سلام برای منم هنوز فعال نشده.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام برای منم هنوز فعال نشده.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من باز الان امتحان کردم اما هنوز خبری نیست !
آقایون و خانومایی که دلیوریشون راه افتاد
چرا برای من هنوز غیر فعاله؟؟(حدود ساعت 1 بعد ازظهر که تست کردم دلیوری نداد!!)
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من مي خوام ايرانسل بخرم ولي از كيفيتش مطمئن نيستم. چون مي گن سرعت اينترنتش خيلي كمه و وسط صحبت قطع مي شه و 15 ثانيه طول مي كشه تا اصلا وصل شه!!!!!! اينا صحت داره؟
من اگه بخوام براي امتحان ايرانسل اعتباري بگيرم خدماتش يا كيفيتش فرقي با دائمي داره؟
راستش همه مي گن سيم كارت Tci-ir بگير خودتو راحت كن ، ولي آخه گوشيم خدمات Gprs ش زياده دلم نمي ياد!
بابا چند بار این خبر را می دید ؟!؟! اولین بار tempest داد دومین بار مسعود جان داد و سومین بارم شما ! خوب یه نگاه به صفحه ها قبل بکنید ....
E-care منم راه افتــــاد![]()
شما بگو که کجای ایران زندگی میکنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد......سلام. من مي خوام ايرانسل بخرم ولي از كيفيتش مطمئن نيستم. چون مي گن سرعت اينترنتش خيلي كمه و وسط صحبت قطع مي شه و 15 ثانيه طول مي كشه تا اصلا وصل شه!!!!!! اينا صحت داره؟
من اگه بخوام براي امتحان ايرانسل اعتباري بگيرم خدماتش يا كيفيتش فرقي با دائمي داره؟
راستش همه مي گن سيم كارت Tci-ir بگير خودتو راحت كن ، ولي آخه گوشيم خدمات Gprs ش زياده دلم نمي ياد!
در مورد GPRs به دلیل اینکه برای هر بار باز شدن صحفه باید اتصال به شبکه صورت بگیره(خاصیت GPRS اینه که فقط وقتی نیاز داری کانکت میشه) یه چند ثانیه ای طول میکشه تا کانکت بشه ولی به محض کانکت شدن با توجه به حجم صحفه مورد نظر طول میکشه...
اگه شهر شما تحت پوشش ایرانسل باشه مطمئن باش کیفیت صدا و غیره از tci خیلی بهتره
در مورد خدمات با دائمی و اعتباری باید بگم که تنها قیمت اونا باهم فرق میکنه(قیمت مکالمات و اس ام اس) و نیز اینکه اعتباری خدمات رومینگ نداره
آخرین اخباری از دلیوری کسی نداره....
چرا برای من فعال نمیشه......؟؟؟؟؟؟؟
این دلیوری همون مسیج که بلافاصله بعد از فرستادن مسیج مییاد و مینویسه pending به شماره ی فلان؟
من تهرانم!
مطمئنيد كه بايد هر دفعه وصل بشه؟ من تو سايت ايرانسل جزء يكي از مزيت ها خوندم كه هميشه وصله و پولي براي اين هميشه وصل بودن نمي گيره!
سرعت اينترنتش چند KB/s است؟ سرعتش اونقدر كند نيست كه آدم بي خيال شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)