تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3698 از 4751 اولاول ... 2698319835983648368836943695369636973698369937003701370237083748379841984698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,971 به 36,980 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دیگه این مورد نیاز به توضیح نداره ، هر کاربری که از اینترنت استفاده کنه می دونه که استفاده از V. P . N با توجه به متود رمزگذاری که داره باعث میشه که سرعت کم بشه
    با یه سرچ ساده تو گوگل این مسئله کاملا مشخصه
    درسته V-P-N از کد گذاری مخصوص استفاده میکنه اما اینکه بگیم به این دلیل سرعت پایین میاد حرف اشتباهی هست.چون V-P-N ی که من استفاده میکنم حتی در روزهایی که V-P-N های دیگه باز نمیشد یا سرعت فوق العاده پایینی داشت خیلی عالی و مثل زمانهایی که V-P-N هم به کار نبود کارش رو انجام میداد.
    پس نمیشه همه چیز رو به گردن V-P-N انداخت.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

درسته V-P-N از کد گذاری مخصوص استفاده میکنه اما اینکه بگیم به این دلیل سرعت پایین میاد حرف اشتباهی هست.چون V-P-N ی که من استفاده میکنم حتی در روزهایی که V-P-N های دیگه باز نمیشد یا سرعت فوق العاده پایینی داشت خیلی عالی و مثل زمانهایی که V-P-N هم به کار نبود کارش رو انجام میداد.
    من که نه از شیلتر استفاده میکنم و نه و پ استفاده می کنم اما سرعتم با سرعت لاکپشت خوشبختانه برابری می کنه .

3. 3 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازم ياهو باز نميشه

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان کسانی که یاهو میل براشون باز نمی شود از لینک زیر اقدام کنید
    mlogin.yahoo.com
    این لینک وارد شدن با گوشی هست و برای من همیشه که یاهو رو می بندند کار داده امیدوارم برای دوستان هم مفید واقع شود

6. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یک سال اشتراک در ازای خرید سرویس از شاتل در اصفهان

8. 2 کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان مدیرعامل شاتل راست میگه بی بی سی هم تایید کرد اینا میخواند ما از vpn یا ه یلتر ش ک ن استفاده نکنیم چون vpn یا ه یلتر ش ک ن از آپی های رمز گذاری شده استفاده میکنند سایتهایی مثل یاهو هم از همین آپی ها استفاده میکنند برای همین نمیشه ایمیلارو چک کرد در مورد سرعت کلی هم باید صبر کرد این یکی دو روز هم بگذره گمون کنم درست بشه . بقول بی بی سی هروقت سرعت اینترنت توی ایران بیاد پایین به احتمال زیاد قراره توی کشور اتفاقی بیوفته
    بیـــــب بیـــــب سی از 10 تا حرف 7 تاش زرته بقیش هم یه کلاغ چلکلاغه.

مثل این می مونه که شما تو اتوبان داری میری بعد یه ماشین بیاد جلو ، خوب تا زمانی که ماشینه تند نره شما هم هم نمی تونی تند بری
    V . P . N هم همینه دیگه ، خوب معلومه که باعث میشه سرعتت کم بشه ، خیلی واضحه

دیگه این مورد نیاز به توضیح نداره ، هر کاربری که از اینترنت استفاده کنه می دونه که استفاده از V. P . N با توجه به متود رمزگذاری که داره باعث میشه که سرعت کم بشه
    با یه سرچ ساده تو گوگل این مسئله کاملا مشخصه

دقیقا همینطوره
    ترفیعی درکاره؟؟؟ آقا برو کنار، یه چند کیلوبایت ارسال کردم مثل اینکه مونده پشت سر شما پکت لاست داده این حرفا چیه؟ اصلا چنین چیزی درست نیست، اگر چنین بود رسیدن به سرعت های گیگابیتی در نت غیر ممکن میشد تقریبا!
    متد رمزگذاری، سرعت میزبان و کاربر رو کم میکنه، مگه ISPـهم عمل رمزگذاری میکنه که سرعت بالا-پایین بشه؟ مثل بقیه ی دیتاهای عادی، ISP فقط ارسال و دریافت میکنه!

گمون نکنم منظور ایشون کاملان این بوده. چند روز قبل که نمیشد ایمیلارو چک کرد هدف اصلی اینا محدود کردن کاربران یاهو یا جیمیل نبوده هدفشون کسانی بوده که از vpn یا ه یلتر ش ک ن استفاده میکنند چون اینو محدود کردند اون یکیهم خود به خود محدود میشد چون هرجفتشون از یه متد پیروی میکنند ولی در کل vpn سرعتو میاره پایین ولی نه به صورت الان که یه سایتم نمیشه باهاش دید
    اینم شاتل برام میل کرده بود
    مشترک گرامی: علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به علت انجام برخی تغییرات فنی، سرویس ADSL2+ شما در بامداد پنجشنبه مورخه 1390/11/27 از ساعت 00:01 به مدت 2 ساعت دچار اختلال خواهد شد. از صبوری شما تا پایان پذیرفتن اختلال سپاسگزاریم. گروه شرکت های شاتل
    من روز 21 بهمن، از ساعت 5-7 عصر تقریبا یکم مشکل داشتم با چیز پی ان، ولی بعدش کلا درست شد.
    راستی دوستانی که از کروم استفاده میکنن و گوگل با https براشون باز میشه، اگر با مد مخفی (Incognito) گوگل رو باز کنن، بدون https و به سرعت باز میشه.

موافقم...

10. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    استفاده از V / P/ N و از این قبیل روشها در بیشتر مواقع سرعت مشترکی رو که ازش استفاده میکنه کم میکنه نه سرعت سایر مشترکین رو (یه جاهایی هم سرعت رو افزایش میده)
    ممکنه یه درصدی ناچیزی باعث اختلال بشه ( که من خودم این رو نمیدونم شاید هم بی تاثیر باشه)
    ولی بهتره این شرکتهایی که برای توجیه مشکلاتی که خودشون درست کردند و محدودیتهای دانلودی که میگذارند نیان و تقصیر رو گردن مشترکین بگذارند
    چیزی که به نظرم رسید این بود. حالا اگر خلافش ثابت بشه بنده مشکلی ندارم و میپذیرم

12. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

با همه این تفاسیر چرا استفاده از فیلترشکن غیرقانونی اعلام شده ؟؟؟؟؟
    ولی بچه ها منم می خوام از فیلتر شکن استفاده کنم سرعتم کم میشه جریان چیه میشه بیشتر برام توضیح بدهید؟؟

ای بابا باز دیشب اوضاع شلوغ شده تو تهران حتما یاهو فیس بوک و اس ام اس هم بسته میشه
    به خاطر این استفاده از شیلتر شکن ممنوعه که رمزگذاری خاصی رو توی دریافت و ارسال استفاده میکنه.یعنی یه تونل برای شما ایجاد میکنه که از دسترس بقیه خارجه.اینطوری دیدن اطلاعات شما خیلی خیلی سخت و تقریبا غیر ممکنه برای همین هم استفاده رو ممنوع میکنن یا پورتهاش رو میبندن تا نتونین مخفیانه جایی برین.
    شما هم اگه شیلتر شکن درست درمون داشته باشین توی ۸۰ درصد مواقع با سرعت بالا به کارتون میرسین.
    در ضمن خیلی هم مراقب پیغامهایی که جی میل میده باشین چون هر موقع روی جیمیل شنود گذاشته بشه(از طرف ایران) و در واقع قصد دیدن اطلاعات شما رو توی ایران داشته باشن جیمیل بهتون یه میل میزنه که رمز رو عوض کنین و ...
    Last edited by Sub007; 15-02-2012 at 11:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان کسی از art2 شاتل استفاده می‌کنه؟
    سرعت دانلودش چند هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    استفاده از V / P/ N و از این قبیل روشها در بیشتر مواقع سرعت مشترکی رو که ازش استفاده میکنه کم میکنه نه سرعت سایر مشترکین رو (یه جاهایی هم سرعت رو افزایش میده)
    ممکنه یه درصدی ناچیزی باعث اختلال بشه ( که من خودم این رو نمیدونم شاید هم بی تاثیر باشه)
    ولی بهتره این شرکتهایی که برای توجیه مشکلاتی که خودشون درست کردند و محدودیتهای دانلودی که میگذارند نیان و تقصیر رو گردن مشترکین بگذارند
    چیزی که به نظرم رسید این بود. حالا اگر خلافش ثابت بشه بنده مشکلی ندارم و میپذیرم

چطوری میشه مشترکی که سرویس 512 داره و مودمش 512 آپ شده با V . P . N سرعت بالا بره!!

چیزی که کاملا مشخصه اینه که وقتی روی یه پروتکلی اختلال به وجود میاد که V . P . N هم داره از همون استفاده میکنه خوب قفطعا روی سرعت هم تاثیر میزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •