تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 106 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مصطفی خان من راه فعال کردن mms رو پیدا کردم.اینجا میذارم تا اگه کسی خواست استفاده کنه.
    از چند جای مختلف گرفتم یکیش کردم اینجا گذاشتم.

تنظیمات لازم برای استفاده از خدمات GPRS و MMS ایرانسل

جهت دریافت تنظیمات Gprs و Mms ایرانسل و فعال نمودن آنها 2راه وجود دارد:
    1.در این روش تنها کافیست یک sms به شماره 2225 بزنید با این محتوا:

مدل گوشی مارک گوشی S

مثلا برای گوشی N70 باید بزنید: S Nokia N70
    یا برای گوشی خودم یعنی W810 باید این کد رو بزنم: S Sony Ericsson W810i

به فاصله ها و بزرگ و کوچک بودن حروف هم توجه کنید.

2.اگر مشترکی از شبکه ایرانسل تنظیمات اتوماتیک GPRS را دریافت نکرده باشد، از تاریخ 25 اسفند می تواند با شماره گیری کد #5*3*130* از سرویس "درخواست تنظیمات" استفاده کرده و تنظیمات را در قالب یک فایل SMS دریافت و بصورت خودکار نصب نماید.

تنظیمات لازم برای استفاده از سرویس MMS ایرانسل هم از طریق پیام کوتاه (SMS) از تاریخ 12 تا 25 اسفند ماه 1385 برای مشترکین ارسال می شود؛ بنابراین مشترکین تنها باید این SMS را پس از باز کردن ذخیره (save) نمایند تا تنظیمات مربوط به این سرویس وارد گوشی تلفنشان شود. در صورتیکه این SMS را به هر علت دریافت ننمایند، برای در خواست ارسال تنظیمات، از 26 اسفند ماه 1385 می توان از تلفن همراه ایرانسل و با شماره گیری #5*3*130* به صورت خودکار درخواست تنظیمات را ارسال شود.

اگه سوالی بود در خدمتم!!!(البته چون من خودم ایرانسل ندارم ممکنه اگه در بعضی موارد نتونم کمک بکنم )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به به...مرسی گل پسر
    حتما به کار دوستان ایرانسلی خواهد خورد
    شاد باشی

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به به...مرسی گل پسر
    حتما به کار دوستان ایرانسلی خواهد خورد
    شاد باشی
    خواهش میکنم!

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لازم شد این اضافه کنم:

برای Mms
    ========>
    ستاره - 130 - ستاره - 3 - ستاره - 5 - ستاره - مربع

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

6

آقا می بینم که ایرانسل هم mms قطع شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا می بینم که ایرانسل هم mms قطع شده
    نه؟جدا؟!!!!

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره قطع شده.فعلا اجازه ندارن وصل کنن.این دولت ما خودش که این امکانات رو نمیده.یکی هم که پیدا شده داره رو جلوشو گرفته!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آره قطع شده.فعلا اجازه ندارن وصل کنن.این دولت ما خودش که این امکانات رو نمیده.یکی هم که پیدا شده داره رو جلوشو گرفته!
    جالبه نشنیده بودم!!!!
    راستی ودکا منم امدم تو کار فلش و این حرفها منتها هنوز خیلی همه چیزش رو فول نشدم این مطلبمو نگاه کن:

برای فلش کردن چه چیزایی لازمه؟من کل برنامه هایی که دارم اینهاست اگه چیزی کم دارم بگین تا قبل اینکه شروع کنم چیزی کم نباشه:
    davinci team logger 18.1
    که من هیچ وقت با این برنامه نتونستم کار کنم و ارزوی یه بار log گرفتن به دلم مونده

اینکه مثلا تا کی دکمه ی سی رو باید نگه دارم..شده تا 5 دقیقه هم نگه داشتم هیچ توفیقی نکرده که نکرده
    phone xs2.1 alpha 6
    این ورزن مناسبه؟یا باید از ورزن دیگه ایی استفاده بشه
    sefp
    usb.flash.rar
    xs++
    far managerنمی دونم ورزنش چنده!!
    w810_r4e001_fs_america_2_red49.rar

W810_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49

کلا هر چی کم دارم بی زحمت اسم ببرین تا اونها رو هم بگیرم و با دست پر اموزش ها رو شروع کنم به یادگیری
    ببین این فایل customize اینها رو چه اسمی باید داشته باشه؟تو سایت های خارجی که رفتم واسه یه cda102555چند تا customize داره کدومش رو باید دان کنم؟مثلا باید اخرش با توجه به فایل fs ام باید نوشته باشه america؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب به تناسب اطلاعاتی که این روزها دنبالش هستم...یه مقاله میگذارم براتون دربارهی تعاریف و عبارات مربوط به هک و فلش
    اینقدر این مقاله جالب بود دلم نیومد کوچکترین دخل و تصرفی توش داشته باشم
    منبع:سایت موبایلستان.نت.....کاربر..مسعو د 57

تعاریف کلی بخشها و فایل های گوشی های سونی اریکسون را از یک سایت ترجمه کردم و تقدیم دوستان میکنم امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.

Firmware : هر گوشی دارای یک فریمور یا مجموعه برنامه است که در حافظه گوشی رایت میشود. دارای ورژنهای متفاوتی می باشد که به مرور زمان هم توسط کارخانۀ سازنده آپدیت می شود.(فرضاً R1CA021 یاR1BD001) خود فریمور از 2 قسمت تشکیل شده است که در ادامۀ مطالب به طور مختصر شرح داده می شود. (MAIN-FS).
    MAIN : بیشترین منطقه در فریمور به MAIN اختصاص دارد. و شامل قسمت اصلی برنامه و کنترل کننده های فایل های سیستمی می باشد. (معادل وبندوز یک سیستم)
    FS : مجموعه فایل های سیستمی تلفن همراه که شامل درایورهای صدا، دوربین و زنگها و .... است. (معادل درایورهای کارت صدا و کارت گرافیکی و ....).
    EROM : منطقه ای از حافظۀ گوشی است که اطلاعات پایه ای گوشی برای فلش شدن و لودر در آن منطقه قرار دارد. این منطقه در شرایط عادی، قابلیت فلش و یا تغییر را ندارد. (معادل بایوس کامپیوتر). EROM دارای رنگ های متفاوتی هست (البته نه رنگ معمولی بلکه نوعی اصطلاح است). آبی، قهوه ای و قرمز .
    EROM آبی : این گوشی ها فقط در کارخانه برنامه ریزی می شوند و امکان تغییر نرم افزار و یا IMEI را ندارند.
    EROM قهوه ای : این مدل محدودیت آبی را ندارد. ولی مخصوص کارخانه می باشد و در گوشی های تجاری رایج نیست برای مقاصد رفع عیب درست شده بود. بعضی از باکس ها هم موقع فلش یا آنلوک نوع EROM را از قرمز به قهوه ای تبدیل می کنند و تغییراتی در گوشی ایجاد می کنند و بعداً نوع آن را قرمز می کنند. چون EROM قهوه ای نسبت به قرمز سطح دسترسی بیشتری برای کاربر دارد.
    EROM قرمز : رایج ترین نوع برای گوشی هایی که در بازار به فروش می رسند(تجاری). اکثر فلش فایل ها برای این نوع موجود است.

GDFS : انبار گوشی، مکانی است که کلیه تنظیمات گوشی و IMEI نرم افزاری و رمز گوشی و ... در آن ذخیره می شود.
    CID : سیتم محافظتی که توسط کارخانه روی گوشی پیاده می شود و برای محافظت گوشی در مقابل دستکاری و فلش و تغییرات بدنه اصلی برنامه با روش هایی که SE تایید نمی کند، به کار می رود. دارای چندین ورژن است مانند 36 و 49 و 51.

DB2000/DB2010/DB2020 : این اعداد به ساختار سخت افزار موبایل مربوط می شوند و قابلیت سخت افزاری گوشی را نشان می دهد.چیپ ست گوشی K750 ، DB2010 می باشد که اصطلاحاً Marita Compact گفته می شود. ولی درگوشی های جدید مانند K800 چیپ ست DB2020 وجود دارد که کمی امکانات سخت افزاری بیشتری دارد.
    OTP : محل ذخیره IMEI اصلی، توسط کارخانه برنامه ریزی می شود و این مکان هم دارای سیستم محافظتی یا CID می باشد. که ممکن است 36 یا 49 یا 51 باشد.

CDA : انتخاب این شماره بستگی به نوع فایل FS (از لحاظ ساپورت زبان) دارد. نوعی استاندارد فایل FS از طرف سایت SEUS است. که بعد از فلش FS، انتخاب صحیح شماره و ورژن CDA مرتبط با FS ، برای کاستومایزیشن اهمیت دارد.

IMEI: یک شماره 15 رقمی، که دارای استاندارد بین المللی است و حاوی اطلاعات نوع گوشی و شماره سریال آن می باشد و توسط اپراتور شبکه قابل شناسایی است. (اپراتور به گوشی هایی اجازه کار می دهد که قبلاً شماره IMEI آنها در شبکه ثبت شده باشد). IMEI در گوشی همراه در 2 مکان ذخیره می شود: OTP و GDFD ، در شرایط عادی هر دو سریال یکسان است. (برای گوشی های رجیستر قانونی) ولی باکسهای فلش سونی اریکسون این قابلیت را دارند که اگر شماره سریال OTP در شبکه موجود نبود شماره سریال که در GDFS بعد از فلش ذخیره شده است را تغییر دهند، و گوشی در اپراتور به اصطلاح رجیستر دستی شود. چون اپراتور فقط میتواند IMEI که در GDFS ذخیره شده را تشخیص دهد.
    CUSTOMIZATION : بعد از فلش FS کلیه تنظیمات مربوط به زبان، ساعت، پروفایل و .... را به گوشی انتقال می دهد و اطلاعات آن در فابلی به نام customize.xml به صورت پیش فرض وجود دارد. و آن اطلاعات را در اختیار FS جدید می گذارد.
    FINALIZATION : کامل کردن مرحلۀ فلش و هماهنگ کردن MAIN و FS برای شروع مجدد بدون مشکل

شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مقاله شماره 2...اصطلاحات هک و فلش(بسیار زیبا)

منبع:موبایلستان.نت
    کاربر:مسعود57

در پست قبلی یه توضیح مختصر در مورد CAD داده شد. در این جا قصد داریم این مورد را کامل کنیم چون انتخاب این مورد برای فلش کاملا حیاتی است.

هنگام مراجعه به سایتهای مرجع برای دانلود فلش فایلها چند گزینه را میبینیم( برای مثال میخواهیم گوشی را با ورژن R1DB001 فلش کنیم)

K750_R1DB001_MAIN_CHINA_CL_RED49
    K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49
    K750_R1DB001_MAIN_TAIWAN_CL_RED49

که در اینجا باید مورد دوم را انتخاب کنیم(پر رنگه) چون MAIN های بعدی برای ساپورت زبانهای چینی و تایوانی میباشد ولی مورد دوم برای سایر زبانها(انگلیسی، فارسی، عربی، ...

برای FS این موارد را داریم:

K750_R1DB001_FS_AMERICA_2_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_1_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_4_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_5_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_6_RED49

K750_R1DB001_FS_EUROPE_1_RED49
    K750_R1DB001_FS_EUROPE_2_RED49
    .
    .
    .

در مورد FS هم برای ساپورت زبان فارسی میتوانیم یکی از دو موردی که با رنگ قرمز نشان داده شده است را انتخاب کنیم.

EMEA_5 از زبانهای انگلیسی-فارسی-عربی-روسی-فرانسه و عبری
    EMEA_6 از زبانهای انگلیسی-فارسی-عربی-روسی-فرانسه پشتیبانی میکنه.

بعد از فلش FS باید عمل کاستومایزیشن را انجام بدهیم تا اطلاعات FS در اختیار گوشی قرار بگیره. که این امر با انتخاب صحیح شماره CDA امکان پذیر است.

اگر از XS ++ 1.2 استفاده میکنید بعد از انتخاب مدل گوشی نوبت به انتخاب Select CDA and Region میرسد که باید یک شماره انتخاب کنیم فرض کنیم K750_R1DB001_FS_EMEA_6_RED49 را در گوشی فلش کرده ایم باید در این مورد شماره هایی انتخاب کنیم که با EMEA_6 شروع میشوند. 3 شماره در XS وجود دارد که با EMEA_6 شروع میشود. که باید یکی را انتخاب کنیم.

EMEA_6(102337/103) - EMEA_6(102337/6) - EMEA_6(102338/37

این اصول برای سایر ورژنهای FS هم صادق است اگر FS انتخابی EMEA_5 باشد از شماره هایی استفاده میکنیم که با EMEA_5 شروع شده باشند.

ولی بعد از فلش از کجا بفهمیم که این شماره انتخابی درست بوده یا نه. به منوی مخفی گوشی رفته (<*>>*>*) از سمت راست اجرا شود (< : جوی استیک به طرف راست > : جوی استیک به طرف چپ ) به Software info و اطلاعات کاستومابزیشن را میبینیم نباید در اینجا کد 1EOW را ببینیم. اگر این کد مشاهده شود دلیل بر مشکل در کاستومایزیشن است.

از طریق FAR هم مبتوانیم بدانیم که گوشی چه اشکالی دارد بعد از هک گوشی و وارد شدن به FS به مسیر tpa وبعد preset رفته یک فایل را میبینیم به نام log.txt آن را باز میکنیم و اطلاعات یا موارد اشکال در آن نوشته میشود ( یک بار گوشی باید بعد از فلش بدون اشکال روشن شود تا این لوگ ایجاد شود ).
    Last edited by mostafa_khan; 09-07-2007 at 01:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •