تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3690 از 4751 اولاول ... 2690319035903640368036863687368836893690369136923693369437003740379041904690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,891 به 36,900 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا من با اینکه یکی از مخالفان سرسخت شاتل هستم ولی این نکته رو بگم که از حق نگذشته باشیم من اول 128eco داشتم و سرعتم چه شب و چه روز 18 بود که بعد 256 گرفتم سرعتم همیشه چه شب و چه روز روی 34 بود و بعد هم رفتم و 512 گرفتم تمام این عوض کردنها برای هرکدووم یک هفته بود البته 256 کمتر بود 3 روز بیشتر نبود ولی شما که میگی شبها سرعتتون روی 30 میره باید بگم فرقی با شاتل نداشته تا به اینجا شاید شاتل بشه گفت تو این زمینه بهتر هم طبق این دیدی که الان میبینم بهتر بوده
    ولی اینکه هرشب دانلود میکنید و سرعتتون هم یکسان هست فکر کنم هنوز به جمع محدود شدگان نرسیدید و شاید زمان شرکت پارس انلاین در محدود کردن و اندازه حجم دانلود رایگان متفاوت باشه
    در هر حال من که اصلآ از شاتل راضی نیستم و ارزوم اینه که زودتر زمان قراردادم به پایان بسه بدبختی 6 ماهه هم بستم که البته نزدیک به 2 ماهش در حاله رفته
    دوست عزیز من در مورد ثابت بودن سرعتم بهتون دروغ نگفتم
    اون سرعتی که به شما اعلام کردم غیر از ساعات ترافیک رایگان هست
    الان هم برم تست اسپید بدم باز هم همون گزارش هست

اصلا باز هم الان تست اسپیدمو برات میزارم

ولی سرعت شبا متغیر هست

از ساعت 1 تا 3 سرعت بین 30 الی 40 هست
    از 3 به بعد میره بالا
    طوری که دیشب از ساعت 4 به بعد من با سرعت +100 دانلود می کردم

اینم یدونه تست دیگه
    بازم میگم این تست برایساعات رایگان ترافیک نبست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من سرویس ART1 دارم سرعتم تو روزو شب شده 15 ، کسی میتونه راهنماییم کنههههههه
    ART1 سرویس 128 باید همون 15-16 کیلوبایت دانلود کنی ، کمتر از این بود یعنی سرویست شیر شده ، الان سرعتت اندازه سرویسته

سرویس من 512 اکو هست و در اکثر موارد عمرا سرعتم به 64 برسه.خط ما رو هم رو 2 مگ نبستن و به قول خودشون حقیقیش کردن که طبیعتا هیچ اعتراضی هم نمیتونیم بکنیم!
    دوستانی که سرشون تو حسابه و زیر و بم این شاتل رو میدونن یه لطفی بکنن به ما بگن ما برای اینکه محدود نشیم شبی چقدر میتونیم دانلود کنیم یا بهتر بگم چند شب در هفته و در چه ساعاتی؟ اصلا از تورنت میشه دان کرد یا نه؟
    من تو این دوره میخوام خودمو کلللللن با قوانین دوستان شاتلی هماهنگ کنم.میخوام دانلودم رو مدیریت کنم!!!
    خواهشا اگر از دوستان کسی از این موارد اگاهی داره به ما هم اطلاع بده تا ما آخر این دوره بدونیم با خودمون و شاتل چند چندیم!

مدارکشم موجوده :

.................................................. ..........................

مرکزت کجاست ؟ شاید بعضی مرکزارو روی 2MG نبسته باشن
    شما شبا همه چی میتونی دانلود کنی ، فقط اگه می خوای سرویست رو شیر نکن باید ببینی ماه قبل چقدر دانلود کردی این ماه کمترش کنی

سرعتتون برای art1 کاملا عادی و قانونی هست دوست عزیز و طبق ضریب شیرینگ 1 به 10 شما و 9تن از دوستان عزیز در حال استفاده از اینترنت هستید بهتر است دستگاه را خاموش و بخواب ناز بفرمایید و هیچ وقت شب ها از سرویس خود استفاده نفرمایید
    جالب بود یا چت آنلاین با شاتل افتادم
    سرعتش که مناسبه ، اگه شیر شده بود که 2 کیلوبایت می گرفت ، الان 15 می گیره اندازه سرویسشه

والا ما چت آنلاین هم چت کردیم تا به حال به ما نگفتن مودم و خاموش کن برو بخواب ، البته می دونم شما شوخی کردی

مشترک گرامی جناب *******

سرعت شما کاملا عادی و قانونی هست دوست عزیز

شاتل به هیچ عنوان محدودیتی بر روی سرعت شبانه اعمال نخواهد کرد و اگر افت سرعتی در زمان شبانه مشاهده میفرمایید به خاطر شیر بودن سرویس شما هست و اگر تمایل به مصرف زیاد ترافیک دارید می توانید از سرویسهای dedicated استفاده کنید

موفق باشید
    خوب اینو که راست میگه ، چرا تو روز سرعتا کم نیست و بالاتر هم هست؟ حتما به خاطر ساعت رایگانه که بعضی از دوستان پهنای باندو می ترکونن و اونا هم مجبورن تا حق بقیه ضایع نشه سرویسشونو شیر کنن

4. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بالاخره خودمو از شر شاتل رها کردم و سرویسم قطع شد
    حالا یه شرکت دیگه رو دارم انتخاب میکنم که بعد از وصل شدن گزارش مقایسه رو خواهم گفت که ناگفته پیداست چیست
    البته این که شما خودتو از شر شاتل رها کرده می تونه کاملا برعکس هم باشه حالا یک ماه روی سرویس جدیدت استفاده کن بعدش ما منتظر اخبار شما هستیم

البته فعلا یه یکی دو هفته ای باید صبر کنی تا خطت رانژه بشه

اقا همون طور که میدونید درصد مصرف دوره سرویس های آرت رو برداشتن . حالا چطوری حساب کنم ؟! چند گیگ مصرف کنم که محدود نشم ؟ به پشیتبانی میگم اول که نمیدونست بعدش میگه خودتون با آزمون و خطا بدست بیارید
    الان که آرتارو بالاتر آپ کردن ، خیلی سادس شما اول که بالاتر داری دانلود می کنی بعد یه مدت دیدی که داره سرعتت میاد رو سرویس خودت ، بدون وقتشه که مصرفتو کم کنی یه هفته 10 روز کمتر مصرف کن بعدش اندازش میاد دستت

اینم از سرویس ارت 1 من
    نمی دونم این شرکت خودشو زده به خریت یا مردم و گوش مخملی فرض کرده . ماهی 30 تومان درام می دم تازه سرعتم هم باید دایل اپ باشه .
    یه مشت دزد دور هم جمع شدن اسمشو گذاشتن شرکت .
    سرعت دانلودم به زور به 12-13 می رسه .
    پیجم که قربونش برم . گاهی باز می کنه گاهی باز نمی کنه .
    این مشکل و کس دیگه هم داره ؟
    من این ماه فک کنم به زور 11 گیگ گرفتم تا الان . قبلا ماهی 18 تا می گرفتم بدون ساعات رایگان .
    اگه با این سرعتی که می گی الان تازه کم شده پس چطوری 11 گیگ دانلود کردی ؟؟! اگه ممکنه برامون حساب کن چطوری با دایال آپ میشه 11 گیگ تو 20 روز دانلود کرد ، مرسی

من یاد چت آنلاین افتادم ، حرف شما درسته ولی من تو روز هم همین مشکل رو دارم ، و تو این یه ساله که این سرویسو دارم در این حد داغون نشده بود ته افت سرعت تا 40 بوده ولی الان 15
    40 که بوده داشتن بهت حال میدادن بالاتر دانلود کنی ، الانم اندازه سرویسته ، منتها چون قبلا بالاتر دانلود می کردی الان که داری رو سرعت خودت دانلود می کنی احساس می کنی سرعتت کم شده
    Last edited by Babak; 10-02-2012 at 23:45.

6. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اینم پینگ من.الآن جاهای دیگه بهترن از این یا نه؟
    128 شاتل سرویس اقتصادی 3 ماه 6 گیگ

با توجه به سرویست الان هم پینگت خوبه هم سرعتت بالاتره

داره خودمونی میشه ariobarzan60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ART1
    مرکزت کجاست ؟ شاید بعضی مرکزارو روی 2MG نبسته باشن
    شما شبا همه چی میتونی دانلود کنی ، فقط اگه می خوای سرویست رو شیر نکن باید ببینی ماه قبل چقدر دانلود کردی این ماه کمترش کنی
    دوست عزیز من در طول 30 روز اخیر 5 گیگ دانلود شبانه داشتم!دیگه کمتر از این فکر کنم کلن قیدشو بزنم به صرفه تره!
    یعنی اصلا این ده پونزده روز گذشته از ترس محدودیت جرات نکردم شبا دانلود کنم!تو دی ماه سرعت دانلودم از تورنت 4-5 بود!
    سقف دانلود رایگان, ماهانه چند گیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه star2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واسه 22بهمن هدیه میدن؟من 40 مگ دیگه بیشتر ندارم
    زنگ زدم قسمت فروش گفتن هنوز به مااطلاعی ندادن،اون موقع که محرم بود هدیه دادن الان که جشنه انگار نه انگار
    کارشون برعکسه مضخرفا

10. 2 کاربر از star2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من دو روزه با گوگل مشكل دارم نه ميره تو گوگل نه تو جيميل شما هم همين مشكل را داريد؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام دوستان
    کسانی که از شاتل استفاده میکنند با یاهو میل مشکلی ندارند؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    میل یاهو برای من باز میشه راحت . اما خبری از جی میل نیست.

14. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام بر جکسون عزیز
    کم پیدایی؟!
    کلا پورت 443 رو بستن و نه Gmail کار میکنه و نه یاهو و نه هیچ سایت HTTPS داره دیگه
    مشکل سراسری هست...

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

میل یاهو برای من باز میشه راحت . اما خبری از جی میل نیست.
    مطمئنید؟ عجب برای ما که از صبح به فنا رفته

16. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •