تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 427 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم شاید تکراری باشه
    چه جوری میشه روی گوشی قفل گذاشت منظورم همون قفلیه که در منوی setting قرار داره ممنون
    تو کلوپ پچ یه پچ واسش هست با آموزش یه سری بزن

داره خودمونی میشه setare_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض کمک

سلام دوستان
    شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم.گوشیم قاطی کرده !یهو هنگ کرد ،بعد خاموش شد !بعدشم به زور روشن می شه باز خاموش می شه!بردم دادم درست کنن طرف گفت چندین بار فلشش کردیم درست نشده !نفهمید که چش هست؟ کسی می تونه بگه چشه ؟کجا ببرم بدم درستش کنن؟؟

در آغاز فعالیت datamedia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

1 درخواست راهنمايي

با سلام و وقت بخير بحضور دوستان گرامي ، بنده از جديدترين اعضاي ملحق شده به فروم p30word هستم و يه سوالي داشتم از دوستان متخصص ، آيا ورژن جديد Walkman player 2 که در حال حاضر روي گوشي هاي جديد سوني اريکسون موجوده رو ميشه بر روي w810 نصب کرد ؟؟
    و لطف بفرماييد راهنمايي کنيد که اين پلير رو از کجا ميشه دانلود يا تهيه کرد ؟؟؟
    موافق باشيد

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من می خوام W810 بخرم... آیا اصلی و تقلبی داره ؟؟ کلا کجایی هست؟؟ از کجا اصلی اش رو تشخیص بدم؟؟

ممنون همه دوستانی که از وقت خودشون مایه می ذارن...

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام اقا مصطفی
    اقا جان من گوشیم هر از چند گاهی سرعتش میاد پایین
    ببین کدوم دلیلا درسته رفعش کنم
    1--این باکس موبایلم پر و سرعتو میگیره
    2--رم گوشیم پر 1 گیگ او اکثرا تا اخرش پره
    3- بد فلش شده و با یه اپدیت دذست میشه
    یا ببرم بدم فلشش کنن
    4--خودم تو خونه فلشش کنم
    5----لازم بهذکر است با هرچی انتی ویروس میشناختم دنبال ویروس توش گشتم ولی چیزی توش نبود
    6------هروقت روشن خاموشش میکنم درست میشه تازه وقتی اهنگ میریزم رو رم میذارم توش یا نمیشناسه یا همون اهنگای قدیمی رو نشون میده یا خیلی طول میکشه تا اهنگارو بشناسه تازه اگرم بشناسه همش نیست چند بار باید برم تو ترکها تا همشونو بشناسه
    بعضی مواقع هم تو دستورها خیلی دیر عمل میکنه مثلا شرت کات واکمن که میزنی دیر میره توش یا اصلا نمیره

ولی من با دبیو 700 اصلا به این مشکلات بر نخورده بودم
    ممنون از همه دوستان که ووقت میزارن

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام اقا مصطفی
    یا ببرم بدم فلشش کنن
    4--خودم تو خونه فلشش کنم
    5----لازم بهذکر است با هرچی انتی ویروس میشناختم دنبال ویروس توش گشتم ولی چیزی توش نبود
    6------هروقت روشن خاموشش میکنم درست میشه تازه وقتی اهنگ میریزم رو رم میذارم توش یا نمیشناسه یا همون اهنگای قدیمی رو نشون میده یا خیلی طول میکشه تا اهنگارو بشناسه تازه اگرم بشناسه همش نیست چند بار باید برم تو ترکها تا همشونو بشناسه
    بعضی مواقع هم تو دستورها خیلی دیر عمل میکنه مثلا شرت کات واکمن که میزنی دیر میره توش یا اصلا نمیره

من رم گوشیم 2GB هست 1.5GB پره اصلاً سرعتش پایین نیست.
    اگه مشکل از رم یا ... نباشه با فلش یا ریست آل درست باید بشه .
    اگه میتونی فلشش کن خونه یا بیرون فرقی نداره.
    Last edited by masoud_ac; 06-09-2007 at 14:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام و وقت بخير بحضور دوستان گرامي ، بنده از جديدترين اعضاي ملحق شده به فروم p30word هستم و يه سوالي داشتم از دوستان متخصص ، آيا ورژن جديد Walkman player 2 که در حال حاضر روي گوشي هاي جديد سوني اريکسون موجوده رو ميشه بر روي w810 نصب کرد ؟؟
    و لطف بفرماييد راهنمايي کنيد که اين پلير رو از کجا ميشه دانلود يا تهيه کرد ؟؟؟
    موافق باشيد
    خوش امدی عزیزنه عزیزم امکانش نیست یه هیچ وجه
    من می خوام W810 بخرم... آیا اصلی و تقلبی داره ؟؟ کلا کجایی هست؟؟ از کجا اصلی اش رو تشخیص بدم؟؟

ممنون همه دوستانی که از وقت خودشون مایه می ذارن...
    اولا سعی کنید که مالزی باشه یعنی زیر باطری نوشته باشه MADE IN MALASIYA....اصل و تقلبی که هست اما خیلی تابلو هستن ...یه چیزهایی که اگه بگم شاید خندتون بگیره...اما تو عمل اگه توجه نکنی راحت امکان داره اشتباه کنی و تقلبی بخری....مثلا یه یکی گوشی انداخته بودن که اره این سری جدید گوشی های دبلیو 810 هست....همه میدونید زیر دکمه ها عارم نارنجی w هست...حالا این گوشی دوستمون ارمشو برعکس زده بودن!!!!یعنی ارمش این بود:M
    سلام اقا مصطفی
    یا ببرم بدم فلشش کنن
    4--خودم تو خونه فلشش کنم

درسته که اقا مسعود میگن رمم پر هست و مشکلی ندارم اما رمها متفاوت هستن و کارایی هاشون فرق داره...شما یه امتحان ساده کن ببین اگه با کمی کم کردن رم گوشیت...سرعت گوشیت مناسب شد..پس مسئله از رمت هست دیگه.....
    اگه بحث ویروس که باشه که فرضا رو رمت نشسته باشه..خودتم مینونی پیداش کنی...با چشم معلومی تو پوشه هات بگردی تابلوست دیگه به فایل ناشناخته بربخوری....معلومه ویروسه دیگه....یه بار واسه دوستم ویروسی شده بود رمش...من رفتم تو فایل منیجرش و یکی یکی از تو خود گوشیش پاکش کردم....البته همیشه اینجوری نیست...مثلا ویروس COPY.EXE داریم هر چی دلیت بزنی کار نمیکنه یا برمیگرده نیاز به انتی پیدا میکنی...
    اگه خواستی از انتی استفاده کنی فقط کاسپر اسکای باشه...من با نود32 هم کار کردم به پای کاسپر نمیرسه...
    شایدم یه مشکل نرم افزاری از ورزنی هست که شما ازش استفاده میکنی...دفعه ی بعدی که خواستی گشیتو فلش کنی سعی کن حتما ورزن FRIMWARE گوشیتو جدیدتر و به روز تر کن....
    امثلا این مشکل میانبر والکمن که گفتی رو منم قبلا یه کمی داشتم..الان خیلی وقته این مشکلم با تغییر ورزن رفع شده
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

خوش امدی عزیزنه عزیزم امکانش نیست یه هیچ وجه

اولا سعی کنید که مالزی باشه یعنی زیر باطری نوشته باشه MADE IN MALASIYA....اصل و تقلبی که هست اما خیلی تابلو هستن ...یه چیزهایی که اگه بگم شاید خندتون بگیره...اما تو عمل اگه توجه نکنی راحت امکان داره اشتباه کنی و تقلبی بخری....مثلا یه یکی گوشی انداخته بودن که اره این سری جدید گوشی های دبلیو 810 هست....همه میدونید زیر دکمه ها عارم نارنجی w هست...حالا این گوشی دوستمون ارمشو برعکس زده بودن!!!!یعنی ارمش این بود:M

درسته که اقا مسعود میگن رمم پر هست و مشکلی ندارم اما رمها متفاوت هستن و کارایی هاشون فرق داره...شما یه امتحان ساده کن ببین اگه با کمی کم کردن رم گوشیت...سرعت گوشیت مناسب شد..پس مسئله از رمت هست دیگه.....
    اگه بحث ویروس که باشه که فرضا رو رمت نشسته باشه..خودتم مینونی پیداش کنی...با چشم معلومی تو پوشه هات بگردی تابلوست دیگه به فایل ناشناخته بربخوری....معلومه ویروسه دیگه....یه بار واسه دوستم ویروسی شده بود رمش...من رفتم تو فایل منیجرش و یکی یکی از تو خود گوشیش پاکش کردم....البته همیشه اینجوری نیست...مثلا ویروس COPY.EXE داریم هر چی دلیت بزنی کار نمیکنه یا برمیگرده نیاز به انتی پیدا میکنی...
    اگه خواستی از انتی استفاده کنی فقط کاسپر اسکای باشه...من با نود32 هم کار کردم به پای کاسپر نمیرسه...
    شایدم یه مشکل نرم افزاری از ورزنی هست که شما ازش استفاده میکنی...دفعه ی بعدی که خواستی گشیتو فلش کنی سعی کن حتما ورزن FRIMWARE گوشیتو جدیدتر و به روز تر کن....
    امثلا این مشکل میانبر والکمن که گفتی رو منم قبلا یه کمی داشتم..الان خیلی وقته این مشکلم با تغییر ورزن رفع شده
    شاد باشید
    اقایون
    سلام
    ممنون ما همیشه واسه زحمتامون مزاحمتون میشیم
    من انتی ویروسم کاسپرسکی هستت و چیزی پیدا نکرد
    2--چیجوزی میتونم ورژن گوشیمو عوض کنم بهترینش چیه که هم خوب عکس بندازه هم موزیک پلیر خوبی داشته باشه ( ازینی که هست بهتر باشه)
    3-- یه شرتکات واسه فرومی که توش اموزش چنج فریمورونوشتید بدید لطفا اگه نکته خاصی هم هست بگید چون تا حالا ازین کارا نکردم گوشیرو تعطیل نکنم
    بازم ممنون
    قربانتون سهراب

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من رم گوشیم 2GB هست 1.5GB پره اصلاً سرعتش پایین نیست.
    اگه مشکل از رو یا ... نباشه با فلش یا ریست ال درست باید بشه .
    اگه میتونی فلشش کن خونه یا بیرون فرقی نداره.
    مسعود جان سلام منظورت از رو یا چی بود
    هر چی حدس میزنی بگو

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شاد باشید
    مصطفی خان ممنون مرامت ... خیلی استفاده کردم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •