تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3690 از 4714 اولاول ... 2690319035903640368036863687368836893690369136923693369437003740379041904690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,891 به 36,900 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام.
    آقا ما از روز اولی که و21 اومد و ترایب p30world رو ساختین(تقریبا اول های تابستون) منم بودم.ولی دوسه هفته گرفتار بودم نتونستم
    آنلاین بشم.
    دیدم یه میل اومده که از اینجا برو بیرون بعدا برات invite از SPAM-A میاد.
    من هنوزم منتظرم .
    id من :peymanpn
    شما امتيازت خيلي كمه و جاي پيشرفت ديگه نداري .بهتره كه روستا را به يكي از دوستانت هديه بكني و خودت ريستارت كني يا بروي يك ورلد جديد تر.

اين بازي 2 روز غيبت كلي عقب مياندازدت چه برسه چند هفته

موفق باشي

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونو نمیشه انتخاب کردش شانسیه باید انقدر تست کنی تا نزدیکای ک94 بیفتی و مواظب باش 2 تا اکانت نسازی اینو پاک کن یکی دیگه بساز
    به خدا تقصیر من نیستش این مرورگر من قاطی داره یکی زدم 4 تا پشت سر هم دادش وگرنه منکه مریض نیستم
    سلام برادر !!!!

من تو (979|853) K89 هستم نزدیکه دیگه به 94ک ؟!!

اقا یه سوالم هم دارم چطوری سرباز درست کنم ؟

اگه بخوام بیام تو تریب چی کار کنم ؟

Last edited by Xx Hossein xX; 27-09-2008 at 16:11.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

آقا این یعنی چی؟
    Subject WAR is coming

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 10:39
    Dear Friends,
    we have got the information that [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is planning declare war on us. This move was expected as they rejected alliance request some weeks ago. I repeated it on forum and mails sent to you and asked you to be prepared. This time will come in a few days. We will be ready.

From the moment I want everyone:
    - maximise your wall to level 20 and increase your barracks' levels to recruit troops quicker.
    - recruit troops all the time - 24 hours per a day
    - be active and check forum and mails
    - keep us updated about any moves from enemy.

We are better tribe, based on frienship, loyality, honour and skills. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is 'join or die' type of tribe full with pointwhorses. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has points, VIKINS have power!

We can't affraid. Don't panic if you see some incoming. There would be a lot of fakes. Keep us informed by writing in forum: arrival time and who is attacking. All this information by using BB codes!

At the moment I set [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] as enemies, but this doesn't mean we start war now. We have to know where our enemies are and prepare war plan.

I don't want to see anyone leaving. Every member that would leave the tribe will be nobled after war with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] be end.
    Tha same will be with spies...

Friends. We are playing Tribal Wars. Let's have a fun from Tribal Wars. Let's have a fun from war!

regards

This is circular mail

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

آقا این یعنی چی؟

Subject
    WAR is coming

today at 10:39
    Dear Friends,
    we have got the information that is planning declare war on us. This move was expected as they rejected alliance request some weeks ago. I repeated it on forum and mails sent to you and asked you to be prepared. This time will come in a few days. We will be ready.

From the moment I want everyone:
    - maximise your wall to level 20 and increase your barracks' levels to recruit troops quicker.
    - recruit troops all the time - 24 hours per a day
    - be active and check forum and mails
    - keep us updated about any moves from enemy.

We are better tribe, based on frienship, loyality, honour and skills. is 'join or die' type of tribe full with pointwhorses. has points, VIKINS have power!

We can't affraid. Don't panic if you see some incoming. There would be a lot of fakes. Keep us informed by writing in forum: arrival time and who is attacking. All this information by using BB codes!

At the moment I set as enemies, but this doesn't mean we start war now. We have to know where our enemies are and prepare war plan.

I don't want to see anyone leaving. Every member that would leave the tribe will be nobled after war with be end.
    Tha same will be with spies...

Friends. We are playing Tribal Wars. Let's have a fun from Tribal Wars. Let's have a fun from war!

regards

This is circular mail

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

سلام برادر !!!!

من تو (979|853) K89 هستم نزدیکه دیگه به 94ک ؟!!

اقا یه سوالم هم دارم چطوری سرباز درست کنم ؟

اگه بخوام بیام تو تریب چی کار کنم ؟

تو به این میگی نزدیک ؟
    البته تا یه حدی نزدیک هستی فکر کنم فاصلمون 50 ساعتی بشه
    البته همین چند روز پیش چند تا از بچه ها اومدن ک92 که همین علی مچل ( فکر کنم ) هم جزوشون بودش که افتادن توی ک92 و الان داریم حال میکنیم
    شما مشخصات دقیقتو بگو تا منم بهت بگم چقدر باهام فاصله داشته بیدی
    برای سرباز ساختن اول سعی کن چوب و اهن و سفال رو خوب اپگرید کنی بعدش میری Baracks میسازی و توش هم میشه سرباز ساخت اول از همه نیزه دار بساز چون با اون میتونی روستا های دیگرو Farm کنی ( غارت ریسورس ) و این میتونه کمک خیلی خوبی برات باشه . البته سعی کن یکم به من نزدیک تر بشی تا بتونم بهت کمک کنم . یوزر من اینه : 4king
    درباره ترایب هم بگم که اون بالا map رو بزن بعدش ببین که بغلیات توی چه ترایبی هستن و اسم ترایب رو در بیار و به دوکشون ( جلوی نام کاربری نوشته Duck ) به اون PM بفرست و بگو که منم توی ترایبتون راه بدین که اولا حتما میگن نه وقتی امتیازت به 500 رسید بهشون بگو حتما قبولت میکنن .
    میدونی چرا میگم بیای نزدیک من ؟ چون هم میتونم ساپوریتت کنم و هم میتونم بهت ریسورس بدم و هم اگه کسی بهت حمله کرد میتونم حال طرفو بگیرم . به هر حال هرچی خودت صلاح دونستی
    خدا حافظ

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام روستاهای اطراف رو فارم کنم . چی کار باید بکنم؟ کدوم سربازی رو بسازم برای فارم کردن؟
    چند تا سرباز برای فارم کردن روستاهایی که بین 100 الی 150 پوینت دارن لازمه؟
    برای فارم کردن باید روی روستا کلیک کنم و سند تراپ روبزنم؟؟
    Last edited by Hossein Adeli; 27-09-2008 at 17:07.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شما امتيازت خيلي كمه و جاي پيشرفت ديگه نداري .بهتره كه روستا را به يكي از دوستانت هديه بكني و خودت ريستارت كني يا بروي يك ورلد جديد تر.

اين بازي 2 روز غيبت كلي عقب مياندازدت چه برسه چند هفته

موفق باشي
    اره ، من یه روز نبودم 1 هزار امتیاز طرف جلو افتادش عجب جونورینا

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام روستاهای اطراف رو فارم کنم . چی کار باید بکنم؟ کدوم سربازی رو بسازم برای فارم کردن؟
    چند تا سرباز برای فارم کردن روستاهایی که بین 100 الی 150 پوینت دارن لازمه؟
    برای فارم کردن باید روی روستا کلیک کنم و سند تراپ روبزنم؟؟
    سلام
    ببین سرباز هایی که فارم میکنن 2 نوع هستند : از پیاده نظام ها فقط نیزه دار هستند و اسب ها ( فکر کنم همه نوع اخرین نوع که سیاه هست رو مطمئن نیستم )
    ببین هرجا رو فارم میخوای بکنی اگه اول بازی هستی که اسب نداری ... پس هیچی تو باید بالای 20 تا نیزه دار رو بفرستی که فکر کنم فقط 200 تا ریسورس برات بیاره که خیلی کمه مثلا من 200 تا اسب میفرستم از هر کدوم 6 هزار تا میارن
    البته فارم خوراک تریبال وارزی های مبتدی هستش
    من وقتی قدرتم کم بود زیر 50 تا میفرستادم حتما 1 دونه کشته میدادم ( با هر پوینتی ) ولی از من میشنوی بالای 50 تا بفرست تا هم چیز خوبی برات بیارن و هم کشته ندی چون با هر کشته 50 تا از هر ریسورست هدر میره
    سند تراپ رو میزنی سرباز هاتو وارد میکنی مثلا چند تا از چی ( که اون کنار تعداد سرباز رو هم نوشته ) بعدش اون پایین attackt رو میزنی و یه تایم میادش که تایم رسیدن نیروهات به اون روستا هستش
    موفق باشی
    Last edited by S A M; 27-09-2008 at 17:16.

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تو ورد 20 کسی است برای من 1500 تا از هر ریسورس بفرسته؟
    Tabriz City (9|739) K70 و نام کاربری p30world

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تو ورد 20 کسی است برای من 1500 تا از هر ریسورس بفرسته؟
    Tabriz City (9|739) K70 و نام کاربری p30world
    فقط انقدر ؟ بگو تا 10 هزار تا برات میفرستم
    من اگه بفرستم 47 : 25 : 25 دیگه میادش . برای همین میگم بیا نزدیک تر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •