تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3691 از 3745 اولاول ... 2691319135913641368136873688368936903691369236933694369537013741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,901 به 36,910 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

فردا ساعت 21:30، پیج اینستای پیوست، با مدیرعامل آسیاتک بحث درباره "پالش های توسعه اینترنت ثابت" داره
    حتما ببینید

اصولا شبانه های پیوست خیلی باحال و مفیده دنبال کنید

2. 2 کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام
    دوستان من همین الان یه سرویس از آسیاتک خریداری کردم(مشترک جدید)
    اطلاعاتم پر کردم هزینه سرویس هم پرداخت کردم
    کار دیگه ای هم هست انجام بدم که سریع تر سرویسم راه اندازی بشه؟!
    قسمت آپلود مدارک هنوز چیزی آپلود نکردم فکر کنم باید شناسنامه و کارت ملی آپلود کنم درسته؟!
    ممنون میشم یه راهنمایی بکنین
    مبارک باشه
    به نظرم وقت هدر نده همین الان که این پیام رو میخونی زنگ بزن خودت پیگیری کن... برای من پشتیبانی میگفت اصلا ثبت نشده!! ولی در کل از ثبت سفارش تلفنی تا وصل شدن اینترنت حدود 3 یا 4 ساعت طول کشید
    Last edited by Vahid67; 02-09-2020 at 03:12.

4. 3 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

مدیر عامل آسیاتک:
    "تا یک ماه دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسیاتک با توجه به توافق و عقد قرارداد نوع دوم بیت استریم با شرکت #مخابرات در اختیار تمام مشترکان قرار می‌گیرد. با قرارداد اخیر میان مخابرات و #آسیاتک عملا تعداد مراکز آسیاتک از هزار و ۵۰۰ مرکزی که اکنون در آن حضور داریم به یازده هزار و ۵۰۰ مرکز مخابراتی افزایش می‌یابد و باعث می‌شود تمامی مشترکان بتوانند از سرویس وی دی اس ال استفاده کنند.
    .
    ⬅️ مدیرعامل آسیاتک با اشاره وضعیت پیاده‌سازی وی دی اس ال افزود: تجهیرات نصب شده‌اند و به لحاظ فنی در حال اینتگریشن هستیم حتی سرویس وی دی اس ال در سی آر ام آسیاتک تعریف شده و قراردادهای تبلیعات و بیلبورد را بسته‌ایم، در بدبینانه‌ترین حالت تا یک‌ماه دیگر این سرویس عرضه عمومی خواهد شد. همین الان هم متقاضیان می‌توانند در سایت آسیاتک پیش ثبت‌نام کنند تا به محض پیاده‌سازی سرویس را دریافت کنند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

ماکه دوباره داریم میاییم آسیاتر هرچی باشه بهتر از دیده بان بود

8. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

مدیر عامل آسیاتک:
    "تا یک ماه دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسیاتک با توجه به توافق و عقد قرارداد نوع دوم بیت استریم با شرکت #مخابرات در اختیار تمام مشترکان قرار می‌گیرد. با قرارداد اخیر میان مخابرات و #آسیاتک عملا تعداد مراکز آسیاتک از هزار و ۵۰۰ مرکزی که اکنون در آن حضور داریم به یازده هزار و ۵۰۰ مرکز مخابراتی افزایش می‌یابد و باعث می‌شود تمامی مشترکان بتوانند از سرویس وی دی اس ال استفاده کنند.
    .
    ⬅️ مدیرعامل آسیاتک با اشاره وضعیت پیاده‌سازی وی دی اس ال افزود: تجهیرات نصب شده‌اند و به لحاظ فنی در حال اینتگریشن هستیم حتی سرویس وی دی اس ال در سی آر ام آسیاتک تعریف شده و قراردادهای تبلیعات و بیلبورد را بسته‌ایم، در بدبینانه‌ترین حالت تا یک‌ماه دیگر این سرویس عرضه عمومی خواهد شد. همین الان هم متقاضیان می‌توانند در سایت آسیاتک پیش ثبت‌نام کنند تا به محض پیاده‌سازی سرویس را دریافت کنند."

خیلی عالیه، امیدوارم هر چی زودتر عملی بشه...

ماکه دوباره داریم میاییم آسیاتر هرچی باشه بهتر از دیده بان بود
    ببین کلا تا جایی که من فهمیدم، واسه آذربایجان شرقی آسیاتک از همه شون بهتره. من اشتباه کردم این ماهو شاتل تمدید کردم، کاش میومدم آسیاتک.

10. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

خیلی عالیه، امیدوارم هر چی زودتر عملی بشه...

ببین کلا تا جایی که من فهمیدم، واسه آذربایجان شرقی آسیاتک از همه شون بهتره. من اشتباه کردم این ماهو شاتل تمدید کردم، کاش میومدم آسیاتک.
    اره بابا آی پی ولید داره سرویس گیم داره هرچی ام ایراد بگیری رفع می کنن برات با زور تخلیه کردم هنوز خطم رانژس برداشتن پورتم بستن تا فردا که خط ار رانژه در بیاد

12. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یوسفی‌زاده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیرعامل آسیاتک @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1544 در پانزدهمین #شبانه‌های_پیوست در گفتگو با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rahmand خبر از عرضه Vdsl تا یک ماه دیگر به مشترکان اینترنت ثابت داد و سرمایه مورد نیاز برای توسعه vdsl و ftth را ۲ هزار میلیارد تومان در آسیاتک برآورد کرد.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

مدیر عامل آسیاتک:
    .

اگه داستان جدی هستش من میخوام مودم جدید بخرم ایندفعه مودم VDSL بخرم...
    از کجا میشه پیگیری کرد خط و مرکز جواب میده یا نه؟

15. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

من لایو دیشب با مدیرعامل آسیاتک رو گذرا دیدم... یه نکته ای گفتن. (اگه جاهاییشو اشتباه گفتم به خاطر اینکه که همه لایو رو ندیدم.)

گفتن که ما واسه کاهش پینگ واسه گیمرا دو تا راه داریم

یکیش اینکه پروفایل گیم فعال کنن تا تاخیر ارسال بسته بیاد پایین (اینو که هممون میدونیم)

یکی دیگه اینکه گفت زنگ بزنید پشتیبانی و بگید که اولویت سرویس تون با ارسال بسته ها و تاخیر کم ارسال بسته باشه که نیازمند خط بسیار استیبلی هست و اونجا پشتیبانی اینکارو براتون میکنن.

روش دوم رو که گفتم یکی از دوستانی که آسیاتک داره اگه امکانش هست زنگ بزنه و بپرسه چطوریه و به ما هم اطلاع بده.

17. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

فکر کنم مربوط به پروفایل DLMO هست و با پروفایل فست و اینترلیو فرق داره و منظورش همین بوده:

19. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •