ايمان جان قرار بود كه يه صد تايي ازش بسازيد پس چي شد؟(آهان! نذاشتن؟ مي دونم!)
فعلا به افتخار همشهري هاي ما به جاي 2 ، 4 رو عشقه
![]()
ايمان جان قرار بود كه يه صد تايي ازش بسازيد پس چي شد؟(آهان! نذاشتن؟ مي دونم!)
فعلا به افتخار همشهري هاي ما به جاي 2 ، 4 رو عشقه
![]()
کسی متوجه سوالم نشد
من این مودم رو ندارم
الان تو سایتش رفتم ببینم چه جوریه
باید Statistics رو پیدا کنی اونجا هست
شدیم اما جوابشو نمیدونیم
با 2020 تماس بگیر.
1. وارد 192.168.1.1 شو
2. Device Info
3.Statistics
4.ADSL
موفق باشی.
چرا ایمان جان ؟! مگه 2 خرداد چی شده ؟ البته اگر فضولی نیست
پ.ن : من امروز سرویس 256 نامحدودم وصل شد . سرعت یکم کمتر 512 . بین 95-100 . ولی خوبه من راضیم . پینگ هم که کلا امروز افتضاح ! پینگ الان با 4.2.2.4 روی 380 !!! دوستان دیگه هم پینگشون داغون ؟
یعنی انصافا 256 نامحدود هیچ فرقی با 512 نداره ! تازه 256 بهتر هم هستثبات سرعتش خیلی بهتر 512 . الان سرعتم 110-115 پایین هم نمیاد ! تازه ارزون تر هم هست . من که دیگه همیشه 256 نامحدود میگیرم
![]()
بهترین سایتی که بروز باشه و فیلمای جدید و سریال ها رو بزاره معرفی کنید. VIP هم بخواد مشکلی نیست
سلام دوست من، شما می تونی از تورنت استفاده کنی؛ به عنوان نمونه نشانی زیر سرعت بالایی دارد* و به تفکیک مستند، سه بعدی و حتی زبان فیلم(از بخش جستجو) قابل انتخابند[تنها فاصله را بردار]:
h t t p s : k a t .p h
پ.ن:برنامه میکروتورنت(بنویس یوتورنت) توصیه می شه و سعی کن از بخش هر پرونده نظیر به نظیر «دانلود تورنت و نه مگنت» را انتخاب کنی با این امکان که اگر بخش های خاصی از سریالی مد نظرتان هست میتونید فصل و قسمت مورد نیاز را تنها انتخاب کنید(نسبت بالای سید به پیر انتخاب گردد).
ولی خوب از لحاظ وجدانی غیر از سریال ها رو باید خریداری کنی.
+
ادامه گفتاگو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m654; 24-05-2013 at 19:03.
بحث سیاسی ممنوعه
اعتباری ندارد؛ ممکنه همین فردا محدود بشه...شما تضمین میکنی(؟)!...آقا کو گوش شنوا؟من که هی دارم میگم بهتره 256 بگیرن بچه ها
نظر اجتماعی بنده:
دوستان عزیز خوزستانی
بنظرم قانون مداری حلقه گمشده ما ایرونی هاست ... که به هر بهانه ولو خدا و اخلاق به پیچاندن قانون اقدام می کنیم؛ شاهد آن استفاده جمله خانواده ها از ابزار غیر قانونی ماهو واره است!
Last edited by m654; 24-05-2013 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)