تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3696 از 3745 اولاول ... 269631963596364636863692369336943695369636973698369937003706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,951 به 36,960 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

همش برمیگرده به همت مخابرات منطقه و شهر و شهرستان و استان. اگر بی بخار باشن و براشون اهمیتی نداشته باشه اونوقت پروژه رو لاک پشتی میبرن جلو. اگر فشاری از بالا بیاد که منطقه تون رو سریعتر کافو بزنید و اوکی کنید خب خوش به حال اونایی که واقعا دوست دارن مثل بقیه ادمای کشورای دیگه سرعت بالا و خط با کیفیت داشته باشن میشه.

من که شنیدم میگن وی دی اس ال روی همین مودم ای دی اس ال ها هم میدن، تا اونجایی که مودم adsl کشش داره که گویا 24 مگابیت باشه برات پر میکنن. دیگه حالا بستگی به خود طرف داره که سرعت بالاتر بخاد یا همون 24 مگابیت کافیش باشه.

ولی هر چی که باشه قطعا از این adsl تاریخ مصرف گذشته با این کیفیت پایین بهتره برا گروهی از کاربرا.
    خیلی بهتره ولی به شرطی که که پوشش همه جانبه داشته باشه مثلا شهر ما 4.5 ام پوشش داره ولی یهو بیاد پوشش vdsl نداشته باشه یکم خنده دار میشه البته من سکونت اصلیم کرج هست که اونم اگه بخوان طول بدن اونجام به این زودی ها نمیشه ممگر این که طبق گفته خودشون همه جا تحت پوششه یعنی منظورشون اینه همه جاهایی که adsl آسیاتک پوشش داره vdsl ام پوشش داره الته بعد از رونمایی احتمال داره این داستان کامل نباشه و چند ماه طول بکشه به طور کامل پوشش برقرار بشه اگه این طوری باشه که اوکی هست ولی اگر لفت بدن ارزش نداره الان من خودم می خوام مودم 4.5 بگیرم البته مودم 4 جی دارم ولی 4.5 هم پینگ تایم مکسیموم 10 میلی ثانیه پایین تره لستگی به منطقه داخلی بین 10-15 هست البته بعضی جاها حتی پایین تر و اروپا ام من الان 4 جی دارم 76 ام میگیرم رو فرانکفورت و رو هلند قبل از این که گند بزنن بهش 85 میگرفتم تو بازی رینو 6 دانلودمم قبل از این که گند بزنن 8 مگابایت مکسیموم سرعت دانلودم بود کهبدترین حالت بین 6-7 مگابایت بود که فکر کنم چیزی حدود 70-80 مگابیت نهایت سرعتی که بود که می گرفتم ولی الان به زور 30 مگابیت میگیرم

2. 2 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خیلی بهتره ولی به شرطی که که پوشش همه جانبه داشته باشه مثلا شهر ما 4.5 ام پوشش داره ولی یهو بیاد پوشش vdsl نداشته باشه یکم خنده دار میشه البته من سکونت اصلیم کرج هست که اونم اگه بخوان طول بدن اونجام به این زودی ها نمیشه ممگر این که طبق گفته خودشون همه جا تحت پوششه یعنی منظورشون اینه همه جاهایی که adsl آسیاتک پوشش داره vdsl ام پوشش داره الته بعد از رونمایی احتمال داره این داستان کامل نباشه و چند ماه طول بکشه به طور کامل پوشش برقرار بشه اگه این طوری باشه که اوکی هست ولی اگر لفت بدن ارزش نداره الان من خودم می خوام مودم 4.5 بگیرم البته مودم 4 جی دارم ولی 4.5 هم پینگ تایم مکسیموم 10 میلی ثانیه پایین تره لستگی به منطقه داخلی بین 10-15 هست البته بعضی جاها حتی پایین تر و اروپا ام من الان 4 جی دارم 76 ام میگیرم رو فرانکفورت و رو هلند قبل از این که گند بزنن بهش 85 میگرفتم تو بازی رینو 6 دانلودمم قبل از این که گند بزنن 8 مگابایت مکسیموم سرعت دانلودم بود کهبدترین حالت بین 6-7 مگابایت بود که فکر کنم چیزی حدود 70-80 مگابیت نهایت سرعتی که بود که می گرفتم ولی الان به زور 30 مگابیت میگیرم
    فیبر نوری و VDSL از واجباته برای کاربرایی که گیمر هستند. یا استریمر هم هستند و توی یوتیوب یا توییچ استریم میکنن.

