تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 720 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

Infinite Black وقتی وارد عمل میشه که یه تصویر کاملا مشکی نمایش داده میشه مثل این:

موقع تماشای فیلم های سینمایی یا بازیهای کامپیوتری توی صحنه هایی که Fade to black میشن این سیستم تاثیر گذاری جالبی ایجاد میکنه.

وقتی یه صحنه مثل این:

یا این:

نمایش داده میشه Infinite Black از مدار خارج میشه.
    Infinite Black باعث میشه کنتراست داینامیک بی نهایت بشه و تو همه سایتها به این مسئله اشاره کردن.

عمق رنگ مشکی VT30 به این دلیل رفرنس در نظر گرفته شده که توی یک نمای کامپلکس که Interfield Contrast سنجیده میشه بالاترین عمق رنگ مشکی رو بین پنلهایی که AVForums تست کردن داشته (بالا نگه داشتن عمق رنگ مشکی در کنار رنگهای روشن با دقت Pixel Level)

2. 10 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جناب Alucard من عکس کاملاً مشکی و همچنین عکس هایی که مشکی در کنار رنگ سفید در قسمتی از تصویر داشتن رو واسه تست استفاده کردم. مشکی هر دو نوع تصویر دقیقاً یکی بود و خبری از Infinit black در تصویر کاملا مشکی نبود.
    البته اینو قبول دارم که تو تصاویر کامپلکس کنتراست خیلی خوبی داره.

نه بی کیفیت نیست فول اچدیه.
    منظورم از کیفیت کنتراسته نه تعداد پیکسلش.
    با سلام

بر روی V20 که جزء مدلهای 2010 است و برعکس سری VT تنها از فیلتر Infinite Black در آن تعبیه شده زمانی که تصویری کاملا مشکی یکدست در صفحه داشته باشیم و از مد دینامیک استفاده کنیم ،در اتاق کاملا تاریک دقیقا بلک لول آن با محیط یکی است و بنده با داشتن این مدل که دقیقا یک سال هم از کارکرد آن میگذر هنوز همان سطح عمق رنگ مشکی را مشاهده می کنم آن وقت چه طور است که پنل VT30 شما با توجه به بهره بردن از فیلتر Infinite Black Pro در مد دینامیک و در اتاق کاملا تاریک و بنا به گفته شما عمق رنگ مشکی که بنده در مد نرمال یا سینما ( یعنی دودی یا همان خکستری) V20 مشاهده می کنم را می بینید!؟

حتما مطمئن باشید که باز هم پنل شما به نوعی نور دهی بر روی صفحه خود دارد و ورودی رنگ مشکی کاملا یکدست نیست در غیر اینصورت باید در مد دینامیک بلک لولی هماهنگ با محیط کاملا تاریک داشته باشید البته نه در حد 0.0 یا نامحدود که آن را هم فقط می توان با سیستم های سنجشی نرم افزاری یا سخت افزاری آزمایش کرد.

اما در کل با توجه با مشاهداتی داشتم مدل های 2011 نسبت به مدلهای 2010 تنها در چند مورد تفاوت آنچنانی داشتند:

اول : استفاده از فیلتر مخصوص برای محیط های روشون که باعث میشه برایتنس پنل تقریبا ثابت شود
    دوم : طراحی بهتر آن هم فقط در مدل های High End
    سوم : کاملتر شده امکانات جانبی مانند پخش صدا و تصویر از یو اس بی ، اینترنت ، تیونر دیجیتال و ...

اما از نظر کیفیت تصویر چه در عمق رنگ مشکی ، اشباع رنگ ها و برایتنس و... بنده تفاوت چندان قابل ملاحظه ای در مدلهای 2011 نسبت به مدلهای 2010 مشاهده نکردم.
    حتماً V20 کنتراست و مشکی بهتری نسبت به VT30 داره.
    تو یکی از فرومهای خارجی حتی کاربری که ST30 داشت میگفت مشکی ST30 با تاریکی اتاق یکی است.
    شاید VT30 کیفیتش کمتر از V20 و ST30 هست.

من برای تست از یه عکس کاملاً مشکی استفاده کردم ولی تفاوت مشکیش با محیط تاریک تابلو بود.
    Last edited by poonel; 28-12-2011 at 15:27.

4. 6 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

جناب Alucard من عکس کاملاً مشکی و همچنین عکس هایی که مشکی در کنار رنگ سفید در قسمتی از تصویر داشتن رو واسه تست استفاده کردم. مشکی هر دو نوع تصویر دقیقاً یکی بود و خبری از Infinit black در تصویر کاملا مشکی نبود.
    البته اینو قبول دارم که تو تصاویر کامپلکس کنتراست خیلی خوبی داره.

منظورم از کیفیت کنتراسته نه تعداد پیکسلش.

تو یکی از فرومهای خارجی حتی کاربری که ST30 داشت میگفت مشکی ST30 با تاریکی اتاق یکی است.

من برای تست از یه عکس کاملاً مشکی استفاده کردم ولی تفاوت مشکیش با محیط تاریک محسوس بود.

اگر یه عکس کاملا مشکی روش تست کردی (مد داینامیک) و عمل نکرده احتمال داره حذف کرده باشن من روی V20 تست کردم کاملا مشکی بود.
    Last edited by *Alucard*; 28-12-2011 at 15:31.

6. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای تست از یه عکس کاملاً مشکی استفاده کردم ولی تفاوت مشکیش با محیط تاریک تابلو بود.

من خودم به شخصه V20 رو زمانی که خریده بودم تست کردم و وقتی که تصویر سیاه رو دیدم دقیقا ، به همین شکل مونده بودم ، انگار که TV خاموش بود توو تاریکی . هیچی معلوم نبود . کاملا یه دست .
    حالا V20 که infinit black ه ولی در مورد اوون 2 تای دیگه که infinit black PRO هستن چرا داستان اینجوریه مودم !!!
    Last edited by infernal_a; 28-12-2011 at 15:45.

8. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالا که vt30 ما داره میرسه همه ساز چپ میزنن تا حالا که همش به به و چه چه بود حالا امروز چی شد گیر دادین به vt30

10. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم یه عکس کامل سیاه تست کردم کامل سیاه بود انگار تی وی خاموشه تی ویه من st30.

12. این کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که vt30 ما داره میرسه همه ساز چپ میزنن تا حالا که همش به به و چه چه بود حالا امروز چی شد گیر دادین به vt30

خودتو نگران نکن دوست عزیز . شما بهترین خرید رو انجام دادین . هنوزم به به و چهچه داره این TV .
    مبارک باشه .

14. 7 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اگر یه عکس کاملا مشکی روش تست کردی (مد داینامیک) و عمل نکرده احتمال داره حذف کرده باشن من روی V20 تست کردم کاملا مشکی بود.
    چطوری حذف کرده وقتی تو برچسب روی TV نوشته Infinit Black Pro !!!؟؟؟

جناب Alucard اینو موقعی که رسیورم خاموش بوده گرفتم و اونجا که دایره کشیدید نوشته AV2 . با عکس کاملاً مشکی از USB هم تست کردم و هیچ علامت و نوشته ای تو صفحه نبود.
    تو هر دوش دقیقاً مشکی یکسان بود و همینه که می بینید.

V20 که تست کردید مشکیش مثل حالت خاموش بودن TV بوده؟
    اگه بخواد مشکی کامل نشون بده باید پیکسلها خاموش بشن ولی نمیشن و یه نوری توشون هست.

اگه تنظیمات خاصی برای حل این مورد به نظرتون میرسه بگید که من امشب تست کنم.
    البته زیاد با تنظیماتش ور رفتم اما نشد که نشد.
    Last edited by poonel; 28-12-2011 at 16:44.

16. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من الان به یکی از بچه ها که چند روزه 42 vt30 رو خریده زنگ زدم منتظرم هوا که تاریک شد برم و چند تا عکس از تی وی اون تو تاریکی مطللق بگیرم حتما امشب عکسها رو میزارم

18. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصولا آدما اینطورین که وقتی به به چه چه زیاد راجب یک چیزی میکنن این میشه که کم کم فکر میکنن اون چیز دیگه کامل کامله و هیچ عیب و نقصی نداره در صورتی که اگه قرار بود از همون اول یک چیز کامل و بی هیچ ایراد و نقصی ساخته بشه دیگه تلاش بشر در همه ی زمینه ها و نوآوری و بروز رسانی محصولات از بین میرفت در صورتی که چنین نیست! خودمون رو گول نزنیم! در بین همه ی TV های سال 2011 پاناسونیک با VT30 بهترین مشکی و بهترین عمق واقعی رنگ رو ارائه کرده! بهتر از این گیر نمی یارید! اما این به این معنی نیست که مشکیش با خود رنگ مشکی که تو رنگ فروشی ها میفروشن یکیه! VT30 نسبت به VT20 بهتر بود و با توجه به تجربه ای که تو این سالها پانا در اختیارمون قرار داده حتما محصول 2012ش (احتمالا VT40) باز هم بهتر میشه و باز هم ما میتونیم پاناسونیک رو بهترین برند تلویزیون ساز دنیا بدونیم.

20. 7 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •