Zf5xf
pShkhrXvK35B41N8gk0ctJXolAyJJdGjK/ojRfzYy4
VPMtXLDkt+gODh+2Vc6LTwQXKdRJnu0+SM9pw
054SuwCHvvG0h960+OL2Yk+OR//7iBD1OfIG0JT
ZstntzP3trGAp9pgDoIvO+IEv/jXz9MFaCE/JIq
مرســــــــــی مهدی جان.
دستت درد نکنه خیلی حال کردم.
رفتم که بزنم توشو رجیستر کنم.
آقا یکی این outpost جدیدرو برای من آپلود کنه هم توی 2baksa.net هم توی kaldata.com هم توی softe.meganet.lt لینک دادن همشونم لینک هاشون مال نسخه ی 2.7 هست و به جای 4.5 مگ 7.1 مگ هستن دوستان شما چه جوری دانلود کردین که حجمش 4.5 مگ بود تو رو خدا یکی کمک کنه اگه میتونین نسخه ی 3 فینال رو آپلود کنین
ساسان جان سلام
تو در واقع داري از كش آي اس پي دانلود مي كني. آخره لينكش يه علامت سؤال بگذار و دانلود كن. نسخه جديد دانلود مي شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)