سلام دوستان یه سوالی ؟ من کی اوریجینال خریدم واسه فیفا ولی میخوام بدونم که با یه cd key میتونم هم تو مغازه هم تو خونه آنلاین بزنم ؟ اگه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
سلام دوستان یه سوالی ؟ من کی اوریجینال خریدم واسه فیفا ولی میخوام بدونم که با یه cd key میتونم هم تو مغازه هم تو خونه آنلاین بزنم ؟ اگه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
بله ميشه مهنذس من
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهیل جان اگه میشه یکمی توضیح بدید تا ما هم متوجه بشیم
کافیه اونجا هم اریجین و فیفا نصب کنی و با همون اکانت خودت وارد بشی
البته فکر کنم قابلیت cloud storage هم داره واسه اینکه بخوای سیوهات همون سیوها باشن . البته دقیق نمیدونم ولی در کل میشه از هر جا وصل بشی . فقط کافیه فیفا رو روی اون سیستم هم داشته باشی .
مرسی از راهنماییت ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که نمیشه یه اکانت دیگه اوریجین رو با اکانت اصلیت ست کنی تا با 2 اکانت "اما نه بصورت همزمان" بازی کنی ؟یعنی اگه اون اکانت اوریجینت -- بشه دیگه پولی که واسه کی دادیم پرید ؟
سلام.
من با xBOX بازی میکنم.چرا نمیشه اپدیت SQUAD رو که از اینترنت دانلود کردی رو به XBOX منتقل کنی؟فیفا 13 میشد![]()
اوه اوه دهنم سرویس شد واسه دانلود بازی
فایلهای بازی رو ریختم و همه اپدیتها رو هم اعمال کردم اما اریجین میگه باید یه 2 گیگ دیگه دانلود کنه ( فکر کنم فایلهای زبان بازیه)
شبا ISP ها (مخصوصا مخابرات) سرورهای خارجی رو که محدود میکنن و همش هم dc میکنن . هیچی دیگه مجبور شدم بزارم روز دانلود بشه . 2 گیگ = 8 تومن هم اینجا ازم کم شد .
تازه احتمالا الان که بازی رو هم نصب کنم و برم واسه بازی انلاین اینقدر لگ داره که باید بی خیال انلاین بشی .
خداییش انصافه که ما ایرانی ها بیشتر از خارجی ها واسه یه بازی پول بدیم اما از اخر به خاطر محدودیت ها ، نصف امکاناتی که گیمرهای خارجی دارن رو نداشته باشیم ؟
کلا هر سی دی کی رو فقط میشه واسه یک اکانت فعال کرد .
البته الان نگاه کردم دیدم تو اریجین یه گزینه داره نوشته connected accounts که نمیدونم چیه ؟ ایا منظورش اکانتهایی مثل استیمه یا اریجین رو هم شامل میشه ؟ ولی کلا نمیشه یک سی دی کی رو واسه دوتا اکانت استفاده کرد .
درود
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
فیفا هم مثل ساکر وقتی درجه سختی میبری بالاتر بجای اینکه هوش بازیکنا زیاد بشه قبلیت بازیکنای خودت کم میشه
الان ورد کلاس بازی میکنم . خیلی بازیکنام افت کردن . اصلا نه شوت میتونن بزنن نه پاس میدن . سرعتشون که ماشالا 0 شده . توپ میگیرن شاید 3-4 ثانیه طول میکشه تا کاره بعدی انجام بدن با اینکه به موقع مثلا پاس میزنم ولی طول میکشه تا انجام بدن .
اکثر مواقع موقع پاس دادن یا شوت زدن با کله میان زمین . توپو از دست میدن . توپ هم که میرسه به شون کلا تعطیل میشنداور هم میتونه بگیرشون
![]()
کلا هم فیفا و ساکر فوتبال ساز نمیشن . خیلی بد طراحی میکنن . اصلا توجه نمیکنن به اینکه چجوری بازی سختر کنن فقط با هر بار بالابردن سختی بازی بازیکنات اسکل تر میشن![]()
اقا مسنترین بازیکن فیفا کیه؟ کجا بازی میکنهو چند سالشه؟
راستی دوستان کسی میدونه که چطور میشه از شر 2 و خورده ای گیگ که خود اوریجین اونم با سرعت افتضاح سرورش دانلود میکنه خلاص شد ؟یعنی کل گیم ما رو فقط 69% رو میشناسه و بقیه رو باید دانلود کنه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)