اخه کلا 30 دقیقه نیست خریدم زنگ بزنم چی بگم
اره تست میزارم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اخه کلا 30 دقیقه نیست خریدم زنگ بزنم چی بگم
اره تست میزارم
DDDDD:
آسیاتک خیلی سریع رانژه میکنه اینجا
الان برسی کردم دوباره نوشته نامه به مخابرات ارسال شده برای رانژه مخابرات تا ساعت چند هست امروز؟
فکر کنم جدیدا برداشته چون من یکی دو سال پیش داشتم پروفایل گیم داشت اما بازم پینگش خوب نبود
![]()
عه پس داشته؟ والا رفیق من 6 سال های وب داشت، تو این 6 سال هر بار پشتیبانی گفت، اونا گفتن که نداریم، خودمم پرسیدم گفتن ما کلا نمیدیم پروفایل گیم رو سرویس، شاید پیچوندن چی بگم...
البته پینگ 20 بدون پروفایل گیم هم ممکنه با تهران شما که رشت هستید. تو مودم تون نوشته بود FastPath?
وصل نشد؟
Last edited by alottadamage; 03-09-2020 at 23:17.
نه فرداام که جمعس رفت شنبه
نه دقیق یادمه پروفایل گیم فعال کردند پینگ پائین اومد شاید شهر و مرکز مخابراتی متفاوت باشه اما در کل بازم زیاد برای گیم مناسب نبود
رفقا نظرتون در مورد سرویس vdsl شرکتا چیه مثل آسیاتک یه سوالی که برام پیش اومده اینه که پوشش برای همه اونایی که adsl دارن ازش می تونن vdsl بگیرن؟یا این که اینم مثل بقیه اول میره سمت لاکچری نشین ها مثل جردن و ... چون اگه اینطوری باشه فقط فکر کنم چند سال طول بکشه حتی بتونه کل کرج رو پوشش بده چه برسه بقیه استان ها
همش برمیگرده به همت مخابرات منطقه و شهر و شهرستان و استان. اگر بی بخار باشن و براشون اهمیتی نداشته باشه اونوقت پروژه رو لاک پشتی میبرن جلو. اگر فشاری از بالا بیاد که منطقه تون رو سریعتر کافو بزنید و اوکی کنید خب خوش به حال اونایی که واقعا دوست دارن مثل بقیه ادمای کشورای دیگه سرعت بالا و خط با کیفیت داشته باشن میشه.
من که شنیدم میگن وی دی اس ال روی همین مودم ای دی اس ال ها هم میدن، تا اونجایی که مودم adsl کشش داره که گویا 24 مگابیت باشه برات پر میکنن. دیگه حالا بستگی به خود طرف داره که سرعت بالاتر بخاد یا همون 24 مگابیت کافیش باشه.
ولی هر چی که باشه قطعا از این adsl تاریخ مصرف گذشته با این کیفیت پایین بهتره برا گروهی از کاربرا.
باریکلا به آسیاتک معمولاً مخابرات مشتریای خودشو حداکثر 48 ساعته رانژه میکنه ولی شرکتهای خصوصی حداقل 7 روز رو شاخشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)