تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3694 از 4105 اولاول ... 26943194359436443684369036913692369336943695369636973698370437443794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,931 به 36,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

دوستان حتما باید ساعت کامپیوتری ببریم ؟ یا عقربه دار هم میشه ؟
    هر دو میشه . منتها عقربه ای امکان خرابی و یا تموم شدن باتریش همیشه هست .

ولی کامپیوتری خیلی بهتره و دقیق تره . حتی میتونی از آلارم رو تنظیم کنی که خیلی خوبه .

2. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان بنظرتون اگه پارتی پیدا کنم پارتی میتونه هم محل آموزشیم رو عوض کنه بندازه سپاه شهرمون و هم محل خدمت کلیم رو عوض کنه بندازه سپاه شهرمون؟!!
    یا نه فقط میتونه یکیشون رو تغییر بده؟!
    دوستان لطفا جواب منو بدین

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان لطفا جواب منو بدین
    اگه نیروی خدمتیت مشخص شده باشه که نمیشه. باید قبل ارسال دفترچه اون شخص ماوراییتونو پیدا میکردی و هماهنگ میکردی. اما برا یگان خدمتی تو هر زمانی میشه اقدام کرد برا جابجایی (البته جابجایی بین نیرو وجود نداره مثلا ارتش به سپاه و از این جور مسائل در نظر داشته باش)
    Last edited by IVAN; 08-09-2016 at 14:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان بنظرتون اگه پارتی پیدا کنم پارتی میتونه هم محل آموزشیم رو عوض کنه بندازه سپاه شهرمون و هم محل خدمت کلیم رو عوض کنه بندازه سپاه شهرمون؟!!
    پارتی=impossible is nothing

فراریان و غایبین گرامی که به صورت غیابی ! در حال مشاهده این تاپیک هستید..
    این قضیه دستگیری ها به نظر برای سربازان فراری تا حدودی جدیه اما برای غایبین فکر نکنم کسی پاشه بیاد ما یک میلیون نفر رو دستگیر کنه، مگه اینکه جایی مشغول به کار باشیم که بیمه رد شده باشه یا برای گواهینامه ای چیزی اقدام کنیم...
    حالا شایدم جهت عرض اندام و ایجاد رعب و وحشت چند صد یا حتی چند هزار نفری رو دستگیر کنن اما اینکه همه رو بخوان بکنن توی بازداشتگاه ؟! ...
    گیریم بیان منم دستگیر کنن ...
    من در گذشته بنا به دلایلی 2 بار بازداشت شدم و یکی دو شب توی بازداشتگاه بودم و ترسی از دستگیر شدن دوباره ندارم

مثلا میخوان من رو با دو تا خلافکار هم سلولی کنن که به خاطر رهایی و ترس از آزار و اذیت بگم چشم همین الان میرم خدمت ؟!
    من نه اوضاع مالیم طوریه که 15 20 تومن پول بدم سربازی رو بخرم و نه حتی اگه اینقدر پول داشتم حاضر بودم سرمایه ای رو به خاطرش زحمت کشیدم بدم به یه عده ... .

در کل اگه دور و اطرافتون اتفاقی افتاد و غایبی چیزی دستگیر کردن توی تاپیک اطلاع بدید بلکه به روز باشیم

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این قضیه دستگیری ها به نظر برای سربازان فراری تا حدودی جدیه اما برای غایبین فکر نکنم کسی پاشه بیاد ما یک میلیون نفر رو دستگیر کنه، مگه اینکه جایی مشغول به کار باشیم که بیمه رد شده باشه یا برای گواهینامه ای چیزی اقدام کنیم...
    حالا شایدم جهت عرض اندام و ایجاد رعب و وحشت چند صد یا حتی چند هزار نفری رو دستگیر کنن اما اینکه همه رو بخوان بکنن توی بازداشتگاه ؟! ...
    من در گذشته بنا به دلایلی 2 بار بازداشت شدم و یکی دو شب توی بازداشتگاه بودم و ترسی از دستگیر شدن دوباره ندارم

مثلا میخوان من رو با دو تا خلافکار هم سلولی کنن که به خاطر رهایی و ترس از آزار و اذیت بگم چشم همین الان میرم خدمت ؟!
    من نه اوضاع مالیم طوریه که 15 20 تومن پول بدم سربازی رو بخرم و نه حتی اگه اینقدر پول داشتم حاضر بودم سرمایه ای رو به خاطرش زحمت کشیدم بدم به یه عده ... .

در کل اگه دور و اطرافتون اتفاقی افتاد و غایبی چیزی دستگیر کردن توی تاپیک اطلاع بدید بلکه به روز باشیم
    دوست عزیز اتفاقا کاملا جدیه... غایبین هم کاملا امارشون دارن حتی کسانی که دفترچه پست نکردن... 2ساله مثل همه برید تمامش کنید... مطمئن باشید شرایط بهتر نمیشه... اتفاقا خیلی غایبین ارزو دارن بیان بخرن و منتظرن به جای 8 سال بشه مثلا یکسال .... شما دیگه برای این هم نمیخوای پول بدی؟؟؟؟ دمت گرم بابا

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    الان دقیقا چه کسانی میتونند خدمتشونو بخرند ؟ متولدین چند ؟؟؟
    اخه چند وقت پیش دیده بودم اونایی که غیبت هم دارن میتونن بخرن ولی تو همین تاپیک صحبت دستگیریشون هست ؟!!!
    سال تولد مهم نیست.. باید 8 سال غیبت داشته باشی... یعنی اخرین مدرک تحصیلیت باید مربوط به سال 88 و ماقبل باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سال تولد مهم نیست.. باید 8 سال غیبت داشته باشی... یعنی اخرین مدرک تحصیلیت باید مربوط به سال 88 و ماقبل باشه
    خوب من سال 88 دیپلم گرفتم الان میتونم بخرمش ؟ قیمتش چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مورد های زیادی دیدم 1 روز قبل از اعزام کد محل اموزشیشون با پارتی تغییر کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان بنده 30 دی 94 فارغ التحصیل شدم و به من گفتن تا 30 دی امسال وقت دارم درخواست اعزام بدم آیا واقعا تا 30 دی امسال وقت دارم یا یارو همینجوری یه چیزی پروند؟؟؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من به شما قول میدم حتی ۱ نفرم دستگیر نمیکنن
    الان ده ساله میان میگن دستگیر میکنیم فلان میکنیم یادمه دقیقا دو سال پیش بود میگفتن آمار همه غایبین رو داریم اگه تا فلان تاریخ خودشون و معرفی نکنن برخورد میشه ولی کو من ۱ نفرشو هم ندیدم چون دور و برم صد تا غایب و حتی فراری هست که همشون الان تو یه جایی مشغول به کار هستن.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •