سلام.
td-lte به درد گیم نمیخوره، پینگش بالاست، ولی سرعت دانلود و آپلود بهتری داره نسبت به ADSL، ولی خب چه فایده وقتی پینگش خوب نیست.
دیده بان چطوره؟ مگه مشکلی پیش اومده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام.
td-lte به درد گیم نمیخوره، پینگش بالاست، ولی سرعت دانلود و آپلود بهتری داره نسبت به ADSL، ولی خب چه فایده وقتی پینگش خوب نیست.
دیده بان چطوره؟ مگه مشکلی پیش اومده؟
نه دیده بان اوکیه خداییش تا الان دیده بان پهنای باند خودشو داره ولی پورت از خودش نداره و این که از دیروزه منطقه ما همه نت ها مشکل دارن مثلا برای رینبو 6 بدون فیلتر شکن وصل نمیشه بد نکته دیگه مثلا به دانمکارک قبلا پینگ 110 میداد الان شده 90 یا رو 1.1.1.1 پینگم شده 91 پینگ داخلی ام دیروز شده بود 16 قبل از این 20 بود طبق صحبت با کارشناس گفتش که gateway دارن تغییر مسیر میدن رو همه شرکتا اختلال هست من همراه اولو تست کردم پینگ رو فرانسه آلمان هلند 87-89 بود ولی داخل بازی که میرفتی بالا بود کلا تا این مشکل مسیر رو حل نکنن رو هیچ شرکتی آرامش نداری
و این که من یه چیزی رو فهمیدم که مشکل پورت آسیاتک نویز هست چون دیده بانم نویز دارم مثلا یهو خط ریست میشه میبینم نویز بهتر شده بد از چند ساعت دوباره ریست میشه میبنم بدتر شد حالا نمیدونم همه جا این شکلی یا نه احتمالم میدم مشکل از مودم باشه چون خطم مشکل نداره نه خش خش داره نه هیچی بعد از خطم باشه مثلا ماله من نویزم رو 12 مگ بین 13-14 هست یهو میاد رو 6 بد دوباره درست میشه
مگه رو پورت پیشگامان نبستن برات؟
نه آسیاتکه پیشگامان کلا منطقه آذربایجان فکر کنم دیگه سرویس نمیده فقط خوبی دیده بان اینه که اگه منطقه ما پیشگامان میداد خیلی وضعم بهتر میشد و این که پهنای باند ماله خودشه سرعت تو 24 ساعت شبانه روز یکسانه خطمم کشش داشته باشه رو هرچی بگی میزارن من زنگ دم پروفایل گیمه خاموش کردم یه بار گزاشتن 16 مگ بد دوباره گزاشتم رو گیم واین که حجم خیلی خوبی میده من از اون موقع که خریدم 10 گیگ هنوز کم نکرده ازم با این که کلی گیم میزنمو فیلم و ... نگا می کنم
مشکل عجیب من نویز روی دانلود هست یعنی اپلود هیچ فرقی نکرده من تا حالا ندیدم مشکل از خط باشه بد فقط نویز رو دالنود باشه یا فقط روی اپلود باشه ماله من نویز فقط روی دانلود میاد معمولا وقتی مشکل از خط بودنی هردو نویز دارن یعنی هم اپلود هم دانلود ولی ماله من یه ساعت مشخص داره مثل الان نویز میوفته تا 6-7 بد درست میشه دوباره اخر شب همین وضعه
سلام دوستان
من وقتی میخوام با PS4 چیزی دانلود کنم سرعت خیلی نوسانی هستش نمیدونم مشکل از آسیاتک هستش یا مرکز ما اینجوریه یا کلا پلی استیشن محدود شده دانلودش... کسی دیگه این مشکل رو داره؟
سلام
دوستان من همین الان یه سرویس از آسیاتک خریداری کردم(مشترک جدید)
اطلاعاتم پر کردم هزینه سرویس هم پرداخت کردم
کار دیگه ای هم هست انجام بدم که سریع تر سرویسم راه اندازی بشه؟!
قسمت آپلود مدارک هنوز چیزی آپلود نکردم فکر کنم باید شناسنامه و کارت ملی آپلود کنم درسته؟!
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین
سلام، نه اصلا لازم نیست شناسنامه و کارت ملی آپلود کنید.
احتمالا فردا پس فردا پیام میاد که به آسیاتک خوش اومدید و برای فعال سازی سرویس با 1544 تماس بگیرین، فقط فردا زنگ بزنید و پیگیر باشید که زود نامه درخواست رانژه خط رو بفرستن، دیگه کاری لازم نیست بکنید.
دسته گلت درد نکنه![]()
وصل شد تست با سرور داخل و خارج هم بذارید وضعیت رو ببینیم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)