[IMG]file:///tmp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///tmp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]![]()
[IMG]file:///tmp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///tmp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]![]()
کارت گرافیکم نصب نشد حدود 5یا6ساعت طول میکشه ووسط کارمدام دی سی میشه وبعدازدوباره وصل شدن ارور میده
خیلی حجمش زیاده
میشه درایور ویندوزش روشبیه سازی کنم بعد براساس اون نصب کنم؟؟؟؟؟؟
اصلا ربطی به اون بسته ها نداره
مشکل از خود vlcه
برو توی settins -->preferences --> video --> output modules -->X11 و دکمه Reset all رو بزن
جواب این سوالم رومی دونید؟؟؟
------
اصلا مسیری که گفتید نبود!!
اینم عکسش
![]()
من از روی اسکرین شات فهمیدم که از رامون دارید استفاده میکنید. چرا از وایولا استفاده نمیکنید؟
و این مشکل رو من با vnc داشتم. یه نرمافزار دیگه رو برای پخش استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
اون مسیر رو توی خود برنامه vlc دنبال کنید:
![]()
برای نصب کارگرافیک از دستورزیر استفاده کردمبعدازدانلودشدن بسته های زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداجراش کردم وبااین خطا روبه روشدم چه طورباید برطرفش کنم ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وایا بعدازرفع خطاباید دوباره دستور روبنویسم ودوباره یه 4یا5ساعتی تواینترنت باشم؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا جوابش باید نه باشه چون بالاخره یه جایی ذخیره شده چه توهسته چه تویه درایو
Last edited by P A R M I S; 06-09-2008 at 08:57.
نمی دونم چرا نسخه bigmem کرنل هست
اول شما خروجی دستور uname -r رو بزار ببینم
حالا شما دستور رو اینجوری بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدرسریع اجراشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by P A R M I S; 06-09-2008 at 09:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)