تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 641 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه taher29's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

اوو خیلیییییییییییی طول می کشه!!!من ا ADSL 256 Update کردم.البته خطا قاطی بود و بیشتر از یه ساعت و ربع طول کشید.نه دوست عزیز به ریسکش نمی ارزه.یه جا برو فردا بده برات update کنن با به جا برو که ADSL داشته باشه.
    یعنی 6-5 ساعت بیشتر طول میکشه ؟
    یا ممکنه نرم افزار رو بطور کامل نگیره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

دوست عزیز باز هم درسته حرف شما ولی اینجا که من دیدم گوشی هایی که Firmware جدید دارن تو ایران موقع خرید حسابی قاطی اند.منم گوشی O2 رو دارم Updatesh کردم مشکلی نداشت و خوب هم Update شد منم مقایسه کردم پرسو جو کردم از GSMarena تا symbionuiq3 ایمیل زدم جوابایی که گرفتم اینها بود.Opinion های GMSarena رو می خونی؟می بینی همه همین مشکلاتیو می گن که ما با همون P990 های قاچاقی یا چه می دونم تقلبی مواجه می شیم؟LCD از کار می افته Update نمی شه یا اگر هم می شه قاطی می کنه. از این حرفا.بهتر نیست از این افراد اطلاعات کسب کنیم؟هی چشامونو ببندیم چون ما اینو می دونیم حتما همینه.من از وقتی مشکل دوستمو دیدم هی به دنبالشم تا به راهه حلی پیدا شه خدایی نکرده کسه دیگی مثل Mahyar جان یا Diego که میخوان گوشی بگیرن با این مشکلها مواجه نشن.شما هم تو کار Business گوشی هستی و علمتم بالا است منم یاد گرفتم حداکثر سعیمو بکنم تو کشور ما همونطور که می دونی وقتی O2 میاد عادیش هم میاد تقلبیش میاد چینیش میاد منم برای همین این مثال هارا برات زدم چون تفاوت هایی که می گن من دیدم اما شما همش به دانسته های قبلیت اکتفا میکنی برا ی همین O2 هم میگی احتمالش بیشتره که چنج باشه اما من دیدم داشتم حسابی تست کردم مقایسه کردم Update کردم چند تا گوشیو رو تا تجربیاتم را در اختیار بقیه گذاشته باشم تا راهنما باشه نه تحمیل عقیده.موفق باشی.
    عزیزم من که حرفی نزدم
    من فقط از نظر کامپیوتری خودم گفتم نه گوشی و...

در ضمن من خودم گوشی وارد میکنم . پس یه چند تا پیرهن بیشتر از بقیه پاره کردم !!! در ضمن تمام گوشیهایی که شما میخری کار میکنه حالا چه اصلی باشه چه نباشه . اگه کار نکنه که فروش نمیره !!!
    در مورد اصلی یا فرعی بودن هم باید بگم که فقط میتونی سریال رو چک کنی و بقیه کارا رو نمیتونم بگم .

در مورد قاطی کردن گوشی هم باید بگم که اشکال اصلی از شبکه موبایل هستش نه گوشی . وقتی شما گوشی رو update میکنی این اشکال برطرف میشه . یعنی گوشی خودشو با شبکه سازگار میکنه .
    شرمنده !!!

داره خودمونی میشه taher29's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

اینجا کسی نیست جواب من رو بده ؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اینجا کسی نیست جواب من رو بده ؟
    دوست من به خاطر سرعت پایین و ریسکی که خودت گفتی کسی تا حالا با Dial up گوشیشو Update نکرده.منم پیشنهاد نکردم به خاطر همین مشکلات.بله امکان داره بتونی با Dial Up هم update کنی ولی زمان و هزینه ای که متحمل می شی برابر یا شاید بیشتر باشه.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

عزیزم من که حرفی نزدم
    من فقط از نظر کامپیوتری خودم گفتم نه گوشی و...

در ضمن من خودم گوشی وارد میکنم . پس یه چند تا پیرهن بیشتر از بقیه پاره کردم !!! در ضمن تمام گوشیهایی که شما میخری کار میکنه حالا چه اصلی باشه چه نباشه . اگه کار نکنه که فروش نمیره !!!
    در مورد اصلی یا فرعی بودن هم باید بگم که فقط میتونی سریال رو چک کنی و بقیه کارا رو نمیتونم بگم .

در مورد قاطی کردن گوشی هم باید بگم که اشکال اصلی از شبکه موبایل هستش نه گوشی . وقتی شما گوشی رو update میکنی این اشکال برطرف میشه . یعنی گوشی خودشو با شبکه سازگار میکنه .
    شرمنده !!!
    می دونم دوست منظور من قاطی کردن نرم افزای سیستم عامل خود گوشیه.یعنی بر نامه نصب نمی کنه وتحمل هیچ کاری هم نمی تونهداشته باشه.بیشتر گوشیها هم مشکلی ندارن.ما تو تاپیک "چرا P990 اینقدر ارزون شده؟"هم به دنبال این بودیم که با تحقیقاتی که بقیه هم کردن می توان از نظر نرم افزار گوشی هم پی به این مسئله تا حدی برای یک سری گوشیها برد.که اینجا من نمونه هاشو خیلی دیدم.خودم انواع گوشیهای Nokia N73 N90 6630 و....تاانواع SE رو Update کردم خودمم یه سری پروژه های دوران لیسانسم Symbian و Platform های Java بر روی انواع گوشیهای موبایل بود به خاطر این مسئله می تونیم تا حدی تفاوت هارو بشناسیم بین Original ها و دستکاری شده ها.می گم فقط از نظر نرم افزاری.
    پیروز باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا این چه حرفیه مخاصتیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا این چه حرفیه مخلصتیم

داره خودمونی میشه amir_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام برنامه ای مثل MyPhoneExplorer برای گوشی p990 هم هست؟

گوشی من اصله ولی بعضی وقتها هنگ میکنه مخصوصا موقع عکس برداری یا فیلم برداری.راهی واسه حل مشکل هست؟

صداشم که خیلی کمه. کیفیت عکسش هم نسبت به k750 کمتره.

یه غیر از اینا مشکل خاص دیگه ای ندیدم...

ممنون میشم اگه کسی راهی بلده واسه حل این مشکلات بگه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود بر شما
    Sony ericsson P900 P800 P990 دست دو تر تمیز کسی داشته باشه نقدی می خرم.
    تماس: 9113514037

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چند میخری p990 نو سه هفته کارکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •