تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3692 از 3745 اولاول ... 2692319235923642368236883689369036913692369336943695369637023742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,911 به 36,920 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اسیاتک ریده یک هفته مونده نتم تمام بشه کلا همچی برای من میبندن دیو... ها زنگ زدم میگم چرا نتم سرعتش اینطوری هستش میگه مشکل از مخابرات برگشتم گفتم خودتونو مسخره کنید قبلا نت خونمون تا 8مگ جواب میداد بعد که نامحدود شد الان 4 مگی کردن سرع دنلود افتضاح روی 200کیلو بایت بزور میاد چی کار کنم به نظرتون

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

اسیاتک ریده یک هفته مونده نتم تمام بشه کلا همچی برای من میبندن دیو... ها زنگ زدم میگم چرا نتم سرعتش اینطوری هستش میگه مشکل از مخابرات برگشتم گفتم خودتونو مسخره کنید قبلا نت خونمون تا 8مگ جواب میداد بعد که نامحدود شد الان 4 مگی کردن سرع دنلود افتضاح روی 200کیلو بایت بزور میاد چی کار کنم به نظرتون

یه شات از وضعیت خط تون بذارید لطفا.

3. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من لایو دیشب با مدیرعامل آسیاتک رو گذرا دیدم... یه نکته ای گفتن. (اگه جاهاییشو اشتباه گفتم به خاطر اینکه که همه لایو رو ندیدم.)

گفتن که ما واسه کاهش پینگ واسه گیمرا دو تا راه داریم

یکیش اینکه پروفایل گیم فعال کنن تا تاخیر ارسال بسته بیاد پایین (اینو که هممون میدونیم)

یکی دیگه اینکه گفت زنگ بزنید پشتیبانی و بگید که اولویت سرویس تون با ارسال بسته ها و تاخیر کم ارسال بسته باشه که نیازمند خط بسیار استیبلی هست و اونجا پشتیبانی اینکارو براتون میکنن.

روش دوم رو که گفتم یکی از دوستانی که آسیاتک داره اگه امکانش هست زنگ بزنه و بپرسه چطوریه و به ما هم اطلاع بده.

شاتل در حال حاضر هر دو حالت رو پشتیبانی میکنه. برای همینه وقتی سرویس گیم شاتل رو میگیری خطتت نویزی میشه به قولی. ولی پارس آنلاین فقط پروفایل فست داره. ولی در عمل تغییری بین این دو ندیدم

5. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

شاتل در حال حاضر هر دو حالت رو پشتیبانی میکنه. برای همینه وقتی سرویس گیم شاتل رو میگیری خطتت نویزی میشه به قولی. ولی پارس آنلاین فقط پروفایل فست داره. ولی در عمل تغییری بین این دو ندیدم

یعنی مثل آسیاتک، جداگانه نیست فعال کردن اینا تو شاتل؟ یعنی من الان پروفایل گیمم فعاله، پس این اولویت سرویسم هم رو کاهش تاخیر ارسال بسته هاس؟

7. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک مودم برای استفاده معمولی یک خانه 100 متری معرفی میکنید؟

9. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

رفقا سرعت دانلودتون از PS4 چند هستش؟ برای من خیلی نوسانی هستش و ضعیف با اینکه خط روی 12 مگ بسته شده!

11. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

رفقا سرعت دانلودتون از PS4 چند هستش؟ برای من خیلی نوسانی هستش و ضعیف با اینکه خط روی 12 مگ بسته شده!

من ps4 ندارم... ولی تو پی سی هم نوسان داره سرعت دانلود؟ سرعت دانلود سرویس 12 مگ گیم، دقیقا 1.375 هستش.

اگه امکانش هست با کابل Lan وصل کنید و دوباره سرعت رو چک کنید.

13. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

فکر کنم مربوط به پروفایل DLMO هست و با پروفایل فست و اینترلیو فرق داره و منظورش همین بوده:

سلام همشهری داستان این چیه چون من دارم بر می گردم آسیاتک شنیدم یه نوع سرویس دیگه دارن برای گیم اضافه کردن که پینگ خیلی به مراتب پایین تر میاد نسب به پروفایل گیم

15. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

سلام همشهری داستان این چیه چون من دارم بر می گردم آسیاتک شنیدم یه نوع سرویس دیگه دارن برای گیم اضافه کردن که پینگ خیلی به مراتب پایین تر میاد نسب به پروفایل گیم

آره فک کنم همینه که فرستادم، و فکر کنم فقط روی 8 مگ و 16 مگ بسته میشه، از پروفایل فست/اینترلیو جداست و ربطی بهش نداره، باید زنگ بزنی 1544 واسه اینکار طبق گفته یوسفی زاده

17. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

آره فک کنم همینه که فرستادم، و فکر کنم فقط روی 8 مگ و 16 مگ بسته میشه، از پروفایل فست/اینترلیو جداست و ربطی بهش نداره، باید زنگ بزنی 1544 واسه اینکار طبق گفته یوسفی زاده
    والا من الان زنگ زدم بخش فروش اولش گفت همون پروفایل گیمه بد گفت نه این جدید اومده نمیدونم خالی بست یا چی می خوام زنگ بزنم پشتیبانیش ببینم درست گفته یا نه

19. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •