هر دو میشه . منتها عقربه ای امکان خرابی و یا تموم شدن باتریش همیشه هست .
ولی کامپیوتری خیلی بهتره و دقیق تره . حتی میتونی از آلارم رو تنظیم کنی که خیلی خوبه .
هر دو میشه . منتها عقربه ای امکان خرابی و یا تموم شدن باتریش همیشه هست .
ولی کامپیوتری خیلی بهتره و دقیق تره . حتی میتونی از آلارم رو تنظیم کنی که خیلی خوبه .
دوستان لطفا جواب منو بدین
اگه نیروی خدمتیت مشخص شده باشه که نمیشه. باید قبل ارسال دفترچه اون شخص ماوراییتونو پیدا میکردی و هماهنگ میکردی. اما برا یگان خدمتی تو هر زمانی میشه اقدام کرد برا جابجایی (البته جابجایی بین نیرو وجود نداره مثلا ارتش به سپاه و از این جور مسائل در نظر داشته باش)
Last edited by IVAN; 08-09-2016 at 14:46.
پارتی=impossible is nothing
فراریان و غایبین گرامی که به صورت غیابی ! در حال مشاهده این تاپیک هستید..
این قضیه دستگیری ها به نظر برای سربازان فراری تا حدودی جدیه اما برای غایبین فکر نکنم کسی پاشه بیاد ما یک میلیون نفر رو دستگیر کنه، مگه اینکه جایی مشغول به کار باشیم که بیمه رد شده باشه یا برای گواهینامه ای چیزی اقدام کنیم...
حالا شایدم جهت عرض اندام و ایجاد رعب و وحشت چند صد یا حتی چند هزار نفری رو دستگیر کنن اما اینکه همه رو بخوان بکنن توی بازداشتگاه ؟! ...
گیریم بیان منم دستگیر کنن ...
من در گذشته بنا به دلایلی 2 بار بازداشت شدم و یکی دو شب توی بازداشتگاه بودم و ترسی از دستگیر شدن دوباره ندارم
مثلا میخوان من رو با دو تا خلافکار هم سلولی کنن که به خاطر رهایی و ترس از آزار و اذیت بگم چشم همین الان میرم خدمت ؟!![]()
من نه اوضاع مالیم طوریه که 15 20 تومن پول بدم سربازی رو بخرم و نه حتی اگه اینقدر پول داشتم حاضر بودم سرمایه ای رو به خاطرش زحمت کشیدم بدم به یه عده ... .
در کل اگه دور و اطرافتون اتفاقی افتاد و غایبی چیزی دستگیر کردن توی تاپیک اطلاع بدید بلکه به روز باشیم
دوست عزیز اتفاقا کاملا جدیه... غایبین هم کاملا امارشون دارن حتی کسانی که دفترچه پست نکردن... 2ساله مثل همه برید تمامش کنید... مطمئن باشید شرایط بهتر نمیشه... اتفاقا خیلی غایبین ارزو دارن بیان بخرن و منتظرن به جای 8 سال بشه مثلا یکسال .... شما دیگه برای این هم نمیخوای پول بدی؟؟؟؟ دمت گرم بابا
سال تولد مهم نیست.. باید 8 سال غیبت داشته باشی... یعنی اخرین مدرک تحصیلیت باید مربوط به سال 88 و ماقبل باشه
خوب من سال 88 دیپلم گرفتم الان میتونم بخرمش ؟ قیمتش چنده ؟
مورد های زیادی دیدم 1 روز قبل از اعزام کد محل اموزشیشون با پارتی تغییر کرده
دوستان بنده 30 دی 94 فارغ التحصیل شدم و به من گفتن تا 30 دی امسال وقت دارم درخواست اعزام بدم آیا واقعا تا 30 دی امسال وقت دارم یا یارو همینجوری یه چیزی پروند؟؟؟
من به شما قول میدم حتی ۱ نفرم دستگیر نمیکنن
الان ده ساله میان میگن دستگیر میکنیم فلان میکنیم یادمه دقیقا دو سال پیش بود میگفتن آمار همه غایبین رو داریم اگه تا فلان تاریخ خودشون و معرفی نکنن برخورد میشه ولی کو من ۱ نفرشو هم ندیدم چون دور و برم صد تا غایب و حتی فراری هست که همشون الان تو یه جایی مشغول به کار هستن.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)