من خودم فیفا از بازیهای انلاینی هست که بازی میکنم و با ADSL واقعا دیگه نمیشه جلوی حریف ها وایساد. چون اونا که از کشورهای عربی یا افغانستان و پاکستان و یمن و اینا هستن فیبر نوری با پینگ تایم خیلی پایین تر دارن و خیلی راحت تر از ما ایرانی ها بازی میکنند.

این ADSL واقعا بی کیفیت و گیمر جماعت باید فیبر نوری با پینگ تایم پایین داشته باشه. یه سری شرکتا هم هستن مثل زیتل و مبین نت که خب با وجود پینگ تایم پایین تر به نسبت ایرانسل و اینا باز نمیارزه چون هم قیمتاشون بالا هست و هم برای گیم انلاین ارتباط بی سیم پایداری و کیفیت اینترنت کابلی رو نداره.

4. 3 کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

فیبر نوری و VDSL از واجباته برای کاربرایی که گیمر هستند. یا استریمر هم هستند و توی یوتیوب یا توییچ استریم میکنن.

من خودم فیفا از بازیهای انلاینی هست که بازی میکنم و با ADSL واقعا دیگه نمیشه جلوی حریف ها وایساد. چون اونا که از کشورهای عربی یا افغانستان و پاکستان و یمن و اینا هستن فیبر نوری با پینگ تایم خیلی پایین تر دارن و خیلی راحت تر از ما ایرانی ها بازی میکنند.

این ADSL واقعا بی کیفیت و گیمر جماعت باید فیبر نوری با پینگ تایم پایین داشته باشه. یه سری شرکتا هم هستن مثل زیتل و مبین نت که خب با وجود پینگ تایم پایین تر به نسبت ایرانسل و اینا باز نمیارزه چون هم قیمتاشون بالا هست و هم برای گیم انلاین ارتباط بی سیم پایداری و کیفیت اینترنت کابلی رو نداره.
    البته جسارت نباشه این کشور هایی که شما گفتی به جز یمن چون اطلاعی راجبش ندارم ولی کشور هایی که اطلاغ دارم مراکش-تونس-پاکستان
    دوتا کشور اول به هلند پینگ 55 دارن ولی کشور پاکستان پینگ خوبی نداره و مثل ماست شاید یه چندتا بالا پایین و برای اثبات حرفم از پاکستان شروع می کنم برات از اونجایی که من از کشور های مختلف سرور دارم براتون چندتا تست میزارم
    سرور از پاکستان می باشد

4.2.2.4

8.8.8.8

فرانکفورت

هلند

نکته:کشور مثل پاکستان پینگ80 میده به سرور های سنگاپور یعنی بازی که سرور سنگاپور داشته باشه برای پاکستان مناسبه
    نتیجه گیری کلی: این که شما عده ای از دوستان رو میبینی می گن که طرف از عراق پینگ 50 میگیره یک توهمی بیش نیست بنده سرور عراقم تست کردم و حتی بازیکنانی رو دیدم از عراق داخل گیم البته خیلی کمن پینگشون بین88 -110 بوده
    از کشور های عربی ام البته اگه کنجکاو بودی برات تست می زارم تا ببینی فقط کشور هایی که پینگ خوبی به اروپا میدن یکی ترکیس که البته زیادم خوب نیست بین60-70 یکی دیگه روسیس که معروفن کلا تو بازی های بین 60-80 یکی مراکش بین 50-60 یکی تونس اونم بین 50-60
    ویکی دیگه ایرانه که بهترین پینگ رو میده به اروپا (اگه بزارن و پورت هارو هیلتر نکنن) چون من سرور ایرانم داشتم مثلا به اروپا لست تایمش 71 بود فیکس این لست تایمه یعنی وقتی وارد مچ میشی میشه بین60-65 و کشور های عربی معروفم که دیگه نام نمیبرم میدونی اونام به دلیل این که برای خودشون سرور دارن پینگ خوبی دارن وگرنه اونام به اروپا بین 90-150 هستن مثل عربستان سعودی-امارات البته هستن می گم دوستانی که می گن یکیو دیدم عراقی بود پینگش 9 بود اون دوست عزیزمون نمیدونه اون عزیز اصالتا عراقی هست محل سکونت در کشور های اروپایی راستی از هلندم سرور دارم خواستی بگو از اونم برات تست میزارم تا ببینی چه پینگ خوبی داره که آدم محو تماشا میشه
    امید وارم مفید بوده باشه برات این مطلب

6. 3 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من ps4 ندارم... ولی تو پی سی هم نوسان داره سرعت دانلود؟ سرعت دانلود سرویس 12 مگ گیم، دقیقا 1.375 هستش.

اگه امکانش هست با کابل Lan وصل کنید و دوباره سرعت رو چک کنید.
    با پی سی هم همین مشکل هستش مثلا از میهن دانلود فایل تست کردم سرعت دانلود نوسانی هستش از 400 کیلوبایت تا 1.4 مگابایت
    با اینکه سرور داخلی هستش نباید اینجوری باشه!

8. 2 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

با پی سی هم همین مشکل هستش مثلا از میهن دانلود فایل تست کردم سرعت دانلود نوسانی هستش از 400 کیلوبایت تا 1.4 مگابایت
    با اینکه سرور داخلی هستش نباید اینجوری باشه!

پس اگه اینطوری باشه مشکل داره سرویس تون، با 1544 تماس بگیرین مشکل رو شاید تونستن حل کنن.
    Last edited by alottadamage; 04-09-2020 at 17:48.

10. 3 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

البته جسارت نباشه این کشور هایی که شما گفتی به جز یمن چون اطلاعی راجبش ندارم ولی کشور هایی که اطلاغ دارم مراکش-تونس-پاکستان
    دوتا کشور اول به هلند پینگ 55 دارن ولی کشور پاکستان پینگ خوبی نداره و مثل ماست شاید یه چندتا بالا پایین و برای اثبات حرفم از پاکستان شروع می کنم برات از اونجایی که من از کشور های مختلف سرور دارم براتون چندتا تست میزارم
    سرور از پاکستان می باشد

4.2.2.4

8.8.8.8

فرانکفورت

هلند

نکته:کشور مثل پاکستان پینگ80 میده به سرور های سنگاپور یعنی بازی که سرور سنگاپور داشته باشه برای پاکستان مناسبه
    نتیجه گیری کلی: این که شما عده ای از دوستان رو میبینی می گن که طرف از عراق پینگ 50 میگیره یک توهمی بیش نیست بنده سرور عراقم تست کردم و حتی بازیکنانی رو دیدم از عراق داخل گیم البته خیلی کمن پینگشون بین88 -110 بوده
    از کشور های عربی ام البته اگه کنجکاو بودی برات تست می زارم تا ببینی فقط کشور هایی که پینگ خوبی به اروپا میدن یکی ترکیس که البته زیادم خوب نیست بین60-70 یکی دیگه روسیس که معروفن کلا تو بازی های بین 60-80 یکی مراکش بین 50-60 یکی تونس اونم بین 50-60
    ویکی دیگه ایرانه که بهترین پینگ رو میده به اروپا (اگه بزارن و پورت هارو هیلتر نکنن) چون من سرور ایرانم داشتم مثلا به اروپا لست تایمش 71 بود فیکس این لست تایمه یعنی وقتی وارد مچ میشی میشه بین60-65 و کشور های عربی معروفم که دیگه نام نمیبرم میدونی اونام به دلیل این که برای خودشون سرور دارن پینگ خوبی دارن وگرنه اونام به اروپا بین 90-150 هستن مثل عربستان سعودی-امارات البته هستن می گم دوستانی که می گن یکیو دیدم عراقی بود پینگش 9 بود اون دوست عزیزمون نمیدونه اون عزیز اصالتا عراقی هست محل سکونت در کشور های اروپایی راستی از هلندم سرور دارم خواستی بگو از اونم برات تست میزارم تا ببینی چه پینگ خوبی داره که آدم محو تماشا میشه
    امید وارم مفید بوده باشه برات این مطلب

وصل نشده هنوز؟

12. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

چرا وصل شده زنگ میزنم 1544 میگه که ماله ما هنوز رو رانژه مخابراته می گم خانوم من الان اینترنتم دارم رانژه تموم شده میگه نه خلاصه که مثل دیده بان نت درگیرم تا اینترنتو درست کنن

14. 3 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که گیمرن چقدر مصرفشونه مثلا اگه یک ساعت فیفا بازی کنند با سرویس 8 مگ یا 16 مگ ای دی اس ال چقدر مصرف دارند ؟در ضمن هر چقدر سرعتشون بالاتر باشه مصرفشون بیشتر میشه ؟ بازی به بازی فرق میکنه ؟

16. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

چرا وصل شده زنگ میزنم 1544 میگه که ماله ما هنوز رو رانژه مخابراته می گم خانوم من الان اینترنتم دارم رانژه تموم شده میگه نه خلاصه که مثل دیده بان نت درگیرم تا اینترنتو درست کنن

مثل اینکه آسیاتک نیاز به شکایت داره

18. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

مثل اینکه آسیاتک نیاز به شکایت داره

نه وصل شد 10 دقیقه بعدش قراره رنجمو تغییر بدن برای بهتر شدن پینگ

20. 2 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •