سلام.
کسی اطلاع داره که برای مراجعه به ستاد نزاجا (لویزان-بلوار ارتش) باید با لباس نظامی رفت یا بدون لباس هم میذارن بری داخل؟
سلام.
کسی اطلاع داره که برای مراجعه به ستاد نزاجا (لویزان-بلوار ارتش) باید با لباس نظامی رفت یا بدون لباس هم میذارن بری داخل؟
سلام.
یه نامه استعلام سوابق خدمت رو میخوام ببرم ستاد نزاجا.
درود
معمولا در ارتش روال به این صورته که فرد لباس شخصی فقط به همراه دژبان یا یک همراه نظامی میتونه داخل محیط نظامی بشه یا از اون خارج بشه![]()
آخه ستاد آجا (چهارراه قصر) اینطور نبود. بدون لباس نظامی رفتم و اومدم.
اما میگن ستاد نزاجا فقط لباس نظامی راه میدن.
یکبار بعد آموزشی از درب شمالی ستاد نزاجا رفتم داخل (با لباس نظامی)، ولی داخل افراد با لباس شخصی هم دیدم حتی خانم های چادری هم دیدم. الان بعد 4 سال برای نامه استعلام سوابق خدمت میخوام برم نزاجا. میخواستم بدونم اونایی که با لباس شخصی رفتن، از کدوم درب میرن داخل؟
سلام، آره آقا برا این کارا با لباس شخصی هم میشه رفت داخل و راه میدن. برا تایید سوابق خدمت منم با لباس شخصی رفتم و مشکلی نبود. دژبان هم دنبالت راه نمیندازن. خودت میری کارت رو انجام میدی و بر می گردی.
آقا ممنون. خیلی لطف کردی.
از پوشیدن لباس نظامی بعد 4 سال حس خوبی نداشتم.
خیالم راحت شد.
خبری در مورد دستگیری سربازان غایب و فراری؛ زمان انتشار: 3 سال پیش ! ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن و مضمون مصاحبه ها با 3 سال پیش تفاوتی نکرده.
نمونه
یا این یکیبه دلیل اینکه ما متوجه غیبت مشمولان یا فرار از خدمت می شویم پیگیری های لازم را براساس قانون انجام می دهیم
این چند روز هم همین حرفا رو دارن تکرار می کننکلانتری ها در قانون جدید در صورت اعلام مکان فرد غایب موظف هستند برای دستگیری این فرد وارد عمل شوند. ضمن اینکه قبل از دستگیری برگه اخطار قرمز از طریق کلانتری محل برای فرد غایب ارسال می شود![]()
دوستان بنده 30 دی 94 فارغ التحصیل شدم و به من گفتن تا 30 دی امسال وقت دارم درخواست اعزام بدم آیا واقعا تا 30 دی امسال وقت دارم یا یارو همینجوری یه چیزی پروند؟؟؟
این سری با سری های قبل خیلی فرق داره و مسئله خیلی خیلی جدیه اگه کسی از غائبین و سربازای فراری را دستگیر کنن پدرشونو درمیارن
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)