سلام
به احتمال زیاد معافی دوست عزیز
اینجا رو ببینبند ۱- اعمال جراحی روی کبد، کیسه صفرا، مجاری صفراوی و پانکراس معاف دائم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به احتمال زیاد معافی دوست عزیز
اینجا رو ببینبند ۱- اعمال جراحی روی کبد، کیسه صفرا، مجاری صفراوی و پانکراس معاف دائم.
سلام دوستان من 6 سال غیبت دارم میخواستم ببینم اگه الان بخوام دفترچه پست کنم میتونم برای معافی یا معاف از رزمی اقدام کنم یا نه و اینکه چقدر اضافه میخورم
دوستان بنده 30 دی 94 فارغ التحصیل شدم و به من گفتن تا 30 دی امسال وقت دارم درخواست اعزام بدم آیا واقعا تا 30 دی امسال وقت دارم یا یارو همینجوری یه چیزی پروند؟؟؟
شما بعد از فارغ التحصیلی یک سال زمان دارید خودتون رو معرفی کنید
سلام
1.لطفن در پست های ارسالی تون ادبیات را رعایت کنید
2.سخت بودن یا نبودن خدمت شما دلیل نمیشود که به خودتون حق بدید هرچیزی خواستید بگید
3.اصولن شما اگر خدمت رفته باشید یا نرفته باشید به کسی مربوط نیست و حق ندارید به این دلیل به کسی توهین کنید و ادبیات کوچه میدونی استفاده کنید ...
باز هم میگم به کاربران انجمن ربطی ندارد که خدمت شما سخت بوده و سختی کشیده اید .. بلاخره کسی که دفترچه خدمت ارسال میکنه باید اماده هرچیزی باشه کسی از کسی طلبکار نیست ...
روز خوش
این قسمت خیلی بهم ح*ال داد نیم ساعت داشتم بهش فکر میکردم هردقیقشم یه سناریو جدید تو ذهنم ایجاد شد
حرف دل خودم و خیلیا رو با این کاریکاتور میزنم
![]()
Last edited by erfan90ir; 10-09-2016 at 21:21.
خوب
قرار بود امروز برم مسافرت و 3 4 هفته ای نباشم.اما گفتم به خاطر مشکل گوارشی که دارم شاید بتونم معافیت پزشکی بگیرم.واسه همین مسافرت ُ بیخیال شدم و رفتم دکتر و قراره این هفته برم واسه انجام کولونسکوپی.
اگه همونطوری که حدس میزنم و دکتر هم احتمال داد بیماریم کورون باشه از خدمت معافم.البته امیدوارم مشکلی نداشته باشم و حاضر نیستم سلامتیم رو فدای یه تیکه کاغذ بی ارزش کنم و خوب من که در کل قرار نیست برم خدمت و اگه خیلی به کارت نیاز داشتم پول میدم میخرم،ولی ترجیح میدم قبل از هر اقدامی شانسم ُ امتحان کنم.ما که توی جیبمون کلی کارت ویزیت و کارت دعوت و ... داریم،این یه کارتم میذاریم کنار بقیه تنها نباشه
امروزم هوا خیلی بود از مطب که اومدم بیرون قدم زنان رفتم سمت خونه،همه جا هم امن و امان بودآقا پلیسه هم توی خیابون داشت به وظایف اصلیش عمل می کرد و سرش توی کار خودش بود!
نتیجه و جواب آزمایشات رو اطلاع میدم توی همین تاپیک
کسی جواب سوال منو نمی دونه؟
بند6 – هرگونه اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي ، پانكراس و طحال :
الف) همراه با عارضه مزمن غير قابل علاج و ناتوان کننده : معاف دائم
ب) بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي
برو تو سایت نظام وظیفه بخش قوانین اجرایی،فهرست بیماری ها رو ببین کامل نوشته
Sent from my C6903 using Tapatalk
Last edited by scar_h; 11-09-2016 at 14:29.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)