تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3697 از 4751 اولاول ... 2697319735973647368736933694369536963697369836993700370137073747379741974697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,961 به 36,970 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

8

واقعا جای تاسف داره که به شعور کاربران توهین می کنند :
    مدیرعامل شاتل: استفاده از VPN یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت ...................

سلام
    من فقط موندم که اینها یه جوری درمورد اینترنت صحبت می کنند که انگار همه هالو هستند و اینترنت فقط در ایران استفاده میشه
    یکی نیست بگه آخه پدرآمورزیده شما مشترکین رو محدود نکن و اینقدر با اعصاب ملت بازی در نیار مطمئن باش کسی به شما نمیگه چرا ایمیلم باز نمیشه و بعضی سایتها چرا از دسترس خارج هستند خودمون می دونیم از کجا آب میخوره و دست شما نیست و اگر دلت هم بخواد نمیتونی اینکار رو بکنی چون اگر دست شما بود باید در شرکتت رو تخته میکردی

2. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان مدیرعامل شاتل راست میگه بی بی سی هم تایید کرد اینا میخواند ما از vpn یا ه یلتر ش ک ن استفاده نکنیم چون vpn یا ه یلتر ش ک ن از آپی های رمز گذاری شده استفاده میکنند سایتهایی مثل یاهو هم از همین آپی ها استفاده میکنند برای همین نمیشه ایمیلارو چک کرد در مورد سرعت کلی هم باید صبر کرد این یکی دو روز هم بگذره گمون کنم درست بشه . بقول بی بی سی هروقت سرعت اینترنت توی ایران بیاد پایین به احتمال زیاد قراره توی کشور اتفاقی بیوفته

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

دوستان مدیرعامل شاتل راست میگه بی بی سی هم تایید کرد اینا میخواند ما از vpn یا ه یلتر ش ک ن استفاده نکنیم چون vpn یا ه یلتر ش ک ن از آپی های رمز گذاری شده استفاده میکنند سایتهایی مثل یاهو هم از همین آپی ها استفاده میکنند برای همین نمیشه ایمیلارو چک کرد در مورد سرعت کلی هم باید صبر کرد این یکی دو روز هم بگذره گمون کنم درست بشه . بقول بی بی سی هروقت سرعت اینترنت توی ایران بیاد پایین به احتمال زیاد قراره توی کشور اتفاقی بیوفته
    سرعت اینترنت که فرقی نکرده بود برای من. فقط https سایت های خارجی کار نمی کرد که اونم باز کردن الان.

Last edited by pcsoft; 14-02-2012 at 08:17.

5. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مدیرعامل شاتل: استفاده از VPN یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل این می مونه که شما تو اتوبان داری میری بعد یه ماشین بیاد جلو ، خوب تا زمانی که ماشینه تند نره شما هم هم نمی تونی تند بری
    V . P . N هم همینه دیگه ، خوب معلومه که باعث میشه سرعتت کم بشه ، خیلی واضحه

سلام
    من فقط موندم که اینها یه جوری درمورد اینترنت صحبت می کنند که انگار همه هالو هستند و اینترنت فقط در ایران استفاده میشه
    یکی نیست بگه آخه پدرآمورزیده شما مشترکین رو محدود نکن و اینقدر با اعصاب ملت بازی در نیار مطمئن باش کسی به شما نمیگه چرا ایمیلم باز نمیشه و بعضی سایتها چرا از دسترس خارج هستند خودمون می دونیم از کجا آب میخوره و دست شما نیست و اگر دلت هم بخواد نمیتونی اینکار رو بکنی چون اگر دست شما بود باید در شرکتت رو تخته میکردی
    دیگه این مورد نیاز به توضیح نداره ، هر کاربری که از اینترنت استفاده کنه می دونه که استفاده از V. P . N با توجه به متود رمزگذاری که داره باعث میشه که سرعت کم بشه
    با یه سرچ ساده تو گوگل این مسئله کاملا مشخصه

دقیقا همینطوره

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سلام و خسته نباشید
    من اکو 128 داشتم موقتا رفتم رو آرت ( به علت نیاز)
    شهرستان هستم
    الان آرت 1 به طور غیر رسمی ماکسیمم مصرف یک ماه 18 گیگ هستش ! میخواستم بدونم مصرف شبــــا 1 تــــا 8 هم جزو اون 18 گیگ بی صاحاب هستش یا اینکه نه 1 تا 8 رایگانه واسه آرت 1 ؟
    خواهشا اگه خودتون آرت 1 دارید یا داشتید یا مطمئنید بفرمایید ...
    ممنون
    پرگیگ باشید
    بدرود
    من حدود 1 سال آرت 1 داشتم ! الان ندارم !

ساعت 1 تا 8 جز ساعات رایگان هست ولی معمولا سرعت هم تو این ساعات برای ارت ها افت پیدا می کنه .

زمانی که من داشتم به دلیل افت زیاد سرعت تو شب ارزش دانلود و پول برق نداشت و شب ها سیستم خاموش ! همون روز 18 گیگ رو دانلود می کردم.

8. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

art دیگه ترافیک رایگان نداره

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیگه این مورد نیاز به توضیح نداره ، هر کاربری که از اینترنت استفاده کنه می دونه که استفاده از V. P . N با توجه به متود رمزگذاری که داره باعث میشه که سرعت کم بشه
    با یه سرچ ساده تو گوگل این مسئله کاملا مشخصه
    خوب چطور بود که قبلا همچین اتفاقی نمی افتاد؟ میشه یکم در مورد متد رمز نگاریش توضیح بدید که چیه که قراره موجب افت سرعت همه استفاده کننده ها بشه؟!
    بد نیست قبل از اینکه بیاییم و به اصطلاح نظر کارشناسانه بدیم، کمی فکر کنیم که مثلا نتیجش این نشه که یه جملاتی شبیه اونهایی که در پرانتز هست رو بگیم!!!!... (مثلا یهو در جواب دوستی که گفتن مثلا با آیزا سرور میشه پهنای باند رو محدود کرد، بگیم "یه چیزی مثل آیزا سرور توی شبکه های WAN کاربرد میتونه داشته باشه؟"!! یا اینکه مثلا بگیم سرعت یک مشترک ADSL رو نمیشه نرم افزاری تغییر داد یا جملاتی که الان دیگه حضور ذهن ندارم).
    -------------edited
    پ.ن: این حرف من رد یا قبول فرمایش نقل قول شده از مدیر عامل شاتل نبود...
    Last edited by epsi1on; 14-02-2012 at 15:49.

11. 3 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مدیرعامل شاتل: استفاده از VPN یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت است
    مدیر یکی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت استفاده از VPN توسط کاربران را یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت عنوان و تاکید کرد که در کندی سرعت اینترنت، سرویس دهنده ها مقصر نیستند.
    محمدحسن شانه ساز زاده در گفتگو با مهر در مورد کندی سرعت اینترنت و مباحثی که تحت عنوان کم فروشی توزیع پهنای باند اینترنت در کشور مطرح می شود، اظهار داشت: چنانچه مشترکان تمامی شرکتهای سرویس دهنده اینترنت در دسترسی به اینترنت خود با مشکل مواجه و ناراضی باشند به طور قطع شرکت سرویس دهنده نمی تواند مقصر باشد.

وی گفت: اینکه کاربران اینترنت نمی توانند ایمیل های خود را چک کنند و یا دسترسی به اکثر سایتهای اینترنتی به کندی صورت می گیرد موضوعی نیست که مربوط به کیفیت سرویس اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت باشد.

مدیرعامل شاتل با اشاره به فعالیت 11 شرکت دارای مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در عرصه اینترنت پرسرعت و نظارت این سازمان بر فعالیت این شرکتها تاکید کرد که کاربران اینترنت مستقل از اینکه از چه شرکتی سرویس اینترنت می گیرند از وضعیت سرعت دسترسی خود ناراضی هستند و این مسئله نشان می دهد سرویس دهنده مقصر نیست.

وی با بیان اینکه کاربران در اکثر مواقع برای دور زدن فیلترینگ از شبکه های VPN استفاده می کنند، ادامه داد: این امر باعث کندی دسترسی کاربران به سایتهای اینترنتی می شود.

مدیرعامل شاتل راه اندازی اینترنت ملی را باعث افزایش سرعت دسترسی کاربران به سایتهای داخل کشور عنوان کرد و گفت: اگرچه اینترنت ملی تاثیری بر کیفیت دسترسی کاربران به صفحاتی مانند ایمیلهای خارجی ندارد اما با این وجود این شبکه ملی کمک می کند بخشی از پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت آزاد شود تا کاربران به یک سری از سایتهای داخل کشور با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشند.

شانه ساز زاده تاکید کرد که اینترنت ملی باعث خواهد شد محتوای مربوط به داخل کشور بدون پرداخت هزینه پهنای باند و گیت وی بین الملل به کاربران ارائه شود که این موضوع نه تنها کاهش هزینه اپراتورها را در پی خواهد داشت بلکه باعث می شود ارائه دهندگان خدمات اینترنت با هزینه کمتر و با سرعت و کیفیت بهتر امکان دسترسی کاربران به اینترنت را فراهم کنند.

وی در مورد تامین پهنای باند توسط شرکت ارتباط زیرساخت و مشکلاتی که شرکتهای اینترنتی تاکنون در این زمینه با آن روبرو بوده اند، تصریح کرد: این مشکل کم و بیش مرتفع شده و ظاهرا مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

شانه ساززاده در مورد اظهارات چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر کم فروشی های صورت گرفته در عرصه توزیع و ارائه خدمات پهنای اینترنت به کاربران و لزوم نظارت بیشتر بر این امر خاطرنشان کرد: متاسفانه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها خود را وزیر شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران می داند و هیچ حمایتی از شرکتهای دارای مجوز خدمات ارتباطی صورت نمی دهد و همیشه شرکتهای ارائه دهنده خدمات را مقصر اعلام می کند.

به گزارش مهر، رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش اعلام کرد که در بحث توزیع و ارائه پهنای باند اینترنت در کشور کم فروشی صورت می گیرد و با تاکید بر لزوم اصلاح و نظارت در این زمینه اظهار امیدواری کرد که این موضوع بدون برخوردهای حقوقی و قضایی در سال 91 حل شود.

چندی است کاربران اینترنت در دسترسی به سایتهای مختلف اینترنتی از سایتهای خبری و داخلی گرفته تا موتورهای جستجوی خارجی و پستهای الکترونیک خود با مشکلات متعددی چون کندی سرعت، قطعی و مسدودی روبرو هستند و در اغلب مواقع شاید ساعتها برای آنچه که می خواهند در اینترنت بیابند باید زمان بگذارند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    واقعا که. کاربرها را چی فرض کرده این مرد کوچک...

13. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب چطور بود که قبلا همچین اتفاقی نمی افتاد؟ میشه یکم در مورد متد رمز نگاریش توضیح بدید که چیه که قراره موجب افت سرعت همه استفاده کننده ها بشه؟!
    بد نیست قبل از اینکه بیاییم و به اصطلاح نظر کارشناسانه بدیم، کمی فکر کنیم که مثلا نتیجش این نشه که یه جملاتی شبیه اونهایی که در پرانتز هست رو بگیم!!!!... (مثلا یهو در جواب دوستی که گفتن مثلا با آیزا سرور میشه پهنای باند رو محدود کرد، بگیم "یه چیزی مثل آیزا سرور توی شبکه های WAN کاربرد میتونه داشته باشه؟"!! یا اینکه مثلا بگیم سرعت یک مشترک ADSL رو نمیشه نرم افزاری تغییر داد یا جملاتی که الان دیگه حضور ذهن ندارم).
    -------------edited
    پ.ن: این حرف من رد یا قبول فرمایش نقل قول شده از مدیر عامل شاتل نبود...
    گمون نکنم منظور ایشون کاملان این بوده. چند روز قبل که نمیشد ایمیلارو چک کرد هدف اصلی اینا محدود کردن کاربران یاهو یا جیمیل نبوده هدفشون کسانی بوده که از vpn یا ه یلتر ش ک ن استفاده میکنند چون اینو محدود کردند اون یکیهم خود به خود محدود میشد چون هرجفتشون از یه متد پیروی میکنند ولی در کل vpn سرعتو میاره پایین ولی نه به صورت الان که یه سایتم نمیشه باهاش دید
    اینم شاتل برام میل کرده بود
    مشترک گرامی: علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به علت انجام برخی تغییرات فنی، سرویس ADSL2+ شما در بامداد پنجشنبه مورخه 1390/11/27 از ساعت 00:01 به مدت 2 ساعت دچار اختلال خواهد شد. از صبوری شما تا پایان پذیرفتن اختلال سپاسگزاریم. گروه شرکت های شاتل

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یاهو من ویسش ارور میده مشکل سراسریه؟

عید امسال ترافیک رایگان هدیه میدند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •