تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 91 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا اکثراَ پایان سکه ای رو دیدن؟؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

یعنی واقعا استرلوک خودمون بودیم ؟!!!!!!!!!!!!! پس چرا توی pda نوشته بود kill strelok , find strelok ؟؟؟؟؟؟؟

اونو دیگه باید صبر کنی تا بازی رو تموم کنم ببینم جریان این حاج آقا چی بوده و اول بازی کجا داشته میرفته که تصادف میکنه+
    من که آخرش هم سر در نیاوردم کجا میرفته؟!

مگه موبایله یا توالته که اشغال باشه ؟! !!!
    شایدم منظورت آشغال بودش ؟!
    خب اگه منهم با یه سیستمه عهد تیر کمون شاه بازی میکردم سرعتش مثل ماشین هندلی پایین بودش
    اینم نظره جالبیه برای خودش!
    اگه رابین هود هم دیدی بگو اسفندیار سلام رسوند!

چرا اکثراَ پایان سکه ای رو دیدن؟؟
    احتمالا به خاطره اینه که ما هممون دنباله پول جمع کردن تو بازی بودیم و به خاطره اینکه آخرایه بازی پولمون زیاده این پایان رو میده!

اگه کسی سیوی از آخره بازی با پایانه دیگه هم داره RAR کنه بزاره حرف نداره (البته من که پاکش کردم رفته دوباره هم حوصاله نصبش رو ندارمبازیه Tortuga هم تموم کردم یه آبم روش! )

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو اكثر بازيهايي كه من كردم با غربيلك موس سوم شخص ميشد يعني اون رو به عقب ميكشيدم و يا با ctal+pagedown

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تو اكثر بازيهايي كه من كردم با غربيلك موس سوم شخص ميشد يعني اون رو به عقب ميكشيدم و يا با ctal+pagedown
    ببخشید!
    متوجهه منظورتون نشدم!
    اگه میشه بیشتر توضیح بدید!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه اين تاپيك را ديدم و تاپيك خيلي خوبي هست
    موقعي كه Dvd بازي را گرفتم گفتم كاش اين خوب باشه وقتي نصب كردم تو همون يك دقيقه اول بازي كه گرافيك بازي را ديدم گفتم تا اينجاش بسمه پولي كه دادم مي ارزه ...
    گرافيك بازي خيلي بالاست به نظر من بهترين گرافيك در بين بازيهاي Pc را داره
    من همه آيتمهاي مربوط به گرافيك را گذاشتم آخر و همچنان به بازي ادامه دادم و از سرعت بازي كاسته نشد كه اين مساله از نكات مثبت بازي بشمار مياد
    خواستم بگم كه كسي يك راهنمايي كلي در مورد اين بازي نداره؟
    من الان تقريبا مرحله 3 هستم جايي كه داخل كانال زير زمين هست و خيلي تاريكه البته خوبيش اينه كه مثل دوم نيست كه بايد اسلحه را بزني كنار تا چراغ قوه روشن بشه چراغ قوه ميتونه هميشه روشن بمونه
    در اينجا يك موجود عجيب بهم حمله كرد كه ياد دوم و فير افتادم فكر كنم در مراحل بعدي موجودات بيشتري باشه
    ميخواستم بگم كه در هر لحظه كه ميگذرد از جون آدم مرتب كم ميشه و بايد مرتب غذايي چيزي بخوري تا نميري
    ايا روند بازي تا اخر اينجوري ادامه خواهد يافت يا من اشتباهي كردم ؟ اگه اينجوري باشه كمي سخته

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

چه ربطی داره به این تاپیک ؟!
    این جمله خبری بودش یا پرسشی ؟!
    حالا بایستی جواب بدیم ؟!
    من هرچی که بازی کردم با "غربیلک" موس اسلحه هارو تعویض میکردش .... موس من که دو تا " غربیلک " داره و هر دوتاش هم یه کار رو میکنه ! .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه اين تاپيك را ديدم و تاپيك خيلي خوبي هست
    موقعي كه Dvd بازي را گرفتم گفتم كاش اين خوب باشه وقتي نصب كردم تو همون يك دقيقه اول بازي كه گرافيك بازي را ديدم گفتم تا اينجاش بسمه پولي كه دادم مي ارزه ...
    گرافيك بازي خيلي بالاست به نظر من بهترين گرافيك در بين بازيهاي Pc را داره
    من همه آيتمهاي مربوط به گرافيك را گذاشتم آخر و همچنان به بازي ادامه دادم و از سرعت بازي كاسته نشد كه اين مساله از نكات مثبت بازي بشمار مياد
    خواستم بگم كه كسي يك راهنمايي كلي در مورد اين بازي نداره؟
    من الان تقريبا مرحله 3 هستم جايي كه داخل كانال زير زمين هست و خيلي تاريكه البته خوبيش اينه كه مثل دوم نيست كه بايد اسلحه را بزني كنار تا چراغ قوه روشن بشه چراغ قوه ميتونه هميشه روشن بمونه
    در اينجا يك موجود عجيب بهم حمله كرد كه ياد دوم و فير افتادم فكر كنم در مراحل بعدي موجودات بيشتري باشه
    ميخواستم بگم كه در هر لحظه كه ميگذرد از جون آدم مرتب كم ميشه و بايد مرتب غذايي چيزي بخوري تا نميري
    ايا روند بازي تا اخر اينجوري ادامه خواهد يافت يا من اشتباهي كردم ؟ اگه اينجوري باشه كمي سخته
    خوش اومدی دوست عزیز!

امیدوارم وقتی تمومش کردی هم همین حس رو داشته باشی!

از این جک و جونور ها هم زیاده بعضی خون آشامن بعضی ...

من که خودم تا آخره بازی هر کاری کردم با چراغ قوه نتونستم کنار بیام و بیشتر با Night vision کار میکردم

اوایله بازی هم که هر کی رو میکشی کلی کنسرو و سوسیس و نون داره همونا رو بگیر زیاد هم تا اونجا که یادمه زود زود گشنش نمیشد ولی همینطور که تو بازی بری جلو با گرفتنه سنگ ها و آیتم های مختلف و همینطور لباس و جلیقه های مختلف اوضاع نم نم بهتر میشه!

اصلا توی این بازی چیزی به نامه سختی وجود نداره فقط یه مقدار نشونه گیریش مشکل داره که اونم با گرفتن اسلحه های بهتر تا آخرایه بازی بهتر میشه

هر چند وقتی بخوری یه چیزی دیگه گشنتم نمیشه اگه درده سر بود یه زنگ بزن به پیتزاییه سر کوچه زامبیها با پیک بفرسته!!!

من که اینقد وفور نعمت بود همیشه با پرخوری و کمبود جا دست و پنجه نرم میکردم!

موفق باشی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خوش اومدی دوست عزیز!

امیدوارم وقتی تمومش کردی هم همین حس رو داشته باشی!

از این جک و جونور ها هم زیاده بعضی خون آشامن بعضی ...

من که خودم تا آخره بازی هر کاری کردم با چراغ قوه نتونستم کنار بیام و بیشتر با Night vision کار میکردم

اوایله بازی هم که هر کی رو میکشی کلی کنسرو و سوسیس و نون داره همونا رو بگیر زیاد هم تا اونجا که یادمه زود زود گشنش نمیشد ولی همینطور که تو بازی بری جلو با گرفتنه سنگ ها و آیتم های مختلف و همینطور لباس و جلیقه های مختلف اوضاع نم نم بهتر میشه!

اصلا توی این بازی چیزی به نامه سختی وجود نداره فقط یه مقدار نشونه گیریش مشکل داره که اونم با گرفتن اسلحه های بهتر تا آخرایه بازی بهتر میشه

هر چند وقتی بخوری یه چیزی دیگه گشنتم نمیشه اگه درده سر بود یه زنگ بزن به پیتزاییه سر کوچه زامبیها با پیک بفرسته!!!

من که اینقد وفور نعمت بود همیشه با پرخوری و کمبود جا دست و پنجه نرم میکردم!

موفق باشی
    من ديگه هيچي نميدونم
    فقط اينو ميدونم كه مواد غذائيم داره تموم ميشه و جونم هم كم ميشه بايد چيكار كنم

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    اینکه جونت هی کم میشه دلیل داره و دلیلش رو باید از او عکس هایی که پایین گوشه تصویر میزنه بفهمی اگه ( از بس بازی نکردم یادم رفته) اگه عکس قطره اومد یعنی شما خونریزی داری و باید از باند استفاده کنی اونوقت دیگه از خونت نمیره اگه به قول بچه ها عکس پنکه رادیو اکتیو اومد یعنی شما آلوده شدی و باید از سرنگ استفاده کنی اگر هم عکس فکر کنم کنسرو بود یا نون خلاصه مربوط به غذا اومد گشنست و باید غذا بخوری........... بعد از رفع مشکل اون عکسه از پایین تصویر میره و دیگه از جونه شما کم نمیشه در مورد راهنما بعد از آخرین امتحانم یه نقشه ساده تهیه میکنم و جایه مکان هایه مهم رو توش مشخص میکنم که بچه ها استفاده کنن

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درضمن در مورد چراغ قوه باید بگم که به کلاهش وصله برا همین مشکل نداره ......... راستی دیگه هر جونوری رو تو بازی بکشی 4 تا کنسرو تو جیباش هست شما چطور غذا نداری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •