سمیه ان اس جان سلام
خیلی ممنون دستت درد نکنه ( صدای گوشیم تقویت شد )
و همچنین از امیرخان بیست بیست
سمیه ان اس جان سلام
خیلی ممنون دستت درد نکنه ( صدای گوشیم تقویت شد )
و همچنین از امیرخان بیست بیست
خواهش میکنم عزیزم
خوش باشی
عزیزم مطمئن هستی که سری گوشی با سری فایل مانستری که گرفتی یکی هست؟
در ضمن باید بوت لودر اون هم یکی باشه
اگه این دو تا یکی بود . دیگه اشکال مربوط به کامپیوتره . چون تازگیا یه ویروس جدید اومده که هنوزب آنتی ویروس واسه اون نیومده . با پورت کار میکنه و اون پورتی که داری باهبش کار میکنی رو میبنده . واسه همین قطع میشه
میخوای ویندوزتو عوض کن شاید درس بشه
فعلا دیگه چیزی به نظرم نمیرسه
سلام ملت
بابا به دادم برسید
هیچ پدر آمرزیده ای بپدا نمیشه به من کمک کنه
می خواستم بپرسم چه طوری باید تم رو رو گوشی موتورولا وی تری نصب کنم
جان مادراتون هر کی میدونه کمک کنه این ایمیل منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای که تو سی دی هست رو نصب کردم باهاش عکس و آهنگ رو می تونم انتقال بدم ولی برنامه
و تم رو نتونستم
دست به دامنتون کمک الان یک هفته است که دارم تو سایتایه مختلف دنبالش می گردم
ولی کسی جواب درست و حسابی به آدم نمی ده
اگه کسی می دونه به طور دقیق به من بگه
خدا جنت نصیب هر کی که منو از این دردسر نجات بده بکنه
برنامه یflash&backup رو سیستم من 4 بار کار کرد دیگه نتونستم راش بندازمرفتم تو PC دوستم اجراش کردم و با اون flash kardam کردم که تو CG1 وصط کار error میداد و رو گوشی پیغام critical error85 رو میداد تا اینکه buffer نرم افزار را از setting بردمش بالا و موفق شدم ولی گوشی پس ار restart دو باره رفت تو حالت boot که این دفعه با RSD زدم و.......
در ضمن من pack hello moto رو زدم که:صداش از اول بلند 2:کیفیت زومش خیلی رفته بالا 3:کیفیت فیلمبرداریش 3GP است ولی با کیفیت بالا و زمان نامحدودولی فنتش خیلی بیخوده 5:قابلیت تعویض MMC در حالت روشن هم بهش اضافه شده
![]()
با تشکر از همه ی دوستان
خوشگلم از Rogepost یا ما بلد نیستیم دان کنیم یا که نمیشه![]()
سلام
ببین چند پست قبل توضیح دادم چی شد
فقط PC باید سیستمش یه ذره کوچولو بالا باشه من الان هم تو PC خودم نمیتونم فلش کنم ولی با PC دوستم مشکل نداره
کسی نسخه ی crack شده flash&back up رو داره
برنامه ی خیلی خوبیه توسیه میکنم دان کنینش
من فلش hello moto edition زدم که زبان عربی نداشت ولی به کمک این برنامه که فلش رو به بخشهای مختلف تقسیم میکنه language pack گوشی رو با back up که قبلا از گوشی خودم داشتم عوض کردم![]()
باحاله نه![]()
اول سوالم :فرق سری 85 با86 چیه ؟86 هم برا v3x استایا این سری ها رو میشه باهم عوض کرد
حالا کمکم کنید :در فلش hello moto نمادهای باطری و انتن مسخرست من DRM گوشی رو با DRM های دیگه عوض کردم ولی هیچکودوم کار نکرد , کسی از انها که کار کنه سراغ نداره؟
somayenhs جان تو پستهای قبلی گذاشتن ولی اکثرا یا مال سری 86 هستند یا کار نمیکنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)