تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 602 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون مثلا همین Astro a40 + mixamp تو ایران هست؟
    مثلا razer نمایندگی داره تو ایران!
    از ریزر مدل خوب میشناسین، من هدفم بیس بیتس و کیفیت خوبه! البته + میکروفون و دالبی 7.1
    تو ایران چی میشه تهیه کرد؟
    در حد 600 تومن؟
    نمی دونم توی ایران چی هست
    توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.

razer, مدل tiamat که چند تا درایو واقعی داره، برای همین کارت صدای سوراند می خواد

megalodon و Kraken 7.1 فقط به usb می خورن، که نمیشه به پلیر وصل کرد.
    تنها مدل 5.1 که نه usb باشه فقط و نه کارت صدای سوراند بخواد، Chimaera 5.1 هستش که اون هم وایرلس هستش و تبدیل rca به فیش 3.5 میلیمتری می خواد (که اینیکی حالا کاری نداره)

مدل های دیگۀ razer استریو هستن و سوراند نیستن.
    تنها گزینه ایی که با احتمال زیاد توی ایران هست، هدست های سنهایزر هستن که مدل های PC 323Dو PC 363Dو PC 333D مدل هایی هستند که صدای دالبی دارن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کیفیت صداش که مطمئناً کیفیت خیلی خوبی در مقابل رقباش داره (چون به هر حال سنهایزر ید بسیار طولایی در هدفون داره، اونم در مقابل شرکت هایی که تخصصشون بازی هستش بیشتر) ولی به احتمال زیاد، هدفون هاش بیس کمی دارن برای شما. من چیزی نخوندم البته در مورد میزان بیسشون.

2. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

بی صبرانه منتظرشم
    آی خدا مردم از خندهاسپویلرت تو حلقم
    خیلی خوب بود
    ......
    اقا رسما کر شدم عجب صدای بلندی داره این V-Jays

یه مشاوره هم بهم بدین....
    من از این ایفون بعنوان سورس استفاده میکنم وکاملا هم ازش راضیم .تو این فکر افتادم که یه ایپاد شافل بخرم چون خیلی سبکه و براحتی میتونم به گوشه پیرهن وصلش کنم و همیشه همرام باشه اونوقت میتونم قسمت اول کابل هدفونم رو ازش جدا کنم تا طول سیم به حداقل خودش برسه
    فقط نمیدونم شافل کیفیت و بلندی صدای این فایوم رو داره؟!چون جدا نمیشه صدای هدفون فایو رو بالا برد بسکی بلنده لامصب
    از دوستان کسی شافل رو با فایو همزمان داره که منو راهنمایی کنه؟
    اپل مسخره اس بابا! البته من شافل جدیدش رو چک نکردم، ولی دوستم یکی ازون شافل قدیمیا داره

اگه میخوای رسما پرده گوشت رو از دست بدی من شدیدا کوون رو بهت توصیه میکنم! خودم cowon i9 دارم. تازه قانون محدودیت صدای اروپا هم روش نیس( البته یه آپشنه، اولین بار که روشنش میکنی ازت میپرسه اروپایی هستی یا نه!!)

4. این کاربر از jacob73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.من توی خرید هدفون حرفه ای نیستم! لطفا منو راهنمایی کنید
    1.روی گوش(over ear)باشه
    2.برای فیلم و آهنگ گوش کردن میخوام(فیلم با لب تاب.آهنگ هم با لب تابsony و هم با گوشی نوکیاc7)...همه جوره گوش میدم از کلاسیک گرفته تا متال! بیس متوسط باشه و شفافیت مهمتره واسم.بلندی صدا هم زیاد مهم نیست
    3.داخل خونه گوش میدم و میخوام برای استفاده مداوم گوش رو اذیت نکنه
    4.بودجه200تا250هزار تومن
    تعریفsennheiserرو خیلی شنیدم.خودم نظرم رویhd205هست که به واسطه گوشی های چرخش پذیر برای من مناسب هست.چون بعضی مواقع از یک گوش استفاده میکنم!hd205 روی نوکیاc7 مشکلی نداره؟
    نظرتون در موردakg k77چیه؟
    برای کار منhd 205بهتره یا akg k77؟؟ مدل دیگری پیشنهاد نمی کنید؟
    برای خریدsennheiser از نمایندگی نامداران(بازار موبایل) بخرم که fake نباشه؟؟ لطفا نظرتون رو بگید.....با سپاس فراوان
    Last edited by sani421; 12-09-2013 at 01:40.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بین akg k450 و sony ez300 ایا سونی بصرفه تر نیست ... با این تفاوت قیمت زیاد؟
    سایت testfreaks هم ارزیابیش نشون میده کیفیت ثدای سونی بهتره ..
    سلام.
    بررسی معتبری پیدا نکردم اما شاید کل هزینه ای که تولید کننده برای یک هدفون 20 دلاری انجام دهد 5 دلار باشد! اگر این هدفون را جایی برای تست گذاشته اند اعلام کنید ما هم برویم تست کنیم.
    موفق باشید.
    دوستان من برنامه های آموزش زبان با موبایلم گوش میدم. مشکلی که دارم اینه که این هدفن فعلی صداش بلند نیست و خیلی جاها اصلاً نمی فهمم طرف چی داره میگه! یه هدفن میخوام که صداش بلند و شفاف باشه که بتونم از این برنامه ها استفاده ببرم. تو رنج 100 الی 150 چی میتونم بگیرم؟

ممنونم
    سلام.
    آیا از حجم صدای هدفونتان وقتی که موسیقی گوش می دهید راضی هستید؟ اگر هدفونتان حجم صدای کافی را به هنگام موسیقی تحویلتان می دهد ضعف کمبود حجم صدا مربوط به هدفونتان نیست بلکه مربوط به کیفیت پایین رکورد های آموزش زبان است. راه حل ها: (معایب داخل پرانتز نوشته شده اند.)
    1- با استفاده از یک نرم افزار ویرایش صدا مثل Nero Wave Editor یا Adobe Audition یا Sony Sound Forge سطح صدای رکورد ها را افزایش دهید. (کمی افت کیفت مشاهده خواهد شد).
    2- اگر گوشی شما اپل نیست، یک iPod تهیه کنید. حجم صدای خروجی iPod Touch از خروجی صدای Samsung Galaxy S4 هم قوی تر است. (هزینه بالا)
    موفق باشید.
    سلام
    من یه هندزفری برای مکالمه میخوام که بی سیم باشه( بلوتوث یا ... )
    برای گوشی سونی ( T )
    و یه سوال :استفاده از این نوع هندزفری ها در مصرف باطری چه قدر موثرهست؟
    سلام.
    متاسفانه از موجود هندزفری ها بی خبرم اما برند Jabra برندی شناخته شده در زمینه هندزفری به شمار می رود و کیفیت خوبی هم دارد. در ضمن چون این هندزفری ها از بلوتوث برای اتصال به گوشی استفاده می کنند مقداری از شارژ باتری را مصرف می کنند. این را هم بدانید حتی هنگامی که با این هندزفری ها مکالمه نمی کنید انتقال اطلاعات بین گوشی و هندزفری به صفر نمی رسد. برای پاسخ دقیق تر و کامل تر، سوال خود را در انجمن موبایل مطرح کنید.
    موفق باشید.

با سلام خدمت اساتید.من توی خرید هدفون حرفه ای نیستم! لطفا منو راهنمایی کنید
    1.روی گوش(over ear)باشه
    2.برای فیلم و آهنگ گوش کردن میخوام(فیلم با لب تاب.آهنگ هم با لب تابsony و هم با گوشی نوکیاc7)...همه جوره گوش میدم از کلاسیک گرفته تا متال! بیس متوسط باشه و شفافیت مهمتره واسم.بلندی صدا هم زیاد مهم نیست
    3.داخل خونه گوش میدم و میخوام برای استفاده مداوم گوش رو اذیت نکنه
    4.بودجه200تا250هزار تومن
    تعریفsennheiserرو خیلی شنیدم.خودم نظرم رویhd205هست که به واسطه گوشی های چرخش پذیر برای من مناسب هست.چون بعضی مواقع از یک گوش استفاده میکنم!hd205 روی نوکیاc7 مشکلی نداره؟
    نظرتون در موردakg k77چیه؟
    برای کار منhd 205بهتره یا akg k77؟؟ مدل دیگری پیشنهاد نمی کنید؟
    برای خریدsennheiser از نمایندگی نامداران(بازار موبایل) بخرم که fake نباشه؟؟ لطفا نظرتون رو بگید.....با سپاس فراوان
    سلام.
    هر دو مدلی که اشاره کردید مدلهای خوب و مناسبی هستند. اگر داخل خانه استفاده می کنید از هدفون های Open هم می توانید استفاده کنید چون Isolation در این شرایط خیلی مهم نیست. HD205 و K77 هر دو با گوشی نوکیا سازگار هستند اما ممکن است حجم صدایی که شما انتظار دارید تحویلتان ندهند. در ضمن هر دو بیس متوسط دارند اما بیس K77 متعادل تر است. K77 صدای شفاف تر با بیس متعادل تر تولید می کند. از نظر راحتی هم هر دو هدفون راحت هستند. سعی کنید مدلها را تست کنید. در ضمن نیم نگاهی هم به V-Jays داشته باشید. در ضمن مطمئن شوید که بیس متعادل مورد نظر شما همانی است که از k77 می شنوید. چون ممکن است از نظر ما بیس متعادل برابر با بیس ضعیف از نظر شما باشد.
    مدل Pioneer SE-M390 بیس قوی دارد اما می تواند مناسب باشد. به نظر من این مدل هم تست کنید و اگر تفاوت خاصی مشاهده نکردید هزینه اضافی نکنید.
    هدفون های سنهایزر با گارانتی نامداران اصل می باشند. از فروشگاه نامداران با خیال راحت تهیه کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 12-09-2013 at 09:16.

7. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.
    آیا از حجم صدای هدفونتان وقتی که موسیقی گوش می دهید راضی هستید؟ اگر هدفونتان حجم صدای کافی را به هنگام موسیقی تحویلتان می دهد ضعف کمبود حجم صدا مربوط به هدفونتان نیست بلکه مربوط به کیفیت پایین رکورد های آموزش زبان است. راه حل ها: (معایب داخل پرانتز نوشته شده اند.)
    1- با استفاده از یک نرم افزار ویرایش صدا مثل Nero Wave Editor یا Adobe Audition یا Sony Sound Forge سطح صدای رکورد ها را افزایش دهید. (کمی افت کیفت مشاهده خواهد شد).
    2- اگر گوشی شما اپل نیست، یک iPod تهیه کنید. حجم صدای خروجی iPod Touch از خروجی صدای Samsung Galaxy S4 هم قوی تر است. (هزینه بالا)
    موفق باشید.
    ممنون از پاسختون دوست عزیز. حجم صدا موقع پخش موسیقی بد نیست ولیکن مثل هدفن های دیگه نیست. دوست من گالکسی اس 4 داره و من وقتی هدفونش رو استفاده میکنم صدای این تراک های آموزشی رو میفهمم بر خلاف هدفن خودم. من اگر بخوام هدفن گالکسی اس 4 رو بگیرم قیمتش چند هست؟
    میخواستم ببینم هدفنی هست که حجم صداش حتی از هدفن گلکسی اس 4 بیشتر باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از پاسختون دوست عزیز. حجم صدا موقع پخش موسیقی بد نیست ولیکن مثل هدفن های دیگه نیست. دوست من گالکسی اس 4 داره و من وقتی هدفونش رو استفاده میکنم صدای این تراک های آموزشی رو میفهمم بر خلاف هدفن خودم. من اگر بخوام هدفن گالکسی اس 4 رو بگیرم قیمتش چند هست؟
    میخواستم ببینم هدفنی هست که حجم صداش حتی از هدفن گلکسی اس 4 بیشتر باشه؟
    سلام.
    Creative EP-630 را تست کنید. من که تست کردم از هدفون GS4 صدای بلندتری داشت.
    موفق اشید.

10. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان هدفن Creative EP-630 با گارانتی شاب از کجا بگیرم؟ لطفاً پی ام گنید

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

سلام.
    آیا وجود میکروفون ضروری است؟ چون در این رده قیمتی هدفون های حرفه ای مثل Sony Z1000 یا Sennheiser HD518 و HD558 می توانید استفاده کنید که البته برای مدلهای HD558 و HD518 برای استفاده از حداکثر توانایی هدفون نیاز به آمپ خواهید داشت. برای راهنمایی کامل تر سورس و کاربرد خود را ذکر کنید.
    موفق باشید.
    سلام نه ضرورتی نداره واسم
    مورد استفاده در حد روزی 2 تا 3 ساعت موزیک (خیلی حرفه ای نیستم)
    سورس هم آیفون 5 (5اس) مک بوک پرو , آیپد و آیپاد
    در مورد آمپ توضیح میدید ؟
    Last edited by keymaker; 13-09-2013 at 14:46.

13. این کاربر از keymaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام نه ضرورتی نداره واسم
    مورد استفاده در حد روزی 2 تا 3 ساعت موزیک (خیلی حرفه ای نیستم)
    سورس هم آیفون 5 (5اس) مک بوک پرو , آیپد و آیپاد
    در مورد آمپ توضیح میدید ؟

اپل استور متحرک شومایی؟!
    Last edited by flipp; 13-09-2013 at 15:53.

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

اپل استور متحرک شومایی؟!
    نه آقا واسه همسایمونِ ما میریم خونشون بعضی وقتا اونجا آهنگ گوش میدیم

16. این کاربر از keymaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •