چرا اکثراَ پایان سکه ای رو دیدن؟؟
![]()
![]()
![]()
من که آخرش هم سر در نیاوردم کجا میرفته؟!![]()
اینم نظره جالبیه برای خودش!
اگه رابین هود هم دیدی بگو اسفندیار سلام رسوند!
احتمالا به خاطره اینه که ما هممون دنباله پول جمع کردن تو بازی بودیم و به خاطره اینکه آخرایه بازی پولمون زیاده این پایان رو میده!
اگه کسی سیوی از آخره بازی با پایانه دیگه هم داره RAR کنه بزاره حرف نداره (البته من که پاکش کردم رفته دوباره هم حوصاله نصبش رو ندارمبازیه Tortuga هم تموم کردم یه آبم روش!)
موفق باشید![]()
تو اكثر بازيهايي كه من كردم با غربيلك موس سوم شخص ميشد يعني اون رو به عقب ميكشيدم و يا با ctal+pagedown
ببخشید!
متوجهه منظورتون نشدم!
اگه میشه بیشتر توضیح بدید!![]()
سلام دوستان
من تازه اين تاپيك را ديدم و تاپيك خيلي خوبي هست
موقعي كه Dvd بازي را گرفتم گفتم كاش اين خوب باشه وقتي نصب كردم تو همون يك دقيقه اول بازي كه گرافيك بازي را ديدم گفتم تا اينجاش بسمه پولي كه دادم مي ارزه ...![]()
گرافيك بازي خيلي بالاست به نظر من بهترين گرافيك در بين بازيهاي Pc را داره
من همه آيتمهاي مربوط به گرافيك را گذاشتم آخر و همچنان به بازي ادامه دادم و از سرعت بازي كاسته نشد كه اين مساله از نكات مثبت بازي بشمار مياد
خواستم بگم كه كسي يك راهنمايي كلي در مورد اين بازي نداره؟
من الان تقريبا مرحله 3 هستم جايي كه داخل كانال زير زمين هست و خيلي تاريكه البته خوبيش اينه كه مثل دوم نيست كه بايد اسلحه را بزني كنار تا چراغ قوه روشن بشه چراغ قوه ميتونه هميشه روشن بمونه
در اينجا يك موجود عجيب بهم حمله كرد كه ياد دوم و فير افتادم فكر كنم در مراحل بعدي موجودات بيشتري باشه
ميخواستم بگم كه در هر لحظه كه ميگذرد از جون آدم مرتب كم ميشه و بايد مرتب غذايي چيزي بخوري تا نميري
ايا روند بازي تا اخر اينجوري ادامه خواهد يافت يا من اشتباهي كردم ؟ اگه اينجوري باشه كمي سخته
چه ربطی داره به این تاپیک ؟!![]()
این جمله خبری بودش یا پرسشی ؟!![]()
حالا بایستی جواب بدیم ؟!![]()
من هرچی که بازی کردم با "غربیلک" موس اسلحه هارو تعویض میکردش .... موس من که دو تا " غربیلک " داره و هر دوتاش هم یه کار رو میکنه ! .![]()
خوش اومدی دوست عزیز!
امیدوارم وقتی تمومش کردی هم همین حس رو داشته باشی!![]()
از این جک و جونور ها هم زیاده بعضی خون آشامن بعضی ...
من که خودم تا آخره بازی هر کاری کردم با چراغ قوه نتونستم کنار بیام و بیشتر با Night vision کار میکردم
اوایله بازی هم که هر کی رو میکشی کلی کنسرو و سوسیس و نون داره همونا رو بگیر زیاد هم تا اونجا که یادمه زود زود گشنش نمیشد ولی همینطور که تو بازی بری جلو با گرفتنه سنگ ها و آیتم های مختلف و همینطور لباس و جلیقه های مختلف اوضاع نم نم بهتر میشه!
اصلا توی این بازی چیزی به نامه سختی وجود نداره فقط یه مقدار نشونه گیریش مشکل داره که اونم با گرفتن اسلحه های بهتر تا آخرایه بازی بهتر میشه
هر چند وقتی بخوری یه چیزی دیگه گشنتم نمیشه اگه درده سر بود یه زنگ بزن به پیتزاییه سر کوچه زامبیها با پیک بفرسته!!!![]()
من که اینقد وفور نعمت بود همیشه با پرخوری و کمبود جا دست و پنجه نرم میکردم!
موفق باشی![]()
من ديگه هيچي نميدونم
فقط اينو ميدونم كه مواد غذائيم داره تموم ميشه و جونم هم كم ميشه بايد چيكار كنم
سلام
اینکه جونت هی کم میشه دلیل داره و دلیلش رو باید از او عکس هایی که پایین گوشه تصویر میزنه بفهمی اگه ( از بس بازی نکردم یادم رفته) اگه عکس قطره اومد یعنی شما خونریزی داری و باید از باند استفاده کنی اونوقت دیگه از خونت نمیره اگه به قول بچه ها عکس پنکه رادیو اکتیو اومد یعنی شما آلوده شدی و باید از سرنگ استفاده کنی اگر هم عکس فکر کنم کنسرو بود یا نون خلاصه مربوط به غذا اومد گشنست و باید غذا بخوری........... بعد از رفع مشکل اون عکسه از پایین تصویر میره و دیگه از جونه شما کم نمیشه در مورد راهنما بعد از آخرین امتحانم یه نقشه ساده تهیه میکنم و جایه مکان هایه مهم رو توش مشخص میکنم که بچه ها استفاده کنن
درضمن در مورد چراغ قوه باید بگم که به کلاهش وصله برا همین مشکل نداره ......... راستی دیگه هر جونوری رو تو بازی بکشی 4 تا کنسرو تو جیباش هست شما چطور غذا نداری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)