سلام دوستان من متولد 74 شهریورم این اس ام اس برا منم اومد میخوام دفترچه بگیرم چند ماه به من اضافه خدمت میخوره؟
سلام دوستان من متولد 74 شهریورم این اس ام اس برا منم اومد میخوام دفترچه بگیرم چند ماه به من اضافه خدمت میخوره؟
سلام داداش اعزام یکم تیرماه اردکان بودم اموزشی رو اونجا گذروندم به تلگرامم پی ام بده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ir
امیر نجفی مدتیه بازنشست شده و جاشو داده به امیر ظهیر مالکی (فرمانده سابق تیپ 121)
و الان سرهنگ کارگر هم فرمانده تیپ شده!
مرسی بابت شماره
یه پدری از اینا من دربیارم
سلام
دوستا ن راجع به کمیسون پزشکی یه اطلاعاتی میدید؟
چجوریاس کلا؟
سوال میپرسن ؟ یا فقط مدارک و برگه معاینات تخصصی رو میبینن ؟ (معاینات تخصصی رو رفتم)
صرفا مدارک پزشکی رو چک میکنن
گاهی یک دو تا سوال هم میکنن ولی بیشتر روی مدارک تکیه دارند
----------
سایت ما:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من الان 10روز هست که سرباز اموزشی هستم
1 - برای معافیت پزشکی الان اقدام کنم بهتره یا بعد از اینکه یگان افتادم ؟
2 - ایا امکان داره به خاطر اینکه بیشتر از 30 سانت از شکمم باز شده (3 بار عمل جراخی) معاف بشم ؟
3 - امکانش هست به خاطر این مورد (30سانت شکمم باز شده و 3بار جراحی) بعد از اموزشی یگانو شهر خودم بیوفتم ؟ (باید چیکار کنم)
دوستان کسی میدونه پروسه اعتراض به نظر شورای پزشکی چقدر طول میکشه؟
(اعتراض به رای کمیسیون اول) و اینکه دوباره میفرستن معاینه ؟ یا فقط مجدد کمیسیون تشکیل میشه؟
لازم چیزه زیادی ببری چون همه چی اونجا بهتون میدن ولی وسایل حموم ببر با چند تا قرص
من قبلا پرسیده بودم .
خیلی جاها اشاره شده که چه چیز هایی با خودمون ببریم . وسایل زیر وافعا ضروری هستند و محاله بتونید بدون اون ها ...
فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم . (اگر یادم رفت دوستان با نقل قول اضافه کنند .) بقیه وسایل جنبه تشریفاتی دارند ، این ها ضروری ترین هستند که حتما و حتما باید ببرید .
لوازم مهم و ضروری برای آموزشی :
مسواک و خمیر دندان
چند تا کیسه فریزر ( حداقل 20 عدد - بیشتر بهتر ...)
ظرف غذا و قاشق (اگر میخوای از ظرف غذا یا همون یقلاوی زنگ زده اونجا استفاده نکنید لازم هست از این ظرف غذا فلزی درپوش دار ببرید. همین ظرف ها که برای کوه نوردی هستند و در پوش دارند.)
لیوان فلزی دسته دار برای چای و آب
قفل 808 برای کمد
قرص سرماخوردگی بزرگسال
مایع دستشویی
شامپو
لیف
حوله اندازه متوسط برای حمام و خشک کردن دست و صورت.
شرت + زیرپوش سفید + 2 عدد جوراب مشکی
تاید (برای شتسشوی لباس)
3 عدد سنجاق کوچک + نخ و سوزن (محض احتیاط )
نیم متر کش
ساک (ترجیحا کوله پشتی راحت ترید.)
مدارک همراه :
کپی تمام صفحات شناسنامه + کارت ملی + همراه داشتن شماره حساب سپه + همراه داشتن کد پستی منزل
کپی و اصل برگه اعزام
حداقل 70 تومان پول نقد + داشتن کارت شتاب
یک عدد خودکار آبی و یک دفترچه کوچک یادداشت
Last edited by mojt90; 03-09-2016 at 08:58.
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)