دوستان کسی نیست کمک کنه!؟
دوستان کسی نیست کمک کنه!؟
سلام
شما با XP برو به این مسیر
C:\Windows\winsxs
(منظورم از C در ادرس بالا جایی هست که ویستا رو نصب کردی)
اونجا یه فایلی هست به نام pending.xml ...
این فایل رو یا تغییر نام بده یا اگر نشد پاکش کن....ایشاالله مشکلت حل میشه...
نتیجشو بگو...
موفق باشید.
البته در ادامه ی صحبت های Beny-Nvidia عزیز بگم که برای تنظیم صدا در بین اسپیکر چپ و راست میتونید رو علامت sounds کنر ساعت راست کلیک کنید و PlayBack Device رو بزنید و اونجا Properties و اونجا در بخش Levels میتونید تنظیم کنید..
موفق باشید.
ویندوز ویستا هر کاری که آدم می خواد بکنه رو 1 بارم از آدم می پرسه که انجام بده یا نه!
مثلا خیلی وقتا موقع پاک کردن و کپی کردن فایلهای معمولی ام این کارو می کنه!
چه طور میشه این پرسش رو حذف کرد؟
سلام به دوستان گل
من دوتا سوال در مورد ویندوز ویستا دارم .
بنده ویندوز vista ultimate مال شرکت MRT رو نصب کردم . نصبش که خیلی راحته یعنی فقط dvd رو میگذارم و درایو رو انتخاب میکنم و نصب میشه حتی سریال هم نمی خواد .
اما یه چندتا مشکل دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده .
مهمترین مشکلم و سوالم اینکه task manager ویندوز ویستا واقعا انقدر ضعیفه ؟ یعنی سیستم من وقتی هنگ میکنه و crtl+alt+delete رو که میزنم تا برنامه task manager بیاد و end task کنم متاسفانه این برنامه نمیاد یا خیلی خیلی طول میکشه که بیاد و وقتی هم میاد دیگه کاری نمیشه کرد و آخرش مجبور میشم متوسل به دکمه Restart روی کیس بشم !!!
این درحالیه که در 99% مواقع در ویندوز xp وقتی سیستمم هنگ میکرد راحت مشکل رو با task manager حل میکردم !
آیا شما هم این مشکل رو دارید ؟؟؟؟؟
سوال بعدی من اینکه در حال حاضر بهترین و جدیدترین ویرایش و کامل ترین اون که ایرانی ها هم کمترین دخل و تصرف رو در اون برده باشند رو با چه اسمی و از چه شرکتی میشه خریداری کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
ممنون
ولی نه پاک میشه نه تغییر نام!!
چی کار کنم!؟![]()
در برخی برنامه ها اینطوریه...
همون برنامه که عکسش رو اول گذاشته بودم.
vista sp1 مال شرکت پرند در مجموعه king2008 dvd
سلام دوست عزیز
با دردسر فراوان اون فایل رو پاک کردم!
و باید بگم که خیلی گلی!
و بعد از ریستارت همون پیغام اومد منم ناامید!دی و ی دی ویستا رو گذاشتم برای نصب و همین که خواستم ریست رو بفشارم رفت تو ویندوز!!!!
الانم از ویستا پست میدم!
ایول داری..خیلی ممنون...
حالا لطف می کنی یه توضیح بدی چرا اینطوری شد!؟من دیسک داکتر رو اجرا کردم!؟!؟بعد هم یه نرم افزار برای نسخه پشتیبان از ویستا معرفی کن که بی دردسر یه پشتیبان بگیرم!یه توضیح هم در موردکار باهاش بده!
شرمنده اینقدر سوال می پرسم ها!
بازم ممنون!
پ.ن:شما شخصا king 08 رو می پسندی یا lord 08!?
با سلام خدمت بروبچ عزیز .
چه طور می شه View Tab رو به حالت پیش فرض دیگه ای گذاشت ؟ مثلا از حالت List که به طور پیش فرض همه فولدر ها به این صورت نشون می ده در حالتی دیگه ای مثل Small Icon گذاشت .
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)