ریو که 100% نسبت به پراید 111 خریدش ارجعیت داره.
با 20 میلیون تومان 206 تیپ 2 مدل 86 میشه پیدا کرد که نیاز به وقت داره تا بگردی تمیزش رو پیدا کنی
پاری هم با این بودجه مدل 85 فکر کنم هست.
ریو که 100% نسبت به پراید 111 خریدش ارجعیت داره.
با 20 میلیون تومان 206 تیپ 2 مدل 86 میشه پیدا کرد که نیاز به وقت داره تا بگردی تمیزش رو پیدا کنی
پاری هم با این بودجه مدل 85 فکر کنم هست.
سورن ELX مدل 92 صفر خشک قیمت الان حدود 38.5 میلیون تومان هست.
نمایندگی احتمالا 34 یا 35 میلیون تومان هست
واقعا 38.5؟
حالا نمایندگی ثبت نام داره یا نه؟تحویلش کی؟
سلام میخوام یه 206 تیپ 2 مدل 90 بگیرم ظاهرش که خیلی تمیزه کارکدش هم 60000 هستش سواریش هم بد نیست مشکل موتور و گیربکس هم نداره کلا بدون مشکل هست 2تا ایربگ هم داره قیمت رو میگه 27 البته با 2ماه بیمه و 4 ماه بدنه. آیا ارزش خرید داره
یه سوال دیگه اینکه میگن 206 زودی چپ میشه درسته؟ من سمند داشتم قبلا راحت 170 یا 180 میروندم و مشکلی نداشتم آیا با 206 میشه تیز روند همیشه؟ البته سمند رو با لاستیک هنکوک جرات کردم برونم با این سرعت با لاستیک ایرانی لیز میخورد ماشین. یه توزیحی در مورد سواری 206 میدین لطفا؟
ممنون
قیمت 206 مناسب است ، حتما بخرید
206 از نظر هندلینگ خودروی مناسبی است اما در حد سمند نیست ، باید توجه داشت 206 به دلیل دماغه کوتاهش زود فرمون میگیره و به همین دلیل احتمال چپ شدنش زیاد است و به علت گرد بودن بدنه و نبود خطوط دینامیکی روی درب ها ، درصورت چپ شدن مثل تخم مرغ آنقدر ملق میزند تا از حرکت بایستد و متاسفانه از این نظر خودرویی بی همتاست .
بله.
فعلا سورن elx ثبت نام ندارن چون زمانی تولیدش قطع شد اما دوباره الان شروع کردن.
باید مرتب پیگیر باشید تا سایت باز شد ثبت نام کنید
ماکسیما 85 ،اتومات،150 تا کار کرده،گلگیر عقب رنگ ،صندوق عقب تعویض،4 حلقه لاستیک نو نو+بیمه ثالث 11 ماه،ماشین تر تمیز تک برگ سند...
چند میخرن؟!(به دست میخوام بدم)
با توجه به شرایطی که گفتین قیمت حدود 60 میلیون تومان
سلام دوستان
بین 405 و ریو کدوم از لحاظموتوری و ایمنی بهتره؟
و کدوم ارزش خرید داره؟؟؟؟؟
( فقط ملاک ایمنی و موتور قوی تر هست )
از نظر موتوری ریو به 405 xu7 برتری داره اما
نسبت به 405tu5 نخیر
از نظر مصرفی با tu5 یکیست ولی از نظر شتاب tu5 بهتره
از نظر ایمنی هم 100% پژو برتری داره
از هر تظر اولویت با پژو
و همچنین slx tu5 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